4.6 i betyg av av
353 omdömen
Välkommen till din auktoriserade Volkswagen-verkstad i Tyresö!
Här möts du av engagerade och välutbildade mekaniker som är måna om att du ska känna dig otroligt nöjd med ditt val av bil. Vi ger dig gärna råd om hur du bäst tar hand om din Volkswagen och vägleder dig till rätt åtgärder för just din bil.
Vi kan Volkswagen och utför all typ av service och reparation för både person- och transportbilar. Vår utrustning är alltid uppdaterad och anpassad för Volkswagens bilar.
Varmt välkommen till oss.
Varmt välkommen till oss.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag353 omdömen om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Jag trodde i min enfald att denna firma som är auktoriserad för vw skulle leverera service i klass med ett annat Tyskt premium märke.
Så blev det inte, fick lämna bil 7,40 och trodde naturligtvis att en basservice och bromsvätska skulle vara klart till 13-14.
Nej då, vid 16,30 började jag bli irriterad och ringde, det visade sig att dom tagit in bilen kl. 14,30!!!!
Varför kunde jag inte lämnat den vid lunch? som på andra verkstäder?
Man toppar sen en kommentar på fakturan att samtliga torkarblad är dåliga.
Samtliga torkarblad byttes av mig personligen för 3 månader sen och är av märket Bosch, bilen har dessutom bara gått 300 mil med dom bladen!!!!
Snacka skit går ju, men snacka så det går, lyckas dom inte nåt särskilt bra med.
Riktigt besviken, kan INTE rekommendera denna ww verkstad. -
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Trevlig personal rent och snyggt man får ett bra intryck ... Men att ifråga sätta en faktura hur den är specificerad
gick inte så bra . Lämnade in våran Husbil för att dom skulle sätta dit en extraljusramp . Jag fick ett kostnads förslag
av Erik på vad jobb och mtrl skulle kosta . Efter att HB var klar bad jag få prata med den som hade gjort jobbet och fråga hur det hade gått . Service killen förklarade att det tagit 1,5 timme och att man borrat 2 hål bakom registrerings skylten för att fästa extra ljus hållaren med genom gående skruv och mutter + bricka . Man hade satt upp 400 kr som förbruknings mtrl ? 2000 kr för arbetet tyckte var ok men 400 kr i förbruknings mtrl ? det var det jag ifråga satte och fick då till svar att hur kan du jaga mig för en sån här strunt sak det är praxis sa Erik att man gör så här i Branschen höftar till med ett belopp ? sedan avslutade Erik med att säga till att skärpa mig för fan och slängde på luren ... inte ok . Kommer inte återvända till trygg Bil efter det här ... har varit kund hos dom i 8 år .Hej Niklas.
Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Jag håller med om allting som du skriver. -För att ha möjlighet att lämna ett fastpris så fick du ett fast pris för både arbete och material enl beloppen du nämner. Detta var vad vi kom överens om och vad du skrev under när du lämnade in bilen. Samtidigt så tycker inte jag att beloppet är oskäligt. Tänk på att vid en extraljusinstallation så går det åt mer material än man kanske tänker på. Det går tex åt nån borr, lite skruvar och muttrar, lite kabelskor, buntband, krympslang, eltejp, sittskydd/fotskydd, lite rengöringsspray, etc. Dessutom var vi tvungna att åka till leverantör och hämta skruvar och muttrar (Vi har ett stort sortiment, men långt ifrån allt). Att jag ställde upp det på ordern på det viset kanske var lite missvisande. Så här i efterhand skulle jag bara ha skrivit "Extraljusmontering inkl monteringsmaterial".
Förövrigt så var det 2 mekaniker som arbetade med din bil samtidigt och arbetet tog för dem ca 1.5 timme.
Du har varit kund hos mig väldigt länge Niklas och du vet att jag aldrig skulle lura någon på något sätt. Min reaktion i telefonen grundar sig mest på att jag kände mig påhoppad "som att jag skulle försökt lura dig" - Jag kände mig kränkt, jag tycker att jag har hjälpt dig så mycket genom åren. Jag har alltid ställt upp när du behövt hjälp och gett dig massor med gratisarbeten och konsultation genom åren.
Gör så här. Betala du det som du tycker det är värt -Du har ju fått faktura.
