Taskrunner AB
2.8 i betyg av av
16 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag16 omdömen om Taskrunner AB
skrev om Taskrunner AB
Snabb hjälp och tillmötesgående och smidig personal.
skrev om Taskrunner AB
Kommer aldrig lägga en krona till på detta företaget!
Jag anlitade en runner som skulle fixa mitt golv pga en liten vattenskada, resultatet blev riktigt kasst! Han sa att han jobbar dagligen som golvläggare men det kan inte stämma, det nya golvet matchar inte det gamla + det sticker upp pga nivåskillnad och det är mellanrum mellan det gamla och det nya bräderna vilket dem valde att fylla med fog. Det var även fog på tvbänken och andra föremål i hemmet efteråt som jag fick skrubba bort i efterhand.
Han hade även med sig en till person som jag inte förväntat mig.
Det kom hit och förstörde golvet egentligen i det stora hela. Har försökt nå taskrunner nu i över en månad, ringt, mailat, skrivit på Instagram, har gjort allt för att komma i kontakt med dem men får ingen hjälp.
Jag har fått svar två gånger då de undrar vad de kan hjälpa mig med men när jag beskriver situationen slutar de att svara.
Så tro mig, ni vill inte ha med dem att göra! -
skrev om Taskrunner AB
Sååå bra tjänst. Fick snabb och professionell hjälp. Rekommenderar!
skrev om Taskrunner AB
Behövde hjälp att snabbt få upp en tv på väggen, 1 timme efter jag la upp förfrågan va tvn uppsatt.
Jäkligt smidigt! -
skrev om Taskrunner AB
Fick ett skumt sms från Taskrunner med svammel om "extremvänstern" där ägaren av företaget tiggde om positiva omdömen på Google.
1. Oseriöst att försöka manipulera omdömesystemet på det sättet.
2. Har raderat mitt konto så GDPR är tydligen inte så viktigt.
Personen jag anlitade via Taskrunner hade en ytterligare person med sig. Medhjälparen talade inte svenska och verkade allmänt livrädd. Fick en väldigt dålig känsla av situationen och gissar att medhjälparen inte fick många kronor trots att han fick slita.
Extremt oseriöst att radera negativa omdömen på Google dessutom. Well om arbetsmiljöverket "sparkar undan benen för dem är det nog ingen större förlust. -
skrev om Taskrunner AB
Älskar denna appen, så glad att det finns en förmedling som kan hjälpa mig med grejer jag inte kan. Har använt vid ett flertal tillfällen och är bara supernöjd
skrev om Taskrunner AB
Anlita aldrig de. Oseriöst foretag och underleverantörer som ljuger!
skrev om Taskrunner AB
De bjuder in sina runners på jobbmöte i syfte att förbättra appen. Men sedan vill de inte betala ut arvode för det.
skrev om Taskrunner AB
Riktigt dåligt! Har försökt använda tjänsten två gånger och haft dåliga erfarenheter båda gångerna!
Hade bokat in en runner som skulle komma kl 17. Vid 17.15 messar jag honom igen och frågade om han var på väg - inget svar. Därefter igen 17.30. Efter ca 40 min så får jag veta att han är "på väg och att skulle bli 1 TIMME SEN. Detta på en fredagkväll. Så jag hade alltså stannat hemma och väntat på honom helt i onödan.
Hade bokat in en runner som skulle hjälpa mig. Jag messar honom - inget svar. Jag meddelar kontaktar kundtjänst, de påstår då att han får "värdeförlust" för att jag avbokar honom och att han kunde bokat in andra saker. Vilket inte stämmer då han inte ens svarade när jag messade. Därefter hänvisar de till att personen i fråga även sagt att han kan på em. Och att jag borde väntat till på em fastän jag inte fått något svar tidigare när jag messade på fm. Så de kommer dra 15% av summan för att deras kille inte svarade på sms. Vilket skämt!!
Undvik detta företag då de inte är seriösa. Använd TipTapp istället. mina vänner säger att det funkat skitbra med dem och att de också haft dåliga erfarenheter av Taskrunner! -
skrev om Taskrunner AB
Jag har använt tjänsten flera gånger och är riktigt nöjd.
Ett plus är att det är sjukt smidigt att använda deras app och kommunicera med olika runners!
