Robert Olsson

Robert Olsson

Robert Olsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Robert Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-08. Robert Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 86 omdömen med ett betyg på 4.8. Robert Olsson har haft 18 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

86 omdömen om Robert Olsson

Sedan starten hos Reco 2016
Anna J
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Garphyttan

Robert är kunnig, hjälpsam och respektfull. Jag har genom hela affären känt trygghet i den kompetens han visat.

Filippa Å
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Örebro

Svara snabbt och jobbar för oss som säljare, ger bra tips och vid budgivning guidade han oss genom processen

Rigmor G
Örebro

Ett gott bemötande, lugn, tålamod, kompetens och klokskap har vi mött från mäklare Robert Olsson. Vi har tryggt gått steg för steg genom försäljningen av vårt hus - lärt oss på vägen och alltid kunnat fråga Robert som hela tiden varit tillgänglig. Vi rekommenderar varmt andra att anlita Robert.

Katarina G
Odensbacken

Vi blev bemötta på ett förtroendeingivande och professionellt sätt. Robert var lyhört för våra frågor och hjälpte oss genom processen på ett lungt och systematiskt sätt. Vi känner oss mycket nöjda och trygga med affären.

Barbro H
Odensbacken

Tydlig och kunnig genom hela processen. Det kändes tryggt. Mycket trevligt bemötande.

Rigmor F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Örebro

Lugn, trovärdig och mycket tydlig.

Karin B
Ormesta/Mark

Jag är helt nöja med Robert. Bara positivt att säga om honom

Stefan K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Centralt Öster

Robert har gjort 3 affärer med oss dem sista 3 åren. Vi har köpt en lgh och sålt 2 lgh.

Mats L
Centralt Öster

Bra service och kunskap, bra företrädare både för säljare och köpare

Anders F
Centralt Öster

Robert är saklig, grundlig och trevlig