De var hemma hos oss och torkade fönster. De repade alla våra fönsterglas eftersom att de använde en tvättsvamp med den skrovliga ytan mot fönstren. De hade ingen företagsförsäkring och kompenserade inte detta.
Swiftshine AB
Swiftshine AB: Städ- och flyttjänster i Skaraborg Välkommen till Swiftshine AB – din professionella partner för städ och flytt i Skaraborg. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på all städning, inklusive omfattande flyttstädning. Vårt erfarna team av professionella svenska och indiska medarbetare garanterar noggrannhet och...
5 omdömen om Swiftshine AB
Jag är nöjd, mvh Ewa Skogsberg
Hej Ingrid, Stort tack för din fina recension! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din feedback. Det betyder mycket och hjälper oss att fortsätta förbättras. Tack igen för ditt stöd! Vänliga hälsningar, SwiftShine AB
Tydlig kommunikation. Bra slutresultat.
Hi Daniel, Stort tack för din fina recension! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din feedback. Det betyder mycket och hjälper oss att fortsätta förbättras. Tack igen för ditt stöd! Vänliga hälsningar, SwiftShine AB
Väl bemött. Allt fungerade som det skulle. Min upplevelse av öppnandet av sommarstället efter vintern var jätteskön. Rena fönster och rent och snyggt.
Hej, Stort tack för din fina recension! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din feedback. Det betyder mycket och hjälper oss att fortsätta förbättras. Tack igen för ditt stöd! Vänliga hälsningar, SwiftShine AB
Superbra hemmastäd! Lyhörda och gör det du vill ska göras. Rekommenderas starkt.
Hej Ake, Stort tack för din fina recension! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din feedback. Det betyder mycket och hjälper oss att fortsätta förbättras. Tack igen för ditt stöd! Vänliga hälsningar, SwiftShine AB