Tex-Mex AB

Mäster Samuelsgatan 44, 111 57 Stockholm — Visa karta

1.0 i betyg av 2 rekommendationer
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 3520 rekommendationer
Nybrogatan 38, 11440, STOCKHOLM

Restauranger nära Tex-Mex AB:

Ristorante IL Molo

Ristorante IL Molo

19 recos
Hamngatan 37, Stockholm
Välkommen till Ristorante Il Molo i Gallerian! Vi serverar både lunch och middag... Läs mer ›
Ristorante IL Molo
Kristina P:
OK mat men de får inte till en riktigt mysig miljö. Märkliga bubbelformade bord som gör att gästerna sitter långt ifrån varandra. Vi hade et...
Golden Hits

Golden Hits

180 recos
Kungsgatan 29, STOCKHOLM
Välkommen till Golden Hits! Var beredd på en helkväll med restaurang, karaoke, n... Läs mer ›
Golden Hits
Ragnhild Marie F:
Vilken show kanas bra. Artisterna skötte sig bra både på scen och vid borden. Men ska jsg tycka till om maten så var oxkinden ingen hit.
Tabbouli City

Tabbouli City

1182 recos
Regeringsgatan 70, Stockholm
Restaurang Tabbouli i City är restaurangen för dig med önskan om fantastisk matu... Läs mer ›
Tabbouli City
Ariam B:
I was there with a friend on a sunday evening. The food was excellent, very cosy place. The personel was cordial and warm aswell. Fully sati...
Två Grabbar och Kök

Två Grabbar och Kök

49 recos
Sveavägen 41, STOCKHOLM
Varmt välkomna till Två grabbar och kök mitt i Stockholm City. Handgjorda vällag... Läs mer ›
Två Grabbar och Kök
paula n:
Helt fantastisk personal och mat! Vi hade vår bröllopsfest här och dagen var helt fantastisk. För att inte tala om maten som hyllades utav ...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 2 kunder tycker om Tex-Mex AB

 • Johan A
  Johan A skrev om Tex-Mex AB
  Jag, min sambo och vår son som är 1,5 åt på Taco Bar på Mäster Samuelsgatan. Efter middagen behöver vi byta på vår son och tar oss till kundtoaletten. Toalettstolen saknar lock så vi tvingas byta på golvet. Utan att vi hinner stoppa vår son så har han sprungit fram och tryckt på larmknappen i hans höjd vid toaletten. Vi försöker trycka på återställningsknappen för att stänga av pipandet utan att lyckas. Efter en liten stund kommer en tjej ur personalen fram och kollar. Hon lyckas inte heller stänga av. Vi fortsätter att byta på vår son.

  När vi har fått på honom kläder står det någon utanför dörren och skriker att vi ska stänga av larmet. Vi försöker förklara att det inte går att stänga av. Han skriker kanske fem gånger att vi ska stänga av larmet och vi börjar fundera på om han skämtar. För att övertyga honom så öppnar vi dörren och visar att det inte går att stänga av med hjälp av återställningsknappen. Det är en stor utländsk man som kommer in och skriker nu riktigt högt åt mig och min sambo. Bredvid honom står en tjej ur personalen och förklarar att han är ägaren. Framför oss, mellan honom och oss, står vår son med stora ögon. Jag börjar bli orolig att den store mannen ska gå till handgripligheter. Vad gör jag med min son då? "Ägaren" knuffar vid ett tillfälle igen dörren så att den träffar min sambo. Jag hinner tänka att det vore olustigt att bli nerslagen av ägaren till en Taco Bar, när man är där som gäst.

  Han skriker flera gånger så att det hörs ut i hela restaurangen: "varför satte ni på larmet". Vi försöker förklara att det var vår son och att han är 1,5 år gammal. Efter att ha skrikit i ett bra tag går han över till att anklaga oss, också skrikandes, för att ha förstört larmet. Det hela håller på i kanske fem minuter och han blandar gormandet från utrymmet utanför toaletten med att hotfullt springa fram till oss och skrika att vi ska gå. Vi förklarar att vi inte vill något hellre än det. Flera gånger tittar jag ut mot den polis som står stationerad i korsningen utanför restaurangen. Vi har antagligen tur att det är nobelprisutdelning i konserthuset denna kväll. Hade inte polisen stått där hade jag varit ordentligt orolig.

  Efter att ha tröttnat på hans hotfulla beteende erbjuder jag mig att, tillsammans med honom, gå ut och konsultera polisen angående vår "skadegörelse" av toalettlarmet men det var han inte så intresserad av.

  Under tiden vi står där och tar emot hans aggressioner och samtidigt klär på oss så står flera ur personalen och ber oss förtvivlat om ursäkt för sin chef. Hela restaurangen tittar på.
  gillar detta
 • Cia N
  Cia N skrev om Tex-Mex AB
  Katastrof! Ägaren/Chefen över stället är fruktansvärt ocharmig och inte ett dugg serviceminded. Fick bråka om att få kvitto på min beställning, oseriöst. väntetiden var lång (efter 20 min fick jag fråga efter maten som då hamnat hos annan besökare). här behövs en rejäl hot up, byt ut chefen!!!!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Mäster Samuelsgatan 44, 111 57 Stockholm
Kategorier