Johnny G

Johnny G

Johnny G en del av WAU Falun

Johnny är en noggrann och kreativ frisör som älskar att skapa frisyrer som lyfter fram varje kunds personlighet och stil. Han har arbetat som frisör sedan 2021 och brinner för att lyssna in kundens önskemål för att uppnå bästa möjliga resultat. För Johnny är det viktigaste att varje kund känner sig trygg och omhändertagen i stolen, vare sig det handlar om en stor förändring eller en uppfräschning. Han uppskattar variationen i yrket och tycker om att bygga långsiktiga relationer med sina kunder. Vi är glada att ha Johnny i vårt team!

86 omdömen om Johnny G

Lina W
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Bästa och trevligaste frisören, sonens favorit!

Gun R
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Var noggrann med hur jag ville ha det, trevlig Och resultatet blev superfint!

Svar från Johnny G

Tack Gun, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Caroline S
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Väldigt professionell och duktig. Skulle absolut rekommendera och även själv gå dit igen.

Tack för fina ord och rekommendation! Varmt välkommen tillbaka 😍

Aurora S
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Otroligt skicklig frisör! Inkännande och uppmärksam med stor kunskap. Rekommenderas till alla!

Svar från Johnny G

Tack för fina ord och rekommendationer! Välkommen tillbaka Aurora!

Josefine W
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Noggrann bedömning av hårets hälsa och hjälp med långsiktig plan för friskare hår. Fin klippning och fin glans efter färg och kur behandling.

Svar från Johnny G

Vad härligt att vi har en plan för håret, underbart! Välkommen tillbaka när de är dags igen!

Elisabeth F
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Nöjd kund! Duktig frisör och kunnigt

Svar från Johnny G

Tack för din feedback, Elisabeth. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. God fortsättning och varmt välkommen tillbaka.

Lisa H
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Snabb, effektiv och noggrann.

Svar från Johnny G

Stort tack Lisa, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Kerstin L
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Trevligt bemötande, hjälpsam och proffsig

Svar från Johnny G

Tack för din feedback, Kerstin. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Ida R
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Helt underbart! Älskade håret efteråt, och han gjorde ett fantastiskt jobb med att beskriva hur man stylar det. En trevlig upplevelse!

Svar från Johnny G

Fint att höra 🫶🏼 Stort tack Ida, för att du återkopplar om ditt besök till oss, det uppskattar vi massor. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Sofia K
Skrev om Johnny G en del av WAU Falun

Min upplevelse är att Johnny är kunnig och delar med sig av sina kunskaper inom hårvård och styling. Han kommer med förslag och lägger allt sitt fokus på kunden.

Svar från Johnny G

Tack för din feedback Sofia! 🌟 Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.