Carita B

Carita B

Carita B en del av WAU Nyköping

Carita är en erfaren och kreativ frisör med passion för att skapa fantastiska frisyrer och ge sina kunder den bästa tänkbara kundupplevelsen. Med över 10 års erfarenhet av att arbeta som frisör i både Norge och Sverige finns inget hår Carita inte tar sig an.

52 omdömen om Carita B

Marianela G
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Professionell, lyhörd och trevlig. Jag är super nöjd med klippningen och färg

Britt Inger L
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Min bild av Carita är positiv. Jag hade ett foto med på en frisyr jag haft tidigare. Jag tycker jag fick den frisyren i lite nyare form. Jag är nöjd.

Therese S
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Jätteduktig i besöket och vi bollade ideer kring både färg och klippning. Blev otroligt nöjd med resultatet och har fått massor av komplimanger. Kändes genuin, lättsam och inte "påklistrad"

Ulla E
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Trevlig och proffsig,hjälpsam på alla sätt. Klippte frisyren med kniv vilket jag uppskattade. Det blev bra Tog sig tid för att hjälpa mig eftersom jag var ganska oklar över hur jag ville ha det. Jag kommer gärna tillbaka

Tamara G
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Jätte trevlig och professionell.

Svar från Carita B

Tusen tack, Tamara! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Anna-Maria E
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Supernöjd, tacksam för insatsen.

Svar från Carita B

Stort tack Anna-Maria, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Tiina K
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

En lugn , lyhörd och positiv person. Jag är så oerhört nöjd med mitt hår och Carita som tog så väl hand om mig.

Svar från Carita B

Tusen tack för din fina feedback, Tiina! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Karin L
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Lyhörd och trevlig. Bra rådgivning och proffsigt klippt. Tack!

Svar från Carita B

Tack Karin, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Max A

Great........................!

Svar från Carita B

Thank you Max! Warm welcome back again.

Maria J
Skrev om Carita B en del av WAU Nyköping

Jätte bra frisör väldigt noga och inlyssnande.

Svar från Carita B

Stort tack för din feedback Maria. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!