Anna Ståhle
Anna Ståhle är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
.Anna Ståhle har varit registrerad mäklare sedan 2017-03. Anna Ståhle har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 112 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Ståhle har haft 32 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
112 omdömen om Anna Ståhle
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sitt hus med hjälp av Anna Ståhle en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Kan inte lämna något ombdöme eftersom hon kom in sent i försäljningen.
sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Ståhle en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Ett gediget arbete, i ett svårt läge med mycket ute till försäljning gav Anna aldrig upp. Anna levde upp till mina förväntningar.
köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Ståhle en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Jag kände mig trygg genom hela affären. Anna höll mig kontinuerligt uppdaterad om vad som hände och jag upplever att hon försökte hitta bästa möjliga lösning för både säljaren och mig som köpare.
Lugn proffsig samt lätt att tycka om.
Jag blev bemött på en trevlig introduktion av hur
Svensk Fastighetsförmedling arbetar
Och hur man går till väga inför försäljning.
Förväntningarna på Anna har varit bra
Hon är rak tydlig och inget att klaga på
Mvh Kjell -
köpte sin stuga med hjälp av Anna Ståhle en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Ett vänligt och proffsigt bemötande utan stress. Vi är mycket nöjda med hanteringen kring vårt köp av en fastighet.
Trevlig samt lätt att känna förtroende för. Engagerad samt enkel att ha att höra med.
Mycket professionellt bemötande av Anna - allt från första mötet med detaljerad genomgång av processen tills signering av köpekontrakt.
Rak, snabb och tydlig kommunikation oavsett sms, telefon eller mail-kontakt. -
köpte sitt hus med hjälp av Anna Ståhle en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Anna en mäklare som visade stor tillgänglighet, agerade snabbt på frågor eller praktiska åtgärder. Får stort förtroende vilket bygger på hennes personlighet, kompetens som också naturligtvis är ett resultat av erfarenhet.
Kan bara lämna positiva erfarenheter om Anna som mäklare. -
proffsigt kunnig med båda fötterna på jorden. Informerar både kund o säljare. Telesamtal samt sms o mejl.