Professionell, trevlig och vänlig
Simon Köpsell
Simon Köpsell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås
.Simon Köpsell har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Simon Köpsell har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.8. Simon Köpsell har haft 59 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
113 omdömen om Simon Köpsell
Tack Pilar för det fina omdömet! Önskar dig all lycka i nya lägenheten, vi ses på tillträdet!
Efter haft besök av 7 olika mäklare/firmor så var det ett väldigt enkelt val att välja Simon Köpsell. Definitivt inte billigast men utan tvekan värd sitt arvode utan tvekan. Hade förlorat 100 000- tal kr på att välja en annan mäklare. Simon är driven, högpresterande, flexibel, energisk på bästa sätt, lyhörd på våra/kundens input och önskemål. Uppdaterar direkt när han haft visningar eller fått bud. Ta ett möte med honom, så får ni se själva varför han är bättre än de flesta andra. Vill ni få ut bästa möjliga värdet av det som säljs så är Simon Köpsell rätt mäklare.
Tack Pierre för er fina rekommendation! Det gläder mig att ni är nöjda med investeringen i mig som mäklare samt att det var ett enkelt val. Önskar er all lycka framåt!
Otroligt duktig mäklare som verkligen var en till lag och skötte kontakten mellan både mig som säljer och köparen oerhört bra. Trevligt bemötande, noggrann och öppen. Toppbetyg!
Tack Jacob för det fina omdömet och tack för förtroendet! Det gläder mig att du upplevt mig som en otroligt duktig mäklare, vi ses på tillträdet!
Simon är väldigt ambitiös och väldigt dedikerad till att säkerställa bästa möjliga affär. En person som man kan lita på gör ett super bra jobb och som är noga med att löpande hålla en informerad om hur processen går. Han har ett sansat och samtidigt ett drivande förhållningssätt som alltid strävar efter att tillgodose båda parters intressen, där alla får höras, framföra sina krav för att sträva efter det optimala resultatet.
Tack Hakim för er fina rekommendation! Det gläder mig att ni upplevt mig som ambitiös och dedikerad med strävan efter det optimala resultatet. Önskar er allt gott framåt, vi ses på tillträdet!
Ett varmt öppensinnigt mottagande av oss som klienter. Tog sig verkligen tid att lyssna på oss och vilka krav/önskemål vi hade på bostaden.
Tack Örjan för en fin reco! Önskar er all lycka i den nya bostaden. Vi ses på tillträdet!
Simon var professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Han höll oss informerade genom hela processen och skapade ett stort förtroende. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Simon som mäklare.
Tack Kristian för den varma rekommendationen! Det har varit en ära att förmedla er lägenhet. Önskar er allt gott framåt!
Smidig , mötesgående, trevlig, kunnig
Tack Lilik för det fina omdömet! Önskar er all lycka framåt i det nya boendet.
Väldigt tillmötesgående o hjälpsam, jätte trevlig o underbar som människa! Skulle aldrig välja en annan mäklare !!!
Tack Peter för det fina omdömet, och tack för fortroendet!
Han är väldigt professionell och samtidigt familjer så vad kan få önska mera
Tack Giovanni för det fina omdömet! Önskar er all lycka och glädje i nya bostaden. Vi ses på tillträdet!
Han växte med uppgiften höll mig uppdaterad på resan till och med . Priset kunde varit mera men konjunkturen ville annat . Vi hoppas på hjälp med deklarationen. Tack Simon vi hörs av. 😊💕
Tack Camilla för för omdömet och förtroendet! Vi ses på tillträdet och så hörs vi när det är dags att deklarera, allt gott!