Professionell Tydlig Trevlig Informell och smabb
Melanie Johansson
Melanie Johansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
.Melanie Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Melanie Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.9. Melanie Johansson har haft 51 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
170 omdömen om Melanie Johansson
Lyhörd, lugn och säker i sitt uppdrag. Lätt att hålla löpande kontakt med så processen löper enl pla. Målmedveten och kompetent. Positiv och glad.
En proffsig mäklare med ordning och reda, ihop med ett ödmjukt bemötande
Otrolig trevli o kunnig, hjälper en hela vägen.
Med seriositet, uthållighet och ett fint bemötande. Hennes professionalitet var kvar ända till efter kontraktsskrivningen.
Jag är så otroligt nöjd med hela försäljningen! Melanie har gjort ett fantastiskt jobb och fått allt att kännas både enkelt, tryggt och smidigt. Lägenheten blev såld snabbt och jag har känt mig väldigt väl omhändertagen genom hela processen. Kunde verkligen inte önskat mig en bättre mäklare!
Hela min bostadsförsäljning kändes så trygg och bra tack vare Melanie. Hon såg till att hålla mig uppdaterad i alla steg, hon lyssnade in vad som var viktigt för mig som säljare och kunde stötta mig genom hela processen. Kan varmt rekommendera Melanie som mäklare!
Melanie Johansson, er imøtekommende, hyggelig og hun overfører sin naturlige sjarm til omgivelsene.
Väldigt bra Snabba återkopplingar Trevlig och lättsam, och vet vad hon pratar om
Trevligt bemötande och gav ett proffsigt intryck. Inget att anmärka på.