Erik Svensson / Servicechef -
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
I am extremely happy with the service and help that I received. The guy who helped me was very polite, helpful and he listened to my concerns. He explained everything to me and did not treat me as if I didn't know what I was talking about. I would feel very comfortable about the same garage again and would recommend it. Give him a day off!
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
En parkeringsskada, snabb på att ta jobbet. Däremot tog jobbet längre tid än beräknat. Ingen lånebil. Bra utfört arbete med en städad snygg bil. Däremot tycker jag inte om reklamtexten på skylthållaren.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Har bara goda erfarenheter av företaget, bästa tänkbara service vi någonsin har fått och vi har varit bilägare under ett långt liv.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Har fungerat mycket bra vid service, renovering mm. Är mycket nöjd
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Jag är nöjd med de arbeten som utförts, för bilen fungerar.
Kostnadsnivån tycker jag dock är lite hög. Bemötandet har varit trevligt. -
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Mycket bra bemötande!!! Trots längre tid på verkstaden för vår bil än väntat, så är jag mycket nöjd med tät återkoppling, trevligt bemötande och god dialog med vårt försäkringsbolag för vår räkning.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
trevligt och proffisionellt bemötande och bra service.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Senaste besöket var en uppgradering. Alltid snabb med tider och bra bemötande hos Trygg Bil
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Bra och trevligt mottagande.
Servicen blev klar inom utsatt tid.
Prisnivån hög liksom hos övriga märkesverkstäder. -
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Jag fick hjälp med service och byte av bromsklossar. Jag fick ett vänligt och trevligt bemötande av de som jobbar där.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Jag har redan från början fått ett trevligt bemötande av personalen på plats.
Har bilen inne för motor byte vilket jag är väldigt glad för att jag har blivit hjälpt med.
Är väldigt nöjd även sen tidigare och Erik och personalen är helt klart ett väldigt bra verkstad. Kommer utan tvekan fortsätta att vända mig till Trygg Bil! -
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Vilken service! När jag lämnade fick jag ett utomordentligt bemötande. Bilen blev klar snabbt. När jag hämtade den hade de t om tvättat bilen!! Jag är supernöjd! Tack snälla Trygg bil!
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Bra service men otydligt när bilen är klar
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Trevligt bemötande och försökte förstå vad vi ville ha hjälp med.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Seriöst företag som tydligt redovisar kostnader och gör ett kanon jobb.
Jag behövde byta elektronikenenheten
Allt fungerade enligt plan. Jag är nöjd med bemötande och utförande. -
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Trevligt bemötande, kort väntetid, snabb service.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Senast: AC- grundservice på min Passat 03 som behövde påfyllning av kylmedium. Tryggbil är ofta schysst behjälpliga med lite tekniska frågor också vilket uppskattas mycket som ägare till lite äldre bil.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Bra bemötande när bromsar behövde fixas vid 2 olika tillfällen. Jobbet blev klart på utsatt tid och till bestämd kostnad.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Byte av stötfångarfjädrar fram, reparation av läckande avgasrör, inställning av framvagn-
Så vitt jag kan bedöma, fungerar bilen bra och levererades på överenskommen tid.
Kundmottagning är helt OK. -
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Mycket gott bemötande som levde upp till förväntningarna.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Ordinarie service enl serviceplan.
Service-arbetet genomfört på överenskommen tid och kostnad.
Påtalade behov av tilläggsåtgärder var både tveksamma och dyra (jag tackade nej). Kändes som lite smolk i bägaren.
Trevligt bemötande dock.
Har efteråt upptäckt att det finns skyddshuvar i motorrummet som inte är fästade i sina fästen/fästen saknas. Obra. Hmmm....Hej.
Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Kul att du känner du nöjd med bemötandet! Vi vill att alla våra kunder ska känna sig välkomna och trygga hos oss.
Ang dina behov av tilläggsåtgärder som avsåg dina bromsskivor som var slitna. Även verkstaden i Hammarby Sjöstad noterade detta vid servicen innan den du utförde hos oss. Vi erbjuder alltid åtgärd av de brister vi konstaterar vid servicekontrollerna. Dyrt är bara det som inte är värt pengarna, om du frågar mig så är bromsar ingen detalj man ska chansa med och absolut värt pengarna den dagen de sviker.
