Väldigt bra bemötande och levde verkligen upp till våra förväntningar. Snabba svar och väldigt hjälpsam
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Uddevalla! I Uddevalla är det lätt att trivas. Med ett unikt läge mitt i Bohuslän hjärta, salta havsbad, fina vandringsleder och en kort stunds bilväg till storstadspulsen i Göteborg är det den ultimata platsen att bo på om du vill ha många valmöjligheter. Vi på Svensk fastighetsförmedling...
971 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Sedan starten hos Reco 2016
Jag är otroligt nöjd med Melanie. Hon har varit professionell, engagerad och stöttande genom hela försäljningsprocessen. Hon höll mig alltid uppdaterad, var lätt att nå och tog sig verkligen tid att förklara varje steg. Tack vare hennes trygghet och kompetens kände jag mig lugn från start till mål. Rekommenderas varmt.
Engagerad, trevlig, lyhörd och tydlig
Rakt och trevligt bemött Lätt att få kontakt med , svarar och återkopplar även på okristliga tider. Jag uppfattar han som lösningsorienterad , utmärkt!
Trevlig Lättillgänglig Återkopplar snabbt med svar God information Snabb handläggning Tydlig Fint utseende Neutral Inga egna åsikter
Proffsig, pålitlig och enkel att samarbeta med! Rekommenderar verkligen!
Väldigt nöjd med hela processen. Professionell, tydlig och smidig hantering från start till mål. Superbra!
Jag är mycket nöjd med Sofia som mäklare. Hon har ett varmt och fint bemötande och är väldigt inkännande. Hon är dessutom mycket professionell.
Mycket trevligt bemötande. Respektfullt och lättsamt på samma gång. Gav snabb återkoppling. Kunnig, vilket får mig att känna mig trygg. Tydlig när hon förklarar processen. Visar intresse för mig spm person vilket är trevligt. Känns inte tillgjort utan genuint.
Trevligt bemötande! Härlig, go och glad! Positiv. Tydlig i kommunikationen genom hela processen. Kunnig om fastigheten. Levde upp till mina förväntningar, bästa jag har stött på hittills, alltså inget att klaga på.
Bra kommunikation mellan mäklare-köpare. Hon höll oss uppdaterade om olika händelser under köp perioden. Trots att det gick väldigt fort ifrån intresseanmälan till kontraktskrivning, och vi därför inte hade jättemycket kontakt, gav hon ett gott intryck med sin hängivenhet och positivitet!
Rebecca har varit trevlig, bra och hjälpsam på alla sätt.
Positiv Har hjälpt oss med tips och råd. Ordnade snabb försäljning Bra kommunikation.
Lätt att komma i kontakt med (och hålla kontakt under tiden) samt väldigt flexibel och samarbetsvillig kring våra önskemål om tider mm samt skötte affären smidigt och professionellt.
En trevlig och mycket kompetent mäklare som verkligen visste vad hon gjorde. Vi var mycket nöjda med valet av mäklare.
Tillmötesgående, lätt att få tag i. Ringde upp så snart han kunde om man sökt honom. Hade god kännedom om området.
Det var jättetrevligt att handla med Sofia. Hon var mycket velförberedd, gikk genom hela processen och svarade på alla frågor! Hon är kompetent, men också en mycket glad, humoristisk och trevlig person. 👍
Rebecca är snabb, okomplicerad och väldigt ambitiös. Jag är väldigt nöjd. Rekommenderar starkt.
Enkelt, rakt, tydligt och snabbt.
Väldigt skicklig mäklare. Behjälplig, visar intresse och skapar en personlig köparupplevelse. Av alla mäklare vi interagerade med medan vi letade hus så är det Marika som vi skulle vilja ha som vår mäklare då vi ska sälja.
Stort stort tack för de fina orden! Det är ju att hjälpa er kunder, både köpare och säljare, att hitta rätt och att ni ska få svar på era frågor som är min drivkraft. Mvh Marika
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Melanie är toppen! Hon är förstående och kunnig! Bra återkoppling kring ev köpare och annat!
En mycket positiv upplevelse. Mäklaren var tillgänglig, professionell och lätt att ha att göra med. Jag kände mig väl omhändertagen genom hela köpprocessen.
Mycket professionell och tillmötesgående. Svarar snabbt på frågor och är hjälpsam.
