Mycket trevlig och hjälpsam på alla sätt. Alltid varit snabb på att svara på frågor vi haft. Vi är mycket nöjda
Sofia Andersson
Sofia Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
.Sofia Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Sofia Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Andersson har haft 40 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
118 omdömen om Sofia Andersson
Mycket bra och trevlig samt kunnig
Jättebra mäklaren och hjälpsam
Bemötandet var väldigt bra Mina förväntningar är utan anmärkning och mäklaren levde upp till dem Jag har bara gott att säga om mäklaren och försäljningen av bostaden under rådande omständigheter på bostadsmarknaden
Sofia Andersson var väldigt trevlig och verkade duktig som mäklare.
Mycket bra och snabb service, tryggt bostadsköp.
Trevlig, uppriktig och engagerad i sitt uppdrag. Vi Åtetkommer gärna med mer info när allt är klart.
Kunnig och intresserad av vad vi anser och har på ett utmärkt sätt hjälpt oss med försäljningen av lägenheten. Hon är alltid glad och inkännande och det känns som om hon har gjort sitt yttersta för oss. Hon är en solstråle och vår lilla rara stjärnmäklare.
Har fungerat alldeles utmärkt. Sätter sina kunder i första hand🌟
Lugn, trygg, trevlig och seriös. Även vår katt älskade Sofia och kände sig trygg med henne.