Melanie Johansson

Melanie Johansson

Melanie Johansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Melanie Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Melanie Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 119 omdömen med ett betyg på 4.9. Melanie Johansson har haft 41 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-06 - 2025-05

119 omdömen om Melanie Johansson

Sedan starten hos Reco 2016
Karina N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Melanie Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Sundstrand

Redan från första mötet kändes det väldigt bra, realistisk genomgång av marknaden och en positiv inställning hela vägen. Har varit aktiv och driven. Alltid tillgänglig, proffsig och så trevlig. Var trygg i att Melanie skulle göra det bästa för mig. Kan varmt rekommendera Melanie som mäklare.

Karin S
Sålde sitt hus med hjälp av Melanie Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Uddevalla

Melanie är en fantastisk mäklare. Man kan lita på henne fullt ut. Hon utför allt proffsigt och smidigt. Kunnig och tydlig och dessutom fantastiskt trevlig. Rekommenderar verkligen henne som mäklare

Martin S
Lanesund

Inget att klaga, väldigt tydlig och tar tid på sig att svara på frågor.

Malin T
Lanesund

Melanie var väldigt professionell redan från början och väldigt effektiv. Gav också bra och snabba råd för oss som sålde bostad för första gången.

Maria E
Mjöveröd

Trevlig, hjälpsam och ett jättebra stöd genom hela processen

Karna T
Vännerberg

Lugn och trygg genom hela processen. Har bara postivt att säga om Melanie!

Annelie M
Söder

Vi är otroligt nöjda med vårt samarbete med Melanie! Hon mötte oss med positiv energi från första stund och visade verkligen att hon förstod hur vi tänkte och vad som var viktigt för oss. Affären blev både snabb och smidig, tack vare hennes lyhördhet, professionalism och goda känsla för både marknaden och människorna i den. Hon var engagerad, tydlig i sin kommunikation och alltid tillgänglig för våra frågor. Vi kände oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera Melanie till andra som ska sälja sin bostad.

Fredrik A
Elseberg

Proffsig, ambitiös och med ett personligt bemötande.

Ingela W
Centralt

Kändes bara bra. Trevlig,Proffsig,Positiv och engagerad. Fick information och uppdatering hela tiden.. Kändes mycket tryggt att ha just henne som mäklare.. Kan varmt rekommendera Melanie.

Thomas B
Sålde sin stuga med hjälp av Melanie Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Kristevik

Melanie är mycket effektiv och gjorde sitt jobb perfekt. Hon lämnade inga önskningar ouppfyllda.