Johnny G

Johnny G

Johnny G en del av WAU Falun

Johnny är en noggrann och kreativ frisör som älskar att skapa frisyrer som lyfter fram varje kunds personlighet och stil. Han har arbetat som frisör sedan 2021 och brinner för att lyssna in kundens önskemål för att uppnå bästa möjliga resultat. För Johnny är det viktigaste att varje kund känner sig trygg och omhändertagen i stolen, vare sig det handlar om en stor förändring eller en uppfräschning. Han uppskattar variationen i yrket och tycker om att bygga långsiktiga relationer med sina kunder. Vi är glada att ha Johnny i vårt team!

75 omdömen om Johnny G

Daniel O
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Väldigt serviceinriktad och trevlig! Gjorde det där lilla extra och var väldigt mån om att förklara vad han gjorde och varför!

Svar från Johnny G

Tusen tack för din fina feedback, Daniel! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Gunnar B
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Jag blev väl mottagen vid besöket, tillfrågades hur jag ville ha det. Shamponering med skön hårmassage, som var en ny positiv upplevelse. Han klippte ett steg och taget och sedan vidare enligt sin beskrivning. Resultatet blev perfekt🤩

Svar från Johnny G

Stort tack, Gunnar 🌟 Din fina återkoppling betyder massor för oss och vi blir så tacksamma för att vi får förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till salongen när det är dags för nästa besök.

Josefin F
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Hjälpte mina barn med klippning. Mycket pedagogisk och lyhörd på barnen och tog sig tid

Svar från Johnny G

Stort tack Josefin för din återkoppling. Det glädjer oss att ni känner er nöjda med erat besök, det betyder mycket. Ni är varmt välkomna när det är dags igen.

Bonnie N
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Han var trevlig men frisyren jag fick liknade inte bilden jag visade. Mvh Bonnie Nilsson

Helena A
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Fint bemötande och riktigt bra klippning, inte lätt att få ett barn att sitta still men inga problem för Johnny, ut gick en glad och nöjd liten tjej!

Svar från Johnny G

Tack snälla Helena för dina fina ord och för att du ville dela upplevelsen av ert senaste besök hos oss! Det glädjer oss verkligen att höra att ni uppskattade både bemötandet och resultatet. Vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka till salongen snart igen!

Jennie I
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Alltid lika nöjd efter ett besök hos Johnny!

Svar från Johnny G

Tusen tack Jennie! Så roligt att höra att du alltid är nöjd. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det är dags för ett besök igen!

Susanna E
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Mycket trevligt och duktig på att se vad som behövs.

Svar från Johnny G

Tack så mycket Susanna! Välkommen åter!

Kate A
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Beskrev hur jag ville bli klippt o detta uppfattades rätt och utfördes helt enligt mina önskemål När jag senare under kvällen träffade mina körkamrater fick jag massor av komplimanger som jag vill skicka vidare till Johonny

Svar från Johnny G

Så roligt att höra att du blev nöjd Kate och att dina körkamrater gav dig massor av komplimanger! Tack snälla för att du delar med dig och tack för att du valde WAU! Hoppas vi ses när det är dags för ett frisörbesök igen.

Albin A
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Super bra bemötande, service och framförallt blev jag väldigt nöjd med resultatet! Hade varmt rekommenderat Johnny framöver super trevlig grabb med stor begåvning

Svar från Johnny G

Tusen tack Albin! Din recension och rekommendation betyder med än du anar! Varmt välkommen tillbaka!

Katta W

5/5 hårtvätt med massage 5/5 klippning 5/5 bemötande 10⭐️ för allt 🤩

Svar från Johnny G

10/10 till dig Katta! Din otroliga recension betyder massor! Vi ses i salongen snart igen!