Marika Ström
Marika Ström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
.Marika Ström har varit registrerad mäklare sedan 2009-09. Marika Ström har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 101 omdömen med ett betyg på 4.8. Marika Ström har haft 26 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
101 omdömen om Marika Ström
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sin lägenhet med hjälp av Marika Ström en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Snabb på att svara och agera, punktlig, noggrann och trevlig det är en köpares dröm🌷
Bara bra, klart och tydligt snabb återkoppling och bra bemötande
Fint, snabbt, personligt och engagerat bemötande.
sålde sitt hus med hjälp av Marika Ström en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
En erfaren och mycket kompetent mäklare där vi haft kontakt via ett fastighetsköp och två försäljningar. Marika har i samtliga fall levt upp till våra förväntningar på en mäklare. Kunnig, lyhörd och pålitlig.
Marika är en mycket trevlig, kunnig och kompetent mäklare som gjorde gott intryck. Våra högt ställda förväntningar infriades och allt sköttes mycket professionellt.
Jag kan varmt rekommendera Marika till andra köpare resp. säljare. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Marika Ström en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Jag är jättenöjd med valet av att anlita Marika. Med ett förtroendeingivande och ärligt bemötande redogjorde hon sin plan inför en försäljning. Hon skötte kontakt, tips samt försäljning snyggt och effektivt, vidare lyckades sälja min lägenhet till ett bra pris, trots osäkerheten på marknaden just nu.
Jag kan varmt rekommendera Marika till andra som går både i köp- och säljtankar. -
Personlig och lösningsfokuserad.
Vi blev väldigt trevligt bemötta av Marika. Hon höll oss hela tiden uppdaterad på hela händelseförloppet. Hon är snabb och rapp och försäljningen gick väldigt smidigt. Vi kan varmt rekommendera Marika.
köpte sin bostad med hjälp av Marika Ström en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Lugn och saklig mäklare, ej pushig....
sålde sin bostad med hjälp av Marika Ström en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Engagerad o seriös. Behövde få tag på henne akut fastän hon var på semester, inga problem.