Johannes Udd

Johannes Udd

Johannes Udd är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Johannes Udd har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Johannes Udd har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-08 och har fått 155 omdömen med ett betyg på 4.8. Johannes Udd har haft 46 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

155 omdömen om Johannes Udd

Sedan starten hos Reco 2020
Lilian F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johannes Udd en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Öster Mälarstrand

Bra bemötande, lätt att kommunicera med, smidig process.

Svar från Johannes Udd

Hej Lilian Tack för att du tog dig tiden att skriva hur du upplevde processen med ditt köp. Vad kul att du är nöjd med mitt bemötande och att du upplevde det smidigt! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling

Anne A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johannes Udd en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Västerås

Johannes är enormt professionell och ärlig i sitt bemötande. Uppdaterar ofta vad som händer och varför. Tyvärr dåligt betalt, men det har absolut inte med Johannes att göra. Det var lägenhetens skick endast. Kan varmt rekommendera Johannes Udd på Svensk Fastighetsförmedling.

Svar från Johannes Udd

Hej Anne! Tack så mycket för din rekommendation, jättekul att du är nöjd med mitt bemötande och vårat samarbete. Tack för ditt förtroende! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling

Richard D
Odensvi

Lugn, tydlig, hjälpsam, snabb kommunikation.

Svar från Johannes Udd

Hej Richard! Tack för att du tog dig tiden att skriva hur du upplevde mitt bemötande och köpet av er nya lägenhet. Vad kul att ni är nöjda med hela processen, jag hoppas ni kommer att trivas! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling

Sari K
Västerås

Efter mötet med Johannes ingav han mig förtroende. Han var ärlig,realistisk samtidigt gav han mig hopp. Johannes höll mig uppdaterad.I dessa tider är lägenheter svårsålda men Johannes erfarenhet hjälpte till att få lägenheten såld.

Svar från Johannes Udd

Hej Sari! Tack för att du tog dig tiden att skriva hur du upplevde mitt bemötande. Tack för ditt förtroende med övertagandet av försäljningen och stort tack för dessa fina ord! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling

Tove H
Klockartorpet

Mycket kompetent, inlyssnande, tillgänglig.

Svar från Johannes Udd

Hej Tove & Lars Tack för att ni tog er tiden att skriva hur ni upplevde vårat samarbete och tack för dessa fina ord! Vi hade en klar och tydlig plan från början till slut som vi även genomförde till punkt och pricka tack vare erat förtroende! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling

James N
Köpte sitt hus med hjälp av Johannes Udd en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Skultuna

I have never seen a house buying process so seemless, courtesy of Johannes. He has been very instrumental in bridging the devide between the seller and the buyer and throwing a good word to the financier to facilitate the process smoothly. Looking forward for smooth sail captained by Johannes till the handover date.

Svar från Johannes Udd

thank you so much for the kind words guys! I´m glad that you experienced the process this way. Thank you for your trust regarding your buy. Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling

Bengt Erik G

Professionellt bemötande Vänlig Tydlig Jordnära

Svar från Johannes Udd

Hej! Tack för tiden ni tog er samt den fina rekommendationen. Det glädjer mig att ni är nöjda med hela processen och köpet. Önskar er all lycka till och hoppas ni kommer att trivas! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling

Väinö K
Västerås

Johannes är en ytterst kompetent mäklare, som vinnlagt sig om att leda köp av vår nya bostad och försäljning av vår nuvarande bostad över vår förväntan. Ja, till och med mycket över vår förväntan. Johannes har hittat lösningar på en rätt så komplicerad säljprocess. Johannes är målstyrd och mycket serviceinriktad. Det är och har varit ett sant nöje att lära känna honom. Vi är mycket mer än nöjda med utfallet av vårt köp av bostad liksom vår försäljning av våran nuvarande bostad. Svensk Fastighetsförmedling skall vara stolta över en person som Johannes Udd.

Svar från Johannes Udd

Hej Väinö! Tack så mycket för dessa fina ord, det värmer att läsa. Stort tack för erat förtroende hela vägen från köp till en lyckad försäljning och samarbete. Så roligt att få vara med er hela vägen på båda sidorna. Återigen stort tack! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling

Magnus D
Sålde sitt hus med hjälp av Johannes Udd en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Västerås

Bra kille den dära Johannes udd!

Svar från Johannes Udd

Tusen tack Magnus samt stort tack för ditt förtroende! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling

Anne S
Örtagården

En mäklare som verkligen jobbade för försäljning med resultat

Svar från Johannes Udd

Hej Anne! Tack så mycket för erat förtroende samt att ni tog er tiden att svara via Reco. Det glädjer mig att ni är nöjda med vårat samarbete! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling