Victor Sarocchi

Victor Sarocchi

Victor Sarocchi är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Victor Sarocchi har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Victor Sarocchi har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 127 omdömen med ett betyg på 4.8. Victor Sarocchi har haft 30 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

127 omdömen om Victor Sarocchi

Sedan starten hos Reco 2021
David F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

han är en mäklare som ha fyllt up tror jag? Mycket stressigt jobb mycket att göra jag förstår. Vad mer ska man säga?

Per Sven L
Sålde sitt hus med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Viktor har injet stort förtroende i hela säljprocessen det har känts tryggt och bra under den tid han har varit inkopplad. Jag måste även säga att Viktor har ett mycket stort kunnande som mäklare och han har varit fantastiskt bra på att förklara hela proceduren så man förstår vad som sker. Jag är mycket nöjd med Viktor som vår mäklare och kommer att rekommendera honom som en bra mäklare.

Jack B
Köpte sitt hus med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Victor levde upp till våra förväntningar genom sitt bemötande, engagemang, kunskaper och personlighet. Något som utmärkte Victor vid vårt köp var hans lösningsorientering och humor. Välj Victor som mäklare vid ditt husköp för en trevlig upplevelse. + + + + +

Mikael T
Tyresö

hoppsan det gick lite fort. viktor var bra och trevlig samt väldigt hjälpsam.

Hansi L
Tyresö

Trevlig och bra. Han kan sitt Tyresö vilket också märks.

Lovisa M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Victor du har gjort ett mycket bra jobb som vår mäklare. Mycket trevlig, professionell och tillgänglig. Tack för hjälpen med försäljningen av vår lägenhet.

Johanna A
Tyresö

Victor är professionell, ger goda råd vid köpet samt upplysningar. Tydlig information fås och man känner sig trygg med köpet.

Richard L
Tyresö

Victor är en mycket professionell mäklare som ser till både säljarens och köparens bästa.

Morgan N
Tyresö

En snabb och smidig försäljning av mitt radhus utan något krångel. Tack Victor!

Kristoffer L
Tyresö

Trevlig, proffsig och punktlig. Rekommenderar absolut andra att använda Viktor.

Svar från Victor Sarocchi

Tack för omdömet Kristoffer! Lycka till med nya boendet! =)