Melanie Johansson

Melanie Johansson

Melanie Johansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Melanie Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Melanie Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 162 omdömen med ett betyg på 4.9. Melanie Johansson har haft 46 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

162 omdömen om Melanie Johansson

Sedan starten hos Reco 2016
Sofia M
Köpte sitt hus med hjälp av Melanie Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Hovhult

Väldigt bra Snabba återkopplingar Trevlig och lättsam, och vet vad hon pratar om

Charlotte J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Melanie Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Hönseberget

Trevligt bemötande och gav ett proffsigt intryck. Inget att anmärka på.

Patrick S
Sålde sitt hus med hjälp av Melanie Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Hovhult

Proffsig och empatisk! Bästa mäklaren jag haft genom åren.

Mathilda B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Melanie Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Söder

Melanie är trevlig och professionell. Hon är lätt att ha kontakt med och lyhörd. Väldigt nöjd med henne som mäklare.

Kerstin B
Fasseröd

Mycket trevlig, kan sin sak, snabb att återkoppla. Vi har bara bra saker att säga om henne! Kerstin och Peter

Fredrika W
Hedegärde

Melanie är en superbra mäklare som är väl påläst och kan svara på alla relevanta frågor. Hon är proffsig och tydlig i sin kommunikation samt snabb på att svara i telefon och på mail så fort man behöver henne! Vi är supernöjda!

Peter G
Söder

Trevlig och kunnig, tillmötesgående Enbart positiva omdömen

Matilda W
Kurveröd

Vi har varit väldigt nöjda med vår mäklare genom hela processen. Professionell, engagerad och alltid snabb på att svara på frågor. Vi har känt oss trygga från start till mål och kan varmt rekommendera vidare!

Matilda W
Skogslyckan

Mikael J
Uddevalla

Jag är otroligt nöjd med Melanie. Hon har varit professionell, engagerad och stöttande genom hela försäljningsprocessen. Hon höll mig alltid uppdaterad, var lätt att nå och tog sig verkligen tid att förklara varje steg. Tack vare hennes trygghet och kompetens kände jag mig lugn från start till mål. Rekommenderas varmt.