Philip Forsman
Philip Forsman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Umeå
.Philip Forsman har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Philip Forsman har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-03 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.8. Philip Forsman har haft 17 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 82% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
25 omdömen om Philip Forsman
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Philip Forsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Trevlig, resultatinriktad och och korrekt
Inte så höga, men de överträffades med råge.
Vi är mycket nöjda -
sålde sin stuga med hjälp av Philip Forsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
100% insats, rekommenderas varmt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Philip Forsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Tydlig och korrekt med ett trevligt bemötande
sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Forsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Vi kom i kontakt med Philip när vi köpte en lägenhet av honom, när vi sedan skulle flytta så var valet enkelt och vi valde Philip som mäklare för försäljningen.
Bra kommunikation och problemfri hantering både vid köp och sälj.
Intrycket vi fått är mycket gott vid alla delar av en bostadsförsäljning, oavsett om man köper eller säljer. -
Mycket bra och allt fungerade bra.
sålde sitt hus med hjälp av Philip Forsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Gjorde jobbet som förväntat, med bra försäljning.
köpte sin stuga med hjälp av Philip Forsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Engagerad, bra på att uppdatera, lätt att få kontakt med
Snabb återkoppling i alla lägen, tydlig beskrivning av hela processen och sedan avtalen. Kunde inte vara nöjdare!
köpte sitt hus med hjälp av Philip Forsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Broker was very knowledgeable about the property
Good communication even though not his native language
Felt like a personalised service, not just one of many -
Nöjd med allt det finns ingenting att klaga på.