VMfordon
2009 startades VMfordon (Västra Mälardalens Fordon AB) av kusinerna Johan Larsson och Jens Staaf. Målsättningen har alltid varit att sälja nyare begagnade bilar till rätt pris. Genom åren har det skett komplettering av utbud med släpvagnar, fyrhjulingar, promenadskotrar, elmopeder och mopedbilar. Idag är VMfordon återförsäljare av mopedbilar från Ligier och Casalini. Vi kan med stolthet skriva att vi är 3:e största återförsäljaren av Ligier i Sverige. Hos oss finns även en serviceverkstad där vi utför service och reparationer på personbilar, mopedbilar och fyrhjulingar. Välkommen till den personliga bilfirman i Köping.
Utmärkelser
33 omdömen om VMfordon
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om VMfordon
Såå proffsiga, trygga, någon jag litar på genom hela fordonets livslängd. Tack för support och all kontakt hittills.
skrev om VMfordon
Vi köpte en begagnad mopedbil osedd. Den var till och med finare än vad den såg ut på bild! Mycket seriöst företag där både affär och hemleverans fungerade utmärkt!
skrev om VMfordon
Trevligt bemötande och problemfritt bilköp
skrev om VMfordon
Kanontrevlig personal. Fick fin hjälp med både val inför köp och även vid lastning av mopedbilen som jag köpte när vi hämtade den. Kan verkligen rekommendera andra att köpa mopedbil av VM fordon. Allt gick supersmidigt.
skrev om VMfordon
Mycket trevligt och service medvetet bemötande genom hela processen. Snabba svar på mail och tydlig köpprocess. Kan varmt rekommendera detta företag.
Mvh
Anna -
skrev om VMfordon
Det är tredje bilen jag valt att köpa från vm fordon. Otroligt hjälpsamma med allt. Från visat intresse till inbyte och kalkyl. Hög service-nivå under hela processen. När det blir dags igen att kolla efter "ny" begagnad bil så är det i mitt fall lätt att vända mig till vm fordon först.
Köpte en Ligier J 50 på nätet efter samtal med Johan
Allt fungerade perfekt och smidigt
Hemleverans 2 dagar efter affär
Mycket nöjd
Kan verkligen rekommendera denna handlare
Håkan Klintengren -
skrev om VMfordon
Mycket trevligt och bra bemötande, lugnt o städat. Inte den klassiska säljartypen bara saklig o proffesionell.
Otroligt snabbt o bra genomfört köp.
Snabb leverans och inte ett enda fel eller strul, bara riktigt bra o skönt. -
skrev om VMfordon
Smidig och enkel affär. Snabb med återkoppling och svar på frågor.
skrev om VMfordon
Enkelt, smidigt och snabbt. Köpet från början till slut utan problem.
skrev om VMfordon
Väl bemött och fick en bra värdering av bilen innan vi sålde den.
Ett företag som är noggranna med vad som köper och säljer -
skrev om VMfordon
Trevligt och kompetent bemötande vid köp av mopedbil.
Något lång leveranstid och ingen framförhållning vid leverans.Tack för ditt omdöme Helena. Vi vet om att transportbolaget har kort framförhållning och vi jobbar på att förbättra det. Leveranstiden är 5-10 arbetsdagar vilket alltid framgår i våra offerter och avtal. Är det ett tillfälle som kräver snabbare leverans finns det alltid möjlighet till express-leverans.
VMfordon -
skrev om VMfordon
Snabba, responsiva, trevliga och allt enligt plan.
skrev om VMfordon
Duktiga killar som är kund tillvända och ger superbra service
skrev om VMfordon
Trevligt bemötande och smidig affär när vi köpte dotterns Ligier,. Vi är supernöjda.
skrev om VMfordon
Va väldigt nöjd med Johan som kontaktperson, väldigt kompetent och bra bemötande.
//Mikael -
skrev om VMfordon
Bra service! Distansköp men allt fungerade perfekt! Rekommenderas!
skrev om VMfordon
Superbra service perfekt och smidig affär vid köp av mopedbil
skrev om VMfordon
Mycket bra bemötande och hjälpte mig med lite tips kring frågor jag hade om den Ligier JS50 jag köpte förra året.
Bra bemötande
Allt gick väldigt smidigt -
skrev om VMfordon
Riktigt trevliga. Håller vad dom lovar.
skrev om VMfordon
Trevlig och bra, kan varmt rekommenderas
skrev om VMfordon
Jag blev trevligt bemött när jag bytte min bil till en annan bil. Rekommenderar gärna VM fordon. Ska jag byta bil någon fler gång så kommer jag att ta kontakt med dom.
MVH// Lena R -
skrev om VMfordon
Trevligt bemötande. Företaget motsvarade min förväntningar. Köpte en VW T6 som var helt enligt annonsen.
skrev om VMfordon
Supernöjd med mopedbilen och allt gick smidigt vid leverans.
skrev om VMfordon
Köpet av mopedbil som fraktades till Stockholm gick hur smidigt som helst!
skrev om VMfordon
Trevlig personal och väldigt service inriktade.
Köpet av mopedbilen gick väldigt snabbt och smidigt.
Leverans till dörren var en väldigt bra service.
Kan verkligen rekommendera VM fordon.
/Tommy -
skrev om VMfordon
Bra bemötande, snabba svar, hjälpsamma med allt
Med väldigt hög servicekänsla
skrev om VMfordon
Fick kontakt direkt och varan de sålde blev levererad dagen efter med en snabb installation av en baslåda. Mycket snabbt och bra agerat av företaget och mopedbilen köptes helt digitalt med hjälp av BankID. Mycket smidig affär!
skrev om VMfordon
Personalen ger en ett trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera dem.
skrev om VMfordon
Jag köpte en BMW 320d GT 2018 smidig affär fick hjälp med att överföra pengarna. Bilen OK
skrev om VMfordon
Jättebra och trevliga att ha att göra med. Även fått hjälp efter köpet