Rebecca Andersson

Rebecca Andersson

Rebecca Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Rebecca Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Rebecca Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 4.6. Rebecca Andersson har haft 15 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-06

21 omdömen om Rebecca Andersson

Anette H
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Fasseröd

Har bara gott att säga om försäljningen! Samarbetet med henne var lätt. Var alltid snabb med att höra av sig och svara på våra frågor! Så vi är väldigt nöjda med allt!

Anders T
Köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Resteröd

En mycket bra mäklare omtänksam både för köpare och säljare. Återkoppla snabbt och var tydlig inför köpet.

Ilse-Lill T
Resteröd

En fantastiskt positiv o glad tjej. Lättsam men ändå trygg i en stor affär. Jag rekommenderar verkligen Rebecka

Jan A
Sålde sin stuga med hjälp av Rebecca Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Uddevalla

Første møte med Rebecca var meget positivt. Hun viste et sterkt engasjement for vårt salgsobjekt, og viste tydelig at dette var et objekt hun ønsket å selge. Hele salgsprosessen har vært meget ryddig. Rebecca kan anbefales på det varmeste.

Vibeke Å
Uddevalla

Begeistret, engasjerende og med god kommunikasjon ved salg av vår fritidseiendom. Vi kan varmt anbefale Rebecca 🥰

Hanna A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Centralt

Jag tycker att allt gick smidigt, hon var lyhörd på mina önskemål när det kom till att hitta rätt lägenhet för mig

Kristiina G
Köpte sin stuga med hjälp av Rebecca Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Uddevalla

Rebecca är lyhörd och förklarar när man inte förstår. Erbjuder sin hjälp och är lätt tillgänglig. En trevlig mäklare !

Julia I
Hovhult

Engagerad mäklare. Lätt att få tag i.

Anna A
Lyckorna

Rebecca var tillmötesgående och snabb på att ge återkoppling under vårt bostadsköp. Vi är nöjda!

Kate W
Hovhult

Trevlig blir bra bemötande kände förtroende för henne