Trevlig bemötande, lyhörd och professionell. Rekommenderas!
Alexander Wall
Alexander Wall är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
.Alexander Wall har varit registrerad mäklare sedan 2014-10. Alexander Wall har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 421 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Wall har haft 50 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
421 omdömen om Alexander Wall
Inger ett lugn och en trygghet genom hela processen. Har alltid varit tillgänglig vid behov och ytterst professionell och kompetent gentemot både mig som säljare men även i mötet med köparen. Kan rekommendera starkt.
Mycket trevlig, ärlig och service inriktad!
Mycket trevligt bemötande och kom med olika förslag som vi tittade på. Föreslog oss om den som vi köpte och ville ha. Mycket tacksam för hans hjälp!
Trevligt och kunnigt bemötande. Vi förväntade oss att hitta en bostad som passade oss. Och efter några visningar så hittade vi rätt. Alexander skötte allt proffsigt och vänligt, gav oss info som fick oss att ta beslut ganska omgående.
Proffesionell! Väldigt omhändertagande och förstående!
Alexander har vart rak, tydlig och lugn genom hela processen. Rekommenderar honom starkt!
Vi är väldigt nöjda med Alexander som mäklare vid försäljningen av vår lägenhet. Vi uppskattade verkligen hans engagemang, tydliga kommunikation och hur han hela tiden höll oss uppdaterade och involverade genom hela processen. En professionell och driven mäklare som vi varmt kan rekommendera!
Alexander är väldigt trevlig och tillmötesgående. Svarar snabbt på telefon och mån att hitta en lösning för allt.
Alexander was very good and kept us informed at all stages. As we didn't speak Swedish he certainly went the extra mile in helping us sell the apartment!