Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
4.1 i betyg av av
17 omdömen
Välkommen till Svenska Fot & Hudkliniken!
Vi har två fräscha kliniker, en mitt emot Sollentuna Centrum och en i Jakobsbergs sjukhus.
Här erbjuds du professionell hudvård och medicinsk fotvård av diplomerade terapeuter. Vi ser alltid till att behandlingen passar dig och din hudtyp och strävar efter att du ska lämna oss med ett leende på läpparna.
Vi erbjuder hårborttagning med laser och ger livstidsgaranti på behandlingen. Våra terapeuter är utbildade för Epilia och FOX behandlingar. Hos oss betalar du ett och samma pris oavsett hur många behandlingar som krävs för att du ska bli fri från hår på ditt önskade område. Boka gärna en tid för en kostnadsfri konsultation!
Andra behandlingar vi gärna står till tjänst med är manikyr och pedikyr, vaxning, trådning av ögonbryn, ansiktsbehandlingar och medicinsk fotvård där behandling av nageltrång, liktorn samt vårtor och andra besvär ingår.
Vi uppskattar att du väljer oss och visar det genom att sätta dig som kund i fokus.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag17 omdömen om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
Extremt missnöjd. 1 h behandling av några få fotvårtor till priset av 600 kr. Märkligt när det kostar 490 kr för både fotvård, naglar, massage och vårtor/förhårdnader. Gör inte Verrutop (vårtbehandling) på detta ställe. Tre personer var och petade på mina fötter och de hade ingen aning om vad de andra gjort. Den som började behandlingen gick och "trådade" en kollega helt plötsligt. När jag skulle betala visste inte man kostnaden. Ungefär, vad brukar du betala. Öh, aldrig varit där tidigare. Då ringer man chefen och får ett godtyckligt pris. Var på väg att gå mitt i behandlingen men som seriös person gör jag inte så. Ett enkelt tips till er: informera kunden om pris, behandling, var lite närvarande och bjud på en kopp kaffe så får ni nöjda och återkommande kunder. Jag kommer inte tillbaka och kan inte rekommendera er - tyvärr! Oseriöst och bedrövligt!!
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
Bra service bemötande och man känner sig alltid så himla super nöjd efter behandlingen🙏🏻
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
SUPER NÖJD! Jag har haft problem med min stortå i flera år nu pga felbehandling och tack vare Svenska Fot & Hudkliniken fick jag den rätta behandlingen. Var ganska hopplös tills jag träffade dem. Rekommenderar starkt. Personalen vet vad de gör och fick mig att känna mig trygg i deras händer!
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
Rekommenderar varmt, har gjort olika behandlingar hos de och alltid blivit super nöjd med resultatet samt med jätte fin o fräsch miljö och trevlig bemötande som gör att jag återkommer.
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
VARNING! Gör inte behandling med Verrutop på denna klinik. Extrema överpriser! Har gjort exakt samma behandling med samma medel på en annan klinik för en tredjedel av priset som jag betalade hos Svenska hud & fot. Om du mot min rekommendation väljer att gå hit så gör alltid upp om priset innan behandling. Min upplevelse var att prissättning skedde godtyckligt. Vid ett tillfälle var behandlingen plötsligt dyrare än gången innan trots att det var färre vårtor som behandlades. Det finns heller ingen information om vad behandling med Verrutop kostar på hemsidan. Gör inte samma misstag som mig, jämför priser på andra ställen och ifrågasätt. Eller ännu bättre, gå inte hit! Det hade sparat mig många hundralappar...
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
Vid min fotvård där även massage av fot och vad ingick blev jag mycket nöjd. Mina tår fick även "smaka" på laserbehandling så nu kan jag spreta med dem.
Nästa besök var ansiktsbehandling ,underbart!!! Jag tror mig om att kunna bedöma dessa behandlingar då jag i många år besökt olika salonger från NK på sextiotalet till idag.
Jag vill varmt rekommendera den här kliniken och då särskilt Mejgan Mirbaz till ett mycket gott arbete och till en elegant salong. Lycka till önskar en nöjd kund. -
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
Mycket bra! Man går som på moln efter behandling.
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
Mycket trevlig lokal med alltid fräscha blommor, personal som ärbåde kunniga och vänliga.Tiderna är alltid då man bokat.
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
Upplevde behandlingen ( manikyr) som väldigt slarvig och stressad. Känsla att salongen är mycket angelägen att sälja på mer än vad man ursprungligen har beställt.
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
Jag är super nöjd med min fotvård.
Jag har gått hos Mejgan i flera år och kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha friska och fina fötter.//Mila -
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
Normal nivå på upplevelse. Till Sv Fot & Hudklinikens nackdel är att vi haft exceptionellt bra omhändertagande tidigare på annat ställe som tyvärr inte längre finns, och som ingen kan jämföra sig med.
Irriterar mig på att behandlingstiden succesivt kortas ned och moment därmed uteblir, och att ibland stor del av min behandlingstid går åt till att svara i telefon (av-, nybokningar etc.). -
Vänligt, effektivt och proffsigt
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
Hjärtliga och proffsiga. Lätt att hitta dit.
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
Som alltid mycket trevligt och professionellt!
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
Strålande service som övertträffade mina förväntningar
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
Va jätte nöjd bra jobb trevliga och kunniga personal
skrev om Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna
Mycket bra klinik, bra service, mycket trevlig och kompetent personal.