Erkan Inan

Erkan Inan

Erkan Inan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Erkan Inan har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Erkan Inan har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 534 omdömen med ett betyg på 5.0. Erkan Inan har haft 62 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

534 omdömen om Erkan Inan

Sedan starten hos Reco 2022
Jovan B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

En proffesionell mäklare som lyssnar på kundens behov och hjälper en i minsta detalj.

Simeon L
Sundbyberg

Gav ett mycket trevligt och varmt intryck. Lugn och professionell. Kan varmt rekommendera!

Jessica J
Sundbyberg

Jag är otroligt nöjd med min mäklare! Från första kontakten till avslutad affär har allt känts tryggt, professionellt och smidigt. Mäklare var engagerad, lyhörd och lätt att få tag på när jag hade frågor och mina önskemål och intressen stod alltid i fokus. Utöver lång erfarenhet och stor kännedom om området så är Erkan dessutom väldigt trevlig och charmig varför det kändes tryggt att låta honom representera vår bostad! Kan varmt rekommendera! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Emily H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Erkan är en supertrevlig och skicklig mäklare som gav oss som förstagångsköpare de bästa förutsättningarna för att få en enkel och smidig affär

Simon T
Sundbyberg

Jättebra och supersmidig affär! Erkan var till stor hjälp och förklarade alla punkter väldigt bra för oss som förstagångsköpare. Helt enkelt en prickfri process!

Leo Samuel L
Sundbyberg

Erkan är den bästa mäklare jag någonsin haft att göra med. Han är otroligt skicklig på att förmedla mellan köpare och säljare. Han är bra på att förklara köparens perspektiv för säljaren och säljarens perspektiv för köparen, och hjälper båda parter att mötas på halva vägen när de står en bit ifrån varandra. Ett exempel: Jag ville ha ett snabbt tillträde medan säljaren ville ha ett längre. Erkan hittade en lösning där han erbjöd sig att hjälpa säljaren att hitta en ny bostad, vilket gjorde att vi kunde mötas på halva vägen med tillträdesdatumet, och alla parter blev nöjda.

David K
Sundbyberg

Erkan skötte vår försäljning av lägenhet i Sundbyberg. Uppdraget löste han med bravur genom att vara lyhörd för våra önskemål, och arbeta därefter. En väldigt kompetent mäklare. Att han är supertrevlig är ett stort plus i kanten. Rekommenderas varmt!

Pia C
Sundbyberg

Vår upplevelse var mycket positiv. Erkan Inan har en trevlig servicekänsla.

Josefin M
Sundbyberg

Med fint bemötande och ett stort engagemang har Erkan hjälpt oss genom hela försäljningsprocessen. Erkan är mycket lyhörd och uppvisar stor kompetens. Han har med trygg hand hjälpt oss uppnå våra försäljningsmål. Vi är mycket nöjda! Stort tack, Erkan!

Robert C
Sundbyberg

Erkan är serviceinriktad med sitt bra engagemang och vilja att säkerställa en trygg affär för både säljaren och köparen. Mycket trevligt bemötande hela vägen och enkel att få kontakt med under hela processen.