Mycket positiv upplevelse! Kunnig, rak och tydlig, med humor och värme. Fin affär!
Victor Sarocchi
Victor Sarocchi är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
.Victor Sarocchi har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Victor Sarocchi har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 166 omdömen med ett betyg på 4.8. Victor Sarocchi har haft 58 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
166 omdömen om Victor Sarocchi
Hej, Victor tog omhand om oss påsett mkt bra sätt
Victor var trevlig, tillmötesgående och snabb på att svara vilket uppskattas mycket under en stor affär i sitt liv. Jag rekomenderar Victor!
Seriös & jordnära. Duktig i sin roll & väldigt driven. Ger råd & är tydlig i sin förklaring. Varit väldigt pålitlig & aldrig överdrivit marknaden. Rekommenderar verkligen 👍
Victor var mycket proffsig när det gällde försäljningen av min bostad. Vi fick bra kontakt och han skötte försäljningen på ett smidigt sätt, LillemorBjörlin
Victor visade alltid en mycket positiv attityd. Han är lyhörd och lösningsorienterad och mycket bra på att återkoppla. Björn och Ann-Marie
Bra bemötande och väldigt proffsig. Fick verkligen ut ett riktigt bra resultat. Rekomenderas.
Trevligt bemötande , proffsig mycket nöjd med vår försäljning
Victor är extremt kunnig om marknaden. Victor guidade mig igenom hela försäljningen på ett proffoseinelt och välplanerat sätt. Victor var ödmjukt och lyhörd under hela försäjningsprocessen, jag kände mig trygg i varje beslut från start och till att affären var var avslutad.
Victor sålde vårt hus utan att använda hemnet. Han var snabb med allt. Tack för hjälpen.