Christin Wahlman

Christin Wahlman

Christin Wahlman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Christin Wahlman har varit registrerad mäklare sedan 2012-08. Christin Wahlman har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 266 omdömen med ett betyg på 4.8. Christin Wahlman har haft 42 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att få träffa olika typer av människor och ha en varierad och flexibel jobbvardag.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är engagerad, kunnig, driven och framförallt bra på att kommunicera med alla typer av kunder. Dessutom har jag kunskap inom både juridik och byggteknik och en passion för mitt yrke. Detta ger tillsammans en trygg affär och bäst betalt!

Hur ser din drömbostad ut?
Jag bor i min drömbostad, en 20-talsvilla med enorm charm och attityd en liten bit från stan.

2025-05 - 2026-04

266 omdömen om Christin Wahlman

Sedan starten hos Reco 2016
Helen A
Sålde sin stuga med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Edsbruk

Jag upplever Christine som en proffsig mäklare med ett varmt , personligt sätt att göra den bästa affären för sin kund. Hon är också ordentlig , noggrann och jag tycker det var trevligt att få alla uppgifter förklarade och samlade i en pärm och bilder dokumenterade. ( har inte upplevt detta med tidigare mäklare. ) Kan rekommendera henne varm!

Tone T
Köpte sin stuga med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Edsbruk

Proffsig, strukturerad och trevlig mäklare. Det kändes tryggt genom hela processen. Engagerad och har varit snabb på att svara på meddelanden.

Tom F
Köpte sitt hus med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Edsbruk

En mycket duktig och proffsig mäklare. Rekommenderar starkt

Susanna N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Fimmelstången

Christin är verkligen en person som brinner för sitt yrke, så engagerad och glad! Fantastiskt bemötande och hon kommer med tips o råd under vägens gång. Bästa mäklaren!!!😃

Linda F
Sålde sitt hus med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Engagerad, trovärdig och trevlig

Pia W
Johannesdal

Bra första intryck. Kunnig och saklig. Tråkigt läge med svårsålda objekt. Var initialt aktiv som mäklare men verkade sedan mera distanserad gentemot mig som säljare under några veckor. Ökade sedan aktiviteten igen när jag som säljare påtalade känslan.

Matilda V
Köpte en tomt med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

Väldigt trevligt bemötande, kunnig inom området, informativ, engagerad, tillmötesgående. Lätt att ha att göra med, svarar snabbt. Har mycket kunskap & informerar på ett sätt som är lätt att förstå. Mycket nöjd med servicen & hon gör det lilla extra!

Ying C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Johannesdal

Hon var väldigt professionell. Under visningen hade hon förberett material om bostaden tillsammans med bilder, och hon förklarade många detaljer för oss. Även den fortsatta kommunikationen och återkopplingen var mycket snabb och effektiv. Vi är väldigt tacksamma för hennes hjälp – hon är fantastisk!

Nicklas F
Västervik

Väldigt trevlig & proffsig i sin första kontakt. Och ännu trevligare & lite mera ”avslappnad” vid senare kontakter. En mäklare & person jag verkligen kan rekommendera.

Evelina N
Västervik

Närvarande och engagerad mäklare!