Rekommenderas starkt! -
skrev om Taskrunner AB
Jag har använt tjänsten vid ett flertal tillfällen och tycker det fungerar kanon. Tycker det var lite bökigt när det bara fanns en hemsida och blev spammad av sms och mail men nu när det finns en app är det en fröjd att bli av med all huvudvärk och enkelt få hjälp!
skrev om Taskrunner AB
Jag har testat ett par gånger och tycker det fungerar väldigt bra för enklare uppdrag som exv IKEA-montering och håltagning i vägg. Har däremot inte testat större projekt.
skrev om Taskrunner AB
Riktigt dåligt bemötande när vi var i kontakt med dem i samband med en hantverkares slarv vid uppsättning av lampor. Vi har ett nyputsat tak i en 20-talsfastighet som hantverkaren borrade hål i för att sätta upp lampor. Han mätte dock aldrig avståndet från väggen ut till lampfästet och satte sedermera det två lamporna som skulle ligga i linje med varandra något omlott (det skiljde 7 cm)! När han sedan flyttar lampan och åtgärdar den felaktiga uppsättningen så uppstår tre hål som de menar på att vi lätt kan åtgärda med lite spackel och färg. Hantverkaren erkänner att han varit slarvig och därmed är inte uppdraget fackmannamässigt utfört enligt Konsumenttjänstlagen. Vi får först erbjudande om att endast få 85% av arvodet återbetalt eftersom de har en förmedlingsavgift och har vissa kostnader i samband med uppdragen. När vi sedan får 100% återbetalt menar de att vi ska anlita ytterligare en hantverkare via dem för att få problemet åtgärdat. De vägrar ringa upp och när jag sedan ringer upp dem hänvisar de till samma mailslinga och att all kommunikation ska ske via den. Vi vill bara ha taket återställt och de fortsätter hävda att det är lätt fixat med spackel och färg, utan att vare sig talat med mig på telefon eller besökt lägenheten. Nu vill de istället att vi betalar en självrisk för att göra ett försäkringsärende av det, dvs 1 250kr. Vi hänvisar till konsumenttjänstlagen där det tydligt framgår att vi ska stå skadefria såväl ekonomiskt och fysiskt i reklamationsärenden. Total avsaknad av kundservice och attityd tyvärr. Nu måste vi dra detta vidare till Allmänna reklammationsnämnden och allt vad det innebär, vilket känns onödigt och tidsödande för ett väldigt litet problem.
Rekommenderar ingen att anlita dem kort och gott. -
skrev om Taskrunner AB
Jag skulle få hjälp med en flytt och personen som bekräftade uppdraget flertal gånger, senaste gången kvällen innan struntade sedan i att dyka upp och svarade varken på telefon eller sms. Jag fick lämna kvar massa dyra maskiner och saker i lägenheten pga det var omöjligt. Detta var mitt i högsommarvärmen och hade ett litet spädbarn som jag fick bära i sele och lyfta alla 60+ kartonger på egen hand uppför trappen. Den andra killen som kom gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte så gott han kunde men var även han tvungen att lämna till slut.
Runnern tog bort uppdraget så det gick inte att lämna neg omdöme och jag fick pengarna tillbaka med ett löfte om en ursäkt som inte kom. Dessutom var skadan redan skedd och förlorade massa pengar på detta fastän det står att allt är försäkrat via dem osv. Hade tjänat mer på att anlita en seriös firma och sluppit slita ihjäl mig. Varnar verkligen för att anlita en sådan tjänst, med tanke på att inget händer om nåt går snett. -
skrev om Taskrunner AB
Inget seriöst företag. Jag hade ett uppdrag att montera ihop en Ikea säng. Det tog en hel helg och det slutade med att min kompis var tvungen att göra 80 procent av jobbet för personen var inte kompent för detta uppdrag. Personen visste också vilket uppdrag det var innan hon godkände uppdraget. Om ni har en helg och har gott om tid. Så anlita taskrunner.
Jag tog upp detta med taskrunner och de sa bara att uppdraget blev ju klart. Jag trodde när man anlitar någon att göra något så ska den göra jobbet och inte min vän samt att det ska gå snabbt och smidigt. Det ska ju inte ta en hel helg!!! -
skrev om Taskrunner AB
Jag har tyvärr haft dålig erfarenhet av Taskrunner. Uppdraget har aldrig blivit slutfört och de ändå valde att behålla pengarna.