Vi har fått hjälp med att köpa och sälja bolig nyligen och båda processerna har gått snabbt. Trevlig bemötande.
Rebecca Andersson
Rebecca Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
.Rebecca Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Rebecca Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 51 omdömen med ett betyg på 4.7. Rebecca Andersson har haft 29 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
51 omdömen om Rebecca Andersson
Mycket trevligt bemötande! Snabb, effektiv och mycket lätt att få tag i!
Rebecka är fantastisk. Det finns inga andra ord att beskriva henne med. Hon är snabb, noggrann, professionell, lyhörd, smart och målinriktad. Jag kan starkt rekommendera henne. Min man och jag är så glada att vi fått hjälp av henne med att sälja vår lägenhet på ett väldigt smidigt och effektivt sätt. Viktoria och William
Snabb, effektiv och mycket lätt att nå!
Snabb och effektiv. Trevlig och Profesjonell.
Behöver inte skriva något! Rebecca är jätteduktig både som mäklare och lätt att prata med! Möjligen kan hon i bland prata lite fort så det kan vara svårt att hänga med, men det är inget problem. Man kan ju fråga! Jag är själv likadan (pratar väldigt fort ibland). Rebecca är jätteduktig och jag rekommenderar henne gärna!
Trevlig Lättillgänglig Återkopplar snabbt med svar God information Snabb handläggning Tydlig Fint utseende Neutral Inga egna åsikter
Proffsig, pålitlig och enkel att samarbeta med! Rekommenderar verkligen!
Rebecca har varit trevlig, bra och hjälpsam på alla sätt.
Positiv Har hjälpt oss med tips och råd. Ordnade snabb försäljning Bra kommunikation.