Vip4beauties by Monica Långdahl
4.4 i betyg av av
14 omdömen
Jag finns här för dig som vill lära sig hur du ska göra framför spegeln när du lägger en makeup och vill bli naturligt finare. Du lär dig steg för steg hur du lägger en riktigt snygg makeup. Jag väljer färger som du passar bäst i du kan också boka mig om du vill få tips om en uppdaterad makeup. Välj mellan: Update your everyday look, Glitter & Glow, Flawless Face, Goodbye Dark circles, Contour & Higlighting.
Jag håller också Spa-upplevelser fysiskt och online enskilt eller i grupp för ungdomar, kvinnor och män. Välj mellan: Daily Skincare, Skin Detox, Bye Bye larges pores, Eye Awakening, Self-care Hands & Lips,
Välkommen att boka din tid genom att ringa mig eller boka direkt i min kalender.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag14 omdömen om Vip4beauties by Monica Långdahl
skrev om Vip4beauties by Monica Långdahl
Jag fick vänlig och proffsig hjälp med precis det jag behövde. Hur lägger jag makeup?
Jag fick en uppfriskning av hur jag gör (så lätt att glömma när jag inte gör varje dag) och nya tips med bra hudvård! -
skrev om Vip4beauties by Monica Långdahl
Mycket proffesionellt och trevligt bemötande. Jag köper mest ögonprodukter och ör väldigt nöjd med allt jag provat. Ser fram emot nästa Homeparty .
skrev om Vip4beauties by Monica Långdahl
Mycket väl bemött med snabb och bra service.
Fin beskrivning av produkter. Fick också ett prov innan köp.
Har köpt en serie med handvård produkter och en ögonskugga. -
skrev om Vip4beauties by Monica Långdahl
Snabbt svar & snabb leverans. Väldigt nöjd!
skrev om Vip4beauties by Monica Långdahl
Jag är jättenöjd med mina Mary Kay produkter. Trevligt bemötande är ett plus.
skrev om Vip4beauties by Monica Långdahl
Jag köper alltid Läppstift för det är den bästa. Köper också ibland andra produkter Säljaren är mycket trevlig och ställer upp och lämnar varor i min brevlåda så fort hon kan. Kommer fortsätta att handla
skrev om Vip4beauties by Monica Långdahl
Det var en oförglömligt totalusel kväll med en usel säljare !! Hon läste innantill från början till slut. Trots att hon varit er återförsäljare i x antal år.
Miljö - Levde inte ens i närheten upp till löftet om ”spakväll”. Denna kväll jag såg fram emot och tog med mig min familj , vi hade höga förväntningar om en mysig och rolig kväll.
Vi satt i köket (!!!) på trästolar och personens familj satt och tittade på TV på hög volym i rummet intill. Ofräsch och nedsliten miljö. Även om det var diskat kändes det ofräscht.
Gamla produkter - er säljare har ingen koll eller så försökte hon (!!) . Jag upptäckte det när jag kom hem och fick returnera.
Skulle aldrig rekommendera er säljare .
Att ni låter personer kalla det för en spa-kväll utan någon som helst kvalitetssäkring säger en hel del om ert företag och produkt.
Har aldrig känt mig så grundlurad på alla plan.
Det enda positiva är att ni er huset möjligheten till denna återkoppling . Jag ryser när jag tänker på er produkt. Aldrig mer lurad av er. -
skrev om Vip4beauties by Monica Långdahl
Service på hög nivå, bra produkter , bra bemötande
skrev om Vip4beauties by Monica Långdahl
Bra hjälp och superservice som alltid!
skrev om Vip4beauties by Monica Långdahl
Jag vann en tävling för fyra år sedan och kom i kontakt med företaget då. Tyckte det var kul och fick min produkt som fungerade helt okej. Enda sen dess har jag blivit spammad på min Mail med reklam och erbjudanden trots att jag blockerat och försökt avfölja detta. Allt jag vill är att inte få fler mail!!
Utmärkt,trevlig ,professionellt service och upplevelser. Bra produkter
skrev om Vip4beauties by Monica Långdahl
Monica är inlyssnande och kunnig. Ger goda råd och tips och har bra erbjudanden.
skrev om Vip4beauties by Monica Långdahl
Glad att bli coachad av ett proffs som Monica. Känner mig helt trygg att utöka min Comfort zone tillsammans med Monica och lära mig nytt, så snyggt!
skrev om Vip4beauties by Monica Långdahl
Proffsigt bemötande, med kunskap om olika hudtyper och kan anpassa rätt färg till rätt person!