Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Ving

Ving

2.2

19 omdömen om Ving

Björn V
Wrote about Ving

Bokade för första gången på många år en charterresa, i det här fallet till Rhodos, riktigt trevligt hotell som höll vad det lovade. Bra arrangerad resa överlag. Relativt prisvärt om man jämför med andra destinationer i Europe, men fortfarande rätt så pricy:))

Hampus Tony I

Reste med ving och blev av med mitt bagage. Vilket nu flygplatsen nu har funnit. Ving hjälper inte till med returnera vårt bagage. Res aldrig med inchekat bagage hos ving.

Anna-maria P

Vi hade halvpension under vår tvåveckors semester som vi köpte av Ving. På hotellet har det serverats usel mat och när vi klagade fick vi veta att Vings kundtjänst kunde ringa till hotellet och säga att vi är missnöjda med maten. Vad skulle hända då? Skulle de vispa bort klumparna som vi fick i soppan varje kväll? Se på bilden vilken soppa vi serverades. Full att klumpar! Vi tackade nej till att kundtjänst skulle kontakta hotellet då vi inte ville att personalen skulle behandla oss sämre efter att vi har klagat. Vi bet...

Kurt A
Wrote about Ving Sve AB

Vår resa med Ving blev en stor besvikelse. Visste inte att deras trestjärniga hotell innebar camping standard... Bodde på Malou apartments , Kreta , som var det pissdåligaste hotell vi bott på och Ving lyckades inte hjälpa oss med ett enda problem, vilket var ännu pissdåligare!! så det blev sista resan med Ving. Tack o hej från Östersund

Åsa Marie R
Wrote about Ving Sve AB

Vi har rest med Ving många gånger och har alltid varit mycket nöjda, både med resan som sådan och med Ving. Har nu bokat en ny resa med Ving, där det inte framgår på Vings hemsida om det kostar extra för AC, eller om det ingår. Mailade Ving och frågade, men istället för att hjälpa oss med att ta reda på informationen, hänvisade de oss bara att själv kontakta hotellet. Vet av tidigare erfarenhet att det inte är självklart att hotellet ens svarar på mail, och hade därför önskat hjälp av Ving, men icke. Har varit med...

Christian F

Dålig kundservice och inte hjälpsamma

Sofie S
Wrote about Ving

De är inkompetenta och ger värre service än en sunkig gatukiosk. De spelar inte in något samtal, vilket kan bevisa hur kassa deras personal är på att ge service. Om du ska ha kontakt med de, spela in samtalet själv för de går inte att lita på.

Sefudin A
Wrote about Ving

Under all kritik Har mycket dålig erfarenhet av Ving. Vi köpte våra flygbiljetter från dom och vi är just nu strandsatta vid resmålet. Vi hamnat mellan SAS och Ving där varje företag hänvisar till den andra. Det är faktiskt lättare att förstå SAS's argument då vi enbart har boknings nummer med Ving, vilket blir omöjligt för SAS att se våra biljetter. Ving är mycket dåligt på att informera vad som gäller och när man väl får information så får man informationen väldigt sent, vilket medför att man får svårigheter kring...

Sefudin A

Filip B
Wrote about Ving

Bokade en resa till Dubai genom VING. Samma datum och tid hos Apollo för 15.000kr mindre.

Evgeny A
Wrote about Ving

Vi bokade två hotellen i Vietnam där en av hotellen var fullständigt katastrof med rostiga parasoller, trasiga solstolar, skitigt strand, dåligt städat rum, mm. På bilder såg hotellet helt annorlunda ut och det stämde inte alls med verkligheten. När vi påpekade detta och ville få en ersättning från Ving fick vi ganska dåligt bemötande och domi början vägrade betala ersättning och till sist efter massa mails betalade bara en ”hån” summa. Dessutom misstrodd dom oss även efter vi har skickat massa bilder där ovanstående brister...

Daria O
Wrote about Ving

Bedragare. Marknadsför gärna fördelar med att boka tidigt och sedan ser man priset har sänkts med 4000 kr. Det går inte att få priset sänkt förstås efter att bokning gjorts. Vill få dig att betala för dyra försäkringar som redan ingår i din hemförsäkring. Antalet stjärnor och betyg på ving.se motsvarar inte verkligheten. Gå och jämför själv ving.se tripadvisor lr hotels. Om ngt går fel skyller de på hotellet och inte på sina tjänster. Vi bokade vår bröllopsresa via dem, en premium resa för övrigt, och fick ångra oss djup. 53000 kr för en skitresa.

Erica
Wrote about Ving

Usel service. Man får ingen hjälp så fort allt är betalt. Trist med så negativ kundtjänst

anette b
Wrote about Ving Sve AB

Globetrotter avdelningen för kryssningsresor. Vi har sedan 2009 anlitat Globetrotter och kommer fortsätta med det. Utmärkt service. Kunnighet. Tipsar om sevärdheter på de aktuella resemålet. Resekonsulent Margaretha Lundborg är kontakten vi haft sedan dess och vi är mer än nöjda. Familjen Blomqvist

Telma M
Wrote about Ving

Ving ær bæst bland alla andra resebolag! Bættre priser och bra service på resorna! Rest med flera olika føretag men Ving ær bæst!!!

Hjalmar R
Wrote about Ving

Som familj! Har vi! Jag Gjort ett antal paketresor med Ving/Vingresor! Kan Rekomenderas!

Anders D
Wrote about Ving

Bra och profsig researrangör, kan lätt rekomenderas

Tobias H
Wrote about Ving

Som familj har vi rest med Ving och kan instämma i att de verkar ha koll på sina resmål. Dock har jag en negativ erfarenhet också: När vi nyligen avbokade en resa som vi hade avbeställningsskydd till landade kostnaden på en tusenlapp ändå (i avbokningsavgift etc.). Och visst, detta stod säkert finstilt någonstans, men kändes ändå ganska halvdant.

Joakim B
Wrote about Ving

Jag inhandlade en solsemester hos Ving. Bilden av dem som kom att motbevisas var av någon anledning att de inte hade så bra koll på resemålen. Så här i efterhand förstår jag hur dumt det låter, jag antar att det måste vara någon underliggande orsak som är svår att härleda... Hursomhelst! Vi reste med ett litet barn och de kunde verkligen vägleda i fråga om såväl resemål som hotell på orten. Resan blev oerhört lyckad. Det enda som gör att det inte blir en femma är att reseledaren på orten var något osympatisk.