Swiftshine AB

Swiftshine AB

swiftshine.se
3.6

Swiftshine AB: Städ- och flyttjänster i Skaraborg Välkommen till Swiftshine AB – din professionella partner för städ och flytt i Skaraborg. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på all städning, inklusive omfattande flyttstädning. Vårt erfarna team av professionella svenska och indiska medarbetare garanterar noggrannhet och...

5 omdömen om Swiftshine AB

Ida W
Skrev om Swiftshine AB

De var hemma hos oss och torkade fönster. De repade alla våra fönsterglas eftersom att de använde en tvättsvamp med den skrovliga ytan mot fönstren. De hade ingen företagsförsäkring och kompenserade inte detta.

Ingrid S

Jag är nöjd, mvh Ewa Skogsberg

Svar från Swiftshine AB

Hej Ingrid, Stort tack för din fina recension! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din feedback. Det betyder mycket och hjälper oss att fortsätta förbättras. Tack igen för ditt stöd! Vänliga hälsningar, SwiftShine AB

Daniel P
Skrev om Swiftshine AB

Tydlig kommunikation. Bra slutresultat.

Svar från Swiftshine AB

Hi Daniel, Stort tack för din fina recension! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din feedback. Det betyder mycket och hjälper oss att fortsätta förbättras. Tack igen för ditt stöd! Vänliga hälsningar, SwiftShine AB

Inga P
Skrev om Swiftshine AB

Väl bemött. Allt fungerade som det skulle. Min upplevelse av öppnandet av sommarstället efter vintern var jätteskön. Rena fönster och rent och snyggt.

Svar från Swiftshine AB

Hej, Stort tack för din fina recension! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din feedback. Det betyder mycket och hjälper oss att fortsätta förbättras. Tack igen för ditt stöd! Vänliga hälsningar, SwiftShine AB

Åke B
Skrev om Swiftshine AB

Superbra hemmastäd! Lyhörda och gör det du vill ska göras. Rekommenderas starkt.

Mable B gillar detta
Svar från Swiftshine AB

Hej Ake, Stort tack för din fina recension! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din feedback. Det betyder mycket och hjälper oss att fortsätta förbättras. Tack igen för ditt stöd! Vänliga hälsningar, SwiftShine AB