Ang skyddshuvarna som saknas så får du gärna höra av dig till oss om detta så får vi titta närmare på saken. Jag vet inte alls vilka skyddshuvar du menar.
Hälsning Erik Svensson - Servicechef -
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Grym verkstad har andvänt den i flera år ställer alltid upp med hjälp om det krisar
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Trevlig personal, modern lokaler, trivsamt
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Garantiåtgärd på mekanismen för utfällbar dragkrok på min Golf Sportsvan. Trevligt bemötande och smidigt bokande av tid.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Service, bra trevligt bemötande.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Jag fick hjälp med en ordinarie service och jag är mycket nöjd med bemötandet.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Bra bemötande av personal. Lyhörda på önskemål och frågor. Nöjd med servicen.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Bra bemötande, hade lämnat in bilen på service. Jag hade slarvat bort bilnyckeln på morgonen när jag skulle åka iväg, ringde och sa det, inga problem, jag fick en frist att senast komma innan kl 11. Tillslut kom nyckeln fram och jag kunde åka i väg.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Oförsämd debitering för ett mycket litet jobb.
Hej.
Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Vi tog emot er bil och skjutsade er till Vattenverksvägen. Sen undersökte och reparerade vi bilen totalt 1.5 timme. Vi debiterade 1490+moms för detta. Jag tycker debiteringen känns mycket skälig och inte alls oförskämd. Vad skulle du anse vara en rimlig timdebitering på en auktoriserad verkstad?
Hälsning Erik Svensson - Servicechef -
Lämnat in bilen på 3000-mils service
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Mycket bra bemötande. Väldig hjälpsamma. Genomgång av bilen då den visat problem efter uppdateringen av mjukvaran i samband med utsläppsfadesén.
De har inte hittat direkta felen men de har försökt och löst en del.
Sedan har jag tillgodo där som kanske kan hjälpa ett av felen också men det har vi ibestämt att vänta med. -
Väldigt bra bemötande.
Alltid noggrann och korrekt inf./respons. -
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Bra kundbemötande och trevlig personal.
Mycket bra rakt igenom!
Två skar jag funderat över i efterhand.
När jag bokade tid gjordes det efter körda mil. Jag frågade om 36 månadersservicen kunde utföras samtidigt. Då sade man att det rörde sig om skilda saker. Det accepterade jag utan vidare.
Vid andra tillfället skulle bl a gastanken inspekteras. Detta trodde jag var en VW-angelägenhet, med tanke på falserierna.. Så blev inte fallet, utan det fick jag bekosta. Var detta rätt??? -
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Mkt nöjd VW tyresö löste mina problem med service trots att säljaren där jag köpt bilen inte registrerat serviceavtal.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Gkgjolgn fifkfkfo flekfkfkfo flrkfkfofo flfkfk
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Bra mottagande och arbete utfört enligt avtal.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Jag lämnade in min bil för att laga den. Bemötandet när jag lämnade bilen var suveränt. Det gick snabbt att laga och jag blev utmärkt bemött bär jag hämtade bilen. Tack snälla Trygg bil!!
Utmärkt.................................................Bara bra.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Bästa stället Erik och personalen gör ett kanon jobb. Dom ser alltid till att ge kunden den bästa servicen. Framförallt är dom grym på det dom gör ..
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Trevligt bemötande och snabb service.
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Första mötet var 3000 mila service, funkade kanon utam problem. Andra gången var om det fanns plats i däckhotellet, det var inga problem.trevligt och bra bemötande.
Mycket kunniga och tillmötesgående
Ett perfektauktorisera det Werkstan får Volkswagen👍👍👍👍
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Ett stort lyft som företagare i Tyresö att få en VW verkstad så nära.
Dessutom med en otrolig fin service, vänligt bemötande och en mycket fin anläggning..
Jag har enbart servat bilen där och tänker fortsätta med det. -
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Jag är mer än nöjd! Punktliga, noggranna, korrekta och väldigt lagom trevliga. Vi ses vid nästa service!
skrev om Volkswagen Tyresö - Trygg Bil
Service och oljebyte! Som alltid trevliga! Tog emot trots att jag kom när det råkade vara lunchstängt. Grundlig genomgång om vad som skall göras och varför. Håller utlovade tider!