Professionell och kunnig mäklare. Snabb och smidig process med gott bemötande. Rekommenderar!
Erkan Inan
Erkan Inan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
.Erkan Inan har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Erkan Inan har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 484 omdömen med ett betyg på 5.0. Erkan Inan har haft 66 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
484 omdömen om Erkan Inan
Erkan har varit professionell från första stund till avslut och alltid visat stort engagemang. Under hela processen har vi känt oss trygga. Med stor marginal är han den bästa mäklaren vi har träffat på. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare
Erkan är extremt professionell, lyhörd och engagerad. Han känner till området mycket väl och guidar tryggt genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom!
Kunnig mäklare som gjorde köpupplevelsen smidig och samtidigt kul. Otroligt nöjd!
Jag tycker att köpet av lägenheten gick mycket smidigt. Säljaren var tydlig med sina förväntningar och jag passade in i dennes önskemål. Där hjälpte mäklaren till så det blev en snabb affär.
Bra, proffsig (trots att han är AIK:are!!), kunnig, trevlig och lättsam. Skapade en bra atmosfär runt affären.
Han har varit lugn, professionell, tålmodig med alla mina frågor och väldigt lätt att ha att göra med.
Trevligt och proffesionellt bemötande samt bra och snabb hjälp med hastigt uppkomna frågor under processen. Rekommenderar varmt Erkan som mäklare!
Erkan är verkligen en helt fantastisk både mäklare och människa. I vår första försäljning valde vi att anlita Erkan på rekommendation och skulle aldrig vända oss till någon annan mäklare efter det. Han har tagit hand om oss som säljare på ett tryggt, proffsigt och mänskligt sätt som varit mycket uppskattat av oss. Han uppfattade direkt vårt behov och kunde vara proaktiv i sitt arbete vilket förenklade processen för oss. Vi är mycket tacksamma och nöjda med Erkans insats och rekommenderar honom varmt.
Trevlig och professionell! Vi köpte av honom och skulle rekommendera honom till andra.