Simon Köpsell

Simon Köpsell

Simon Köpsell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Simon Köpsell har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Simon Köpsell har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 150 omdömen med ett betyg på 4.9. Simon Köpsell har haft 62 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

150 omdömen om Simon Köpsell

Sedan starten hos Reco 2024
Ahti L
Sålde sitt hus med hjälp av Simon Köpsell en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Erikslund

Mycket bra och professionellt arbete ut fört

Köpte sin lägenhet med hjälp av Simon Köpsell en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Haga

Alltid tillgänglig och trevlig i bemötandet.

Sabir A
Köpte sitt hus med hjälp av Simon Köpsell en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Erikslund

Simon är mycket kunnig, engagerad och driven. Han har varit väldigt tydlig och informerat oss om allt genom hela processen, vilket har gjort att vi känt oss trygga och väl omhändertagna. Vi är jättenöjda med Simon och känns väldigt bra att ha fått köpa vår bostad genom honom. Vi rekommenderar honom varmt!

Hanna Maia N
Gryta

Lättsam, trevlig och karismatisk mäklare. Simon var lyhörd när han svarade på våra frågor. För oss förstagångsköpare var vi nervösa för vad som kändes som en snabb affär. Men nu efter processen känner vi oss väl införstådda och är väldigt nöjda och glada! Vi rekommenderar Simon som mäklare!

Michael T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Simon Köpsell en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Haga

En mäklare som lyssnar på kundens behov, professionell och lösningsorienterad

Fanny T
Haga

Simon är så proffsig och duktig på sitt jobb! Bästa mäklaren :)

Sharath H
Gryta

Simon hjälpte mig att både sälja min bostad och hitta en ny att köpa. Han hjälpte mig att ordna tillträdes för båda. Han är ambitiös, driven och alltid tillgänglig och hårt arbetande.

Annika L
Västerås

Engagerad, positiv, lösningsorienterad och en trevlig person. Rekommenderar honom absolut, tack!

Sanaz R
Råby

Jag är mycket nöjd med Simons arbete. Han har varit professionell, trevlig och engagerad genom hela processen. Han har alltid varit lätt att få kontakt med, svarat på mina frågor och hållit mig uppdaterad. Jag uppskattar verkligen hans hjälp och kan varmt rekommendera honom.

Theo K
Östra Hamnen

Mäklaren levde upp till mina förväntningar. Inget överdrivet, utan ett väl genomfört mäkleri med gott engagemang. Som det ska vara! Tillmötesgående med en öppen och tydlig dialog. En konsekvent tillgänglighet vilket uppskattades! Köpet av bostaden innefattade utmaningar, något som hanterades väl av mäklaren, och som senare innebar ett gott slut. Rekommenderas varmt!