En mäklare i världsklass – professionell, outtröttlig och fantastiskt varm Det är med stor tacksamhet och glädje jag skriver denna rekommendation för Sofia Andersson på Svensk Fastighetsförmedling i Uddevalla Vår bostadsförsäljning var allt annat än okomplicerad. Det var en process som inte bara drog ut på tiden, utan också innebar utmaningar långt utöver det vanliga. Där många andra kanske hade tappat gnistan, stod Sofia stadig som en klippa genom hela resan. Det som imponerade mest var, förutom hennes yrkesskicklighet,...
Gott bemötande. Väl genomfört uppdrag. Noggrann, professionell, pålitlig.
Bra bemötande. Lyssnande och med hela vägen. Melanie hade i första hand kontakt med min bror men det var så vi hade bestämt. Det blir så rörigt annars
Håller vad hon lovar och mycket proffsig!
Tusen tack. Uppskattar all information du bidragit med vilket underlättat processen. Tack för ett bra samarbete!
Hej! Jag tycker att Melanie har varit jättebra. Hon är trevlig och hjälper en med ens frågor! Något jag verkligen uppskattade när jag var på visning och sa att jag inte är från Uddevalla var att hon verkligen förklarade lägenhetens läge och fler saker man kunde göra runtomkring. Det blir betydligt lättare att föreställa sig ett liv där då. Sen har hon varit väldigt tydlig med att bara höra av sig om det skulle vara något och svarar alltid om man skickar sms eller så. Överlag så är jag jättenöjd och skulle varmt rekommendera henne!
Vänligt och snabbt bemötande. Tillgänglig
Trevlig, förtroendeingivande, proffsig. Snabb att svara på meil och tfn. Rebecca levde mer än väntat upp till den förväntan vi hade på en mäklare.
Mycket trevlig,lättsam och bra respons. Inte informativ om det tekniska tex ålder hushållsmaskiner.
Melanie hanterade vår bostadsförsäljning på ett exceptionellt bra vis genom hennes fina bemötande och ytterst seriösa hantering av vår försäljning. Melanie gav ett trovärdigt intryck under hela processen och gav vidare hela tiden goda råd som var väl underbyggda. Vi fick hela tiden uppdateringar kring det som hände. Allt detta sammantaget ledde fram till en försäljning.
Vi har haft en väldigt bra försäljningsresa med Melanie. Alltid ett trevligt bemötande, med ett leende på läpparna.
Proffsig, lättsam, inlyssnande, realistisk och förtroendeingivande. Mäklare och människa! 🫶
Kanonmäklare. Enkel att bolla med och proffsig.
Duktig, snabb och trevlig. Har inget att anmärka på. Hon har en passande roll.
Kunnig och hjälpsam och bra återkoppling hela tiden .
Trevligt bemötande och en bra visning
En seriös samt mycket engagerad, professionell och kunnig mäklare som ser till både säljares och köpares bästa.
Stort tack för dina fina ord. Det har varit väldigt roligt att kunna hjälpa dig att hitta ditt drömläge, nu är det bara att börja planera hur du vill ha det! Mvh Marika Ström
Vi är mycket nöjda med Annas arbete och de bemötande vi har fått från henne och övriga på Svensk Fastighetsförmedling. Anders Bergsten
Trevlig å super bra inget att klaga på
Min uppfattning av Rebecca är bara positiv. Snabba svar och alltid glad . Det är min man som har haft den mesta konversationen med Rebecca. Med vänlig hälsning Birgitta
Trevlig …………………………:::………..:…..
Mycket vänlig kontakt. Mycket kompetent partner i säljprocessen.
Mycket trevlig. Saklig och bra visnings sätt. Följer upp bra efter visning. Snabb på alla sätt.
Fungerade bra………………………………………..
Lättsam och trevlig mäklare. Inga konstigheter. Kändes pålitlig och genuin!.
Riktigt nöjd med Melanie! Hon var tydlig, lugn och pedagogisk genom hela processen och förklarade allt på ett bra sätt redan från start. Alltid trevlig att prata med och höll mig uppdaterad varje vecka om hur det gick. När rätt köpare dök upp tog hon verkligen tag i det direkt. Visning på onsdag och kontrakt redan på måndagen! Att dessutom få sålt till utgångspris i dagens marknad i Uddevalla känns riktigt bra. Rekommenderas varmt!
Mycket aktiv kunnig och hade en stark vilja att hjälpa alla parter till bästa resultat.
Tack själv för det alltid glada bemötandet. :) Varma hälsningar Melanie
Jag har haft ett utmärkt upplevelse och är jättenöjd med det jobb Melanie Johansson gjort. Väldigt tacksam.
Vad kul att läsa Hamid, tack för att du skrev omdömet. Tack själv för fint bemötande. Varma hälsningar Melanie