Sandra Fredeqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
.Sandra Fredeqvist har varit registrerad mäklare sedan 2009-08. Sandra Fredeqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 9 omdömen med ett betyg på 4.9. Sandra Fredeqvist har haft 1 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 9 Läs vad Sandra Fredeqvist
2019-10-23Verifierad kund
Köpte en bostadsrätt. Mycket duktig, påläst och trevlig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Fredeqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla -
2019-05-22Insamlad av företaget
Förståelse och god rådgivning från början till slut.
sålde sitt hus med hjälp av Sandra Fredeqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling UddevallaTack för att jag fick hjälpa dig. Lycka till med ditt nya boende. Med vänlig hälsning Sandra
2019-02-02Insamlad av företaget
Bostadsrättsläg 3 rok Uddevalla. Mycket mycket positivt bemött. Hon har levt upp till absolut alla förväntningar. Seriös, öppen, tydlig, ärlig, kompetent. Totalnöjd.
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Fredeqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling UddevallaHej! Tack för de fina orden. Det var trevligt att hjälpa er. Med vänlig hälsning Sandra
2019-01-02Insamlad av företaget
Sålt bostadsrätt.
Utmärkt bemötande, lätt tillgänglig, positiv, full tillit till min mäklare, bra sälj strategi, tålamodig, alla förväntningar införlivade.
Fullgott betyg.sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Fredeqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling UddevallaTack Sandra. Det var så roligt att få hjälpa er. Lycka till med ert nya boende. Med vänlig hälsning Sandra
2018-08-12Insamlad av företaget
Förtroendeingivande. Professionell. Snabb med återkoppling. Trevligt bemötande. Kände mig trygg med henne.
2017-01-19Insamlad av företaget
Jag blev väl bemött av mäklaren som lyssnade till mina behov. Mäklaren levde mer än vl upp till mina förväntningar och resultatet blev en lyckad affär. Sammanfattningsvis är min upplevelse som kund till Svensk Fastighetsförmedling mycket positiv med professionella och trevliga medarbetare
2016-09-06Insamlad av företaget
Mycket trevligt och proffsig bemötande! Bra information
om läget löpande, man känner trygg som kund.
Har anlitat Sandra ett par gånger och skulle göra det utan tvekan igen.skrev om Sandra Fredeqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla -
2016-09-06Insamlad av företaget
Jag är en väldigt nöjd kund ,Sandra var grymt bra , hon skötte försäljningen av min lägenhet jättebra . Hon fanns alltid tillgänglig för mig och kunde svara på alla frågor jag hade . Kan inte tänka mig en bättre mäklare .
2016-09-05Insamlad av företaget
Jag är helnöjd, både med mäklrens bemötande och kunskaper rörande allt kopplat till försäljningen. Att jag dessutom fick det jag begärde för fastigheten, gör ju bara saken bättre! På det hela taget, toppbetyg!!
skrev om Sandra Fredeqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla