Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB

Engelbrekts väg 9, 191 62 Sollentuna — Visa karta

4.9 i betyg av av 26 omdömen
 
Välkommen till Allbygg Entreprenad Stor Stockholm!

Vi på Allbygg Entreprenad Stor Stockholm finns till som en reaktion mot alla de byggföretag som inte kunnat ta hand om sina kunder eller varit med om fuskbyggare. Vi vill att byggbranschen ska få vara en professionell bransch där vi kan bidra med den erfarenhet vi skaffat oss under 14 års tid. Allbygg Entreprenad Stor Stockholm är byggföretaget med ambition på kvalitet. Våra tjänster är många, allt från nybyggnation, ombyggnad, badrumsrenovering, plattsättning, tapet, måleriarbeten, finsnickeriarbeten och köksmontering.

Vi har ett antal kvalitetsstämplar som vi är stolta över. Dessa är Auktoriserat PER-företag, Fora och ID06. Vi har dessutom ansvarsförsäkring och är medlemmar i svenska målarförbundet. Varmt välkommen till oss!

Läs vad 26 kunder tycker om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB

 • 2020-02-27

  Insamlad av företaget
  Thorulf P skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Vi beställde en badrumsrenovering av AESS vilken utfördes till vår stora belåtenhet. Hantverkarnas bemötande av oss har varit utmärkt trevligt och proffesionellt. Dessutom var det lätt för oss att få kontakt med fötagsledningen. Arbetet blev klart på bestämd tid och till överenskommen kostnad. Vi är mycket nöjda och kan utifrån våra egna erfarenheter rekommendera företaget. Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  I.K.A Byggkonsult AB
  4.6 / 5 i betyg — 22 omdömen
  "Har funkat bra, projektet växte fram, fick God tid för reflektion, och man kunde tänka till för att få det som man ville ha det"
  Fredrik L
 • Veronica O

  2019-11-25

  Insamlad av företaget
  Veronica O skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Allbygg renoverade större delen av vår övervåning i huset, ca 50 kvm. Köket byttes ut, väggar flyttades och vi fick nytt tak, nya fönster och nytt golv.
  Allt som allt tog det sex veckor, precis som de hade lovat :)
  Arbetsledaren Abdullah var otroligt trevlig och fanns alltid tillgänglig att svara på mina frågor, och ställde själv frågor när jag missat att förklara hur jag ville ha det. Jag uppskattade verkligen den goda kommunikationen.
  Killarna som arbetade för Abdullah var riktigt duktiga, och väldigt trevlig. Kvaliteten på arbetet imponerar på mig och jag tycker också att de genom hela projektet höll det rent och städat.
  Allt som allt är jag jättenöjd och slutresultatet blev som jag hoppats och lite till :) Stort tack till er!! Läs mer
  gillar detta
 • 2019-10-14

  Insamlad av företaget
  Ulrika L skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  När vi ville renovera kök och lägga nytt golv gick vi efter Reco-omdömen och tog in offerter från flera olika firmor som låg i topp bland recensionerna. Vi fastnade för Allbygg och det är vi oerhört tacksamma för.
  Från allra första start ner till minsta detalj har företaget agerat professionellt. Hantverkskunnandet är mycket högt och tjänstvilligheten enorm. Så trevliga, tillmötesgående och kunniga i sina respektive yrken!
  Resultatet blev ett modernt kök som ser exakt ut som i vår vision, och ett nylagt vitvaxat furugolv med breda tiljor i hela lägenheten, lagt med traditionella metoder.
  Vi har faktiskt knappt ord så det räcker för att lovorda de här killarna. Tack för ett fantastiskt väl utfört jobb! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  M5 BYGG AB
  4.8 / 5 i betyg — 113 omdömen
  Badge2020
  "Vi anlitade M5 för renovering av både kök och badrum och har känt oss mycket nöjda från start! M5 har varit väldigt lyhörda när vi stött på"
  Rebecka P
 • 2019-03-10

  Spontant omdöme
  Nilakshi Ratnayake skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Vi tycker att Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB är ett bra bygg företag.
  Nyligen så har en del utav lägenheten blivit nyrenoverat, samt att badrummet ingåt. Och vi är jättenöjda med slutresultatet av arbetet som de har gjort. Inget slarvarbete. Utan väldigt snyggt och fint, samt att företaget varit med från början till slut. Natig den ansvarige för detta projekt har också varit en del och följt med alla steg inom renoveringen.
  Natig har skickliga medarbetare som kan samspela på ett bra sätt. Detta visas i slutresultatet och under byggetsgång.
  Oftast så är man tveksam över om det går att förlita sig på ett företag, speciellt om man väljer att satsa på det, med hög investering. Fast Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB är ett företag som går att lita på. Investeringen som vi gjorde var värt detta.
  Vi rekommenderar detta företag för er som letar bra utförande. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-03-05

  Insamlad av företaget
  Erdogan S skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Vår badrum renoverades gallant och grabbarna var supertrevliga och visste vad de gjorde, ally blev klart så fort också, rekommenderar de starkt!! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Jf Måleriteam
  4.8 / 5 i betyg — 150 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Vi hade JF Måleriteam här i veckan. De spacklade och målade tak och väggar i vår hall och i vårt kök. Vi kan verkligen rekommendera dem. Jä"
  Ulrika Angelika S
 • 2019-02-27

  Insamlad av företaget
  Judit G skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Både jag och min dotter har låtit bygga om inne.sänkt tak byggt in garderob tapetsera om. Jättebra utfört. Kan ärligt rekommendera dom till andra.
  Judit 69 år Läs mer
  gillar detta
 • 2019-02-21

  Verifierad kundrelation
  Charles J skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Vi på Tuve bygg stockholm anlita denna firma för att göra ordning vårat kontor i kista och är mycket nöjda.
  Vi har även anlitat dessa killar på våra projekt. Natig är en bra ledare och vi är mycket nöjda över resultatet. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Stenfirma Lapital AB
  4.8 / 5 i betyg — 69 omdömen
  Badge2020
  "Lapital, ett företag med stenkoll. Lapital har gjort ett jobb som vi är fantastiskt nöjda med! Hela 8,20 meter köksbänkskivor i granit oc"
 • 2019-02-08

  Verifierad kundrelation
  Farzaneh K skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Jag anlitade Allbygg Entreprenad Stor Stockholm för badrumsrenovering. Jag är jätte nöjd. De är duktiga, lyhörda och tillmötesgående. Natig är en professionell och ansvarsfull arbetsledare.Jag rekommenderar dem varmt. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2019-02-03

  Verifierad kund
  Berhane M skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Vi anlitade AESS för att renovera vårt radhus och under hela processen upplevde vi dem som noggranna och tillmötesgående. Vi renoverade tak, golv, väggar, kök och allt är i toppskick! Mycket välgjort. Vi rekommenderar dem stort! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Sponsor
  EnskedeByggarna AB
  4.7 / 5 i betyg — 24 omdömen
  Badge2018
  "Jag hörde av mig med kort varsel och en väldigt otydlig version av vad jag ville ha gjort i min lägenhet. Det var inget som helst problem f"
 • 2019-02-02

  Verifierad kundrelation
  Helene S skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Har fått hjälp att riva det gamla köket o sätta upp ett nytt Ikeakök..det blev jättebra och Natig o Abbe och de andra hantverkarna var väldigt hjälpsamma,trevliga och kom med råd och förslag ..och framförallt var de väldigt professionella så jag är jättenöjd och rekommenderar dem. De höll även tids schemat..perfekt !
  Tack 😀 Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2019-01-23

  Insamlad av företaget
  Frida I skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Det började med att vi anlitade dem för renovering av ett badrum och en gästtoalett. Sedan fick de fortsatt förtroende att totalrenovera hela vår övervåning (3 sovrum, kök, matsal, vardagsrum). Vi är nöjda och har rekommenderat dem till vänner och familj som i sin tur också varit nöjda. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Badrumsverket AB
  4.8 / 5 i betyg — 54 omdömen
  Badge2019
  "Evangelos lämnade en mycket bra specificerad offert på samtliga kostnader och vi hade en bra kommunikation med honom hela tiden. Hantverkarn"
  Anna / Björn R
 • 2019-01-22

  Insamlad av företaget
  Ibrahim M skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Som privat konsult handlade jag upp AESS för ett omfattande renoveringsprojekt av ett radhus. Företaget visade sig vara lyhörda och professionella från upphandling, planering och utförande. Jag känner mig trygg och säker i min rekommendation. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-01-21

  Insamlad av företaget
  Felicia K skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Vi är jättenöjda med AESS, de genomförde en totalrenovering av vårat kök (nytt från IKEA), samt golvläggning i hall och lagning av tak i vardagsrum. De är prisvärda och tydliga i offerten med vad som ingår/inte och senare faktureringen. Kommunikationen har fungerat jättebra genom hela processen, de har varit kunniga och slutresultatet blev precis som vi hade tänkt oss. Rekommenderar AESS och kommer absolut återkomma för nya projekt i framtiden. Tack Calle, Abbe & Natig! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Villatakspecialisten
  4.7 / 5 i betyg — 166 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Vi besökte Stockholmsmässan i oktober 2016. När vi fick kontakt med Villatakspecialisten (VTS) fick vi direkt en bra kontakt med en av sälja"
 • 2019-01-15

  Spontant omdöme
  Lana A skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Jag anlitade AESS för en totalrenovering av mitt kök, hallgolv samt tapetsering och de har gjort ett noggrant och väl utfört arbete inom den överenskomna tiden. Natig har varit behjälplig med all form av kommunikation och gjort det med ett trevligt och professionellt bemötande. Allt har utförts enligt mina önskemål och även när det blivit lite ändringar sent från mitt håll har de ändrat om och tillmötesgått det på ett proffsigt sätt. Rekommenderar varmt AESS och anlitar dem gladeligen för kommande projekt. /Lana Läs mer
  gillar detta
 • 2018-12-22

  Insamlad av företaget
  Barsamo D skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Jätte proffessional byggfirma. Renoverade allt i min lägenhet förutom badrum, jag valde att behålla gamla garderober vilket dem ”fräschade” till och det blev snyggt gjort. Betalningen gjordes efter slutfört jobb och all material köptes av byggfirman. Duktiga och utförde jobbet på det datumet som var sagt. Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  DM TAK
  4.6 / 5 i betyg — 79 omdömen
  Badge2017
  "Mycket professionell service och välutfört arbete vid genomgången av vårt tak. Kan varmt rekommendera detta företag. Mvh Ronny"
 • Kristina I

  2018-12-22

  Insamlad av företaget
  Kristina I skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Vi anlitade Allbygg för att totalrenovera vår nya lägenhet. De hade 7 veckor på sig att göra alla ytskickt, flytta hela köket och bygga ett badrum på gammal kökets plats.
  De slipade även golven och drog om all el.

  De är snabba och effektiva. Natig agerar byggledare och ser till att projektleda på ett grymt sätt. Lägenheten var klar efter 7 veckor och vi var väldigt nöjda över resultatet. De ska nu hjälpa till att renovera en bekants lägenhet, vilket känns toppen. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-12-22

  Insamlad av företaget
  Bushra F skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Vi är mycket nöjda med totalrenoveringen av vårt badrum. Allt har klaffat från första kontakten med projektledaren till färdigt badrum. En trevlig och pålitlig hantverkare som kom i tid, noggrann i sitt hantverk, städade efter sig. Har bara positivt att säga om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Värmdö Kakel & Design AB
  4.0 / 5 i betyg — 44 omdömen
  Badge2019
  "Kan varmt rekommendera Värmdö Kakel & Design! Allt gick smidigt från start till slut under renoveringen av vårt badrum. Lättillgängliga,"
  Evelina T
 • 2018-12-22

  Insamlad av företaget
  Andres M skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Vi fick hjälp med totalrenovering av kök. Killarna som var hos oss jobbade på bra, visade även stor hänsyn till oss. Hela arbetet utfördes med fokus på att vi skulle bli 100% nöjda, vilket vi även blev. På grund av materialval och till viss del miss i kommunikationen fick vi göra om kakelsättning, detta genomfördes utan krångel eller extra kostnad.

  Offerten var riktigt bra rent prismässigt och Carl som offererade oss gjorde ett riktigt bra intryck.

  Vi kommer troligtvis fortsätta använda oss av Allbygg vid fler tillfällen och rekommenderar andra anlita dem. Läs mer
  gillar detta
 • Håkan A

  2018-12-22

  Insamlad av företaget
  Håkan A skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Hej 👋 Badrummet blev kanon 👌. Alla yrkesmän duktiga och trevliga.
  Vi är mycket nöjda. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Pettersson Tak & Bygg i Haninge
  4.5 / 5 i betyg — 132 omdömen
  Badge2020
  "Pettersson Tak bytte all dålig råspont och la nya betongpannor samt bytte våra takfönster och klädde om skorsten. Kommunikationen var utmärk"
  Nicklas T
 • 2018-12-22

  Insamlad av företaget
  Andreas B skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Vi renoverade 2 badrum. Arbetet sköttes perfekt och Natiq och hans gäng löste alla problem som uppstod utan problem. Priset stämde väl överens med offerten. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-12-21

  Insamlad av företaget
  Malmer C skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Ett mycket trevligt och seriöst företag som håller det dom lovar och levererar utmärkt kvalité och små rättelser var aldrig något problem. Önskar lämna mina allra bästa rekommendationer. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Palma Bygg
  4.8 / 5 i betyg — 242 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering."
 • Carl B

  2018-12-21

  Insamlad av företaget
  Carl B skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Jag har anlitat Allbygg i två omgångar. Första omgången renoverades två badrum och ett kök med ett strålande resultat. De små fel som dök upp rättades till på vägen och slutresultatet blir grymt bra.

  Andra omgången har jag fått ett nytt tak och ett tredje badrum. Även en del elarbeten har gjorts i övriga huset. Kan varmt rekommendera Allbygg Läs mer
  gillar detta
 • Ritva N

  2018-12-21

  Insamlad av företaget
  Ritva N skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Vi har fått kök och hall renoverade av Allbygg Entreprenad.
  Jättebra jobb, bra utfört. Trevligt bemötande, lyssnar på kunden. Hämtar material om man ber om det.
  Lämnar förslag om man frågar.
  Vi är jättenöjda med både hantverkaren som utförde arbetet och ägaren.
  Vi kan varmt rekommendera Allbygg Entreprenad.

  Ritva
  2018-12-21 Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Köksspecialisten i Stockholm AB
  4.8 / 5 i betyg — 73 omdömen
  Badge2020
  "Höll vad de lovade. Arbetade snabbt och proffsigt. Väldigt nöjda med resultatet. Även bra på att kommunicera innan arbetet, så vi fick snabb"
  Micaela B
 • 2018-12-21

  Insamlad av företaget
  Gabriella L skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Jag använde dem tidigare för en lägenhetsrenovering och nu igen för att avsluta mindre saker (pga leverans dröjt från tillverkare). Snabb och smidig kommunikation med Natiq, alltid tillmötesgående och stälker frågor/kommer med förslag.
  Det som gjordes var uppsättning gardinstång, tavlor, tillsågning balkongtrall, montering panel på inbyggd frys, montering brandvarnare i tak, fix skev dörr, uppsättning vägghyllor och några lister.
  Vi missförstod varandra lite i kommunikationen kring tavlorna, men han som utförde jobbet kom tillbaks samma vecka, spacklade, målade och fixade det. Allt annat var precis som jag ville ha det, lämnades inget skräp och gjordes ordentligt. Nöjd! Läs mer
  gillar detta
 • Tony M

  2018-12-21

  Insamlad av företaget
  Tony M skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Totalrenovering av lägenheten på 79 m2.
  Utmärkt bemötande från företagets ägare Natig, han är lyhörd, professionell & väldigt bra på det han gör! Rekommenderas Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Erikas Tak & Bygg AB
  4.8 / 5 i betyg — 119 omdömen
  Badge2020
  "Omläggning av tak. Blev bra bemött och fick en tydlig offert. Efter vad jag kan berömma så gjorde de ett bra jobb och hittade och åtgärdade"
 • 2018-12-20

  Insamlad av företaget
  Philip L skrev om Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
  Renoverad till en början vårt badrum men slutade i lite allt möjligt så som spackling, målning och lister runt om i lägenheten.
  Resultaten blev bra och det som vi inte var nöjda med fixades till utan tjafs. Med Natig och gänget på AESS kände vi oss trygga. Rekomenderar dem till vänner som skall renovera (vilket är en ovanlighet när det kommer till hantverkare från min sida) Läs mer
  gillar detta

Bästa byggföretagen i Sollentuna:

4.7 i betyg av 150 omdömen
Katja L Katja L tycker:
“Vi anlitade Qi Construction fö...” Läs mer
4.9 i betyg av 56 omdömen
4.6 i betyg av 25 omdömen
4.9 i betyg av 18 omdömen
4.7 i betyg av 16 omdömen

Karta

Kategorier