Ampere-Specialisten

Ampere-Specialisten, sid 2

Välkommen till Ampere-Specialisten!

Vi hjälper dig med elarbeten i hela Stockholms län. Från Nynäshamn i Söder till Norrtälje i norr. Vårt fokus ligger på servicekänsla, pålitlighet och kvalitet. Vi garanterar att arbetet utförs professionellt. Våra medarbetare här på Ampere-Specialisten har den kompetens som krävs för att utföra alla typer av elarbeten.

Gäller det enklare uppdrag så kan du även ringa till oss så guidar vi dig över telefon. Annars är du välkommen att höra av dig till oss för en kostnadsfri offert, så ser vi till att hjälpa dig snabbt och smidigt.

Utmärkelser

263 omdömen om Ampere-Specialisten

Sedan starten hos Reco 2019
    2023-05-26 Verifierad kund
    Snabbt och trevligt bemötande vid beställning och utförande av elinstallation/eldragning till tvättmaskin. Även bra pris.
    2023-05-25 Verifierad kund
    Att kontakta dem och boka en tid för nästa dag var inget problem. De var i tid och effektiva. De hittade problemen och löste dem snabbt. Inga problem att rekommendera dem.
    2023-05-22 Verifierad kund
    Toppen, allt gick superbra! Tack
    2023-05-16 Verifierad kund
    Professionellt, trevligt och prisvärt!
    2023-04-24 Verifierad kund
    + Bra bemötande i telefon
    + Höll det pris vi kommit överens om
    + Elektriker kom snabbt

- Slarvig elektriker som var klumpig och satte upp ett eluttag på fel ställe (bakom vår spis) så att spisen inte kunde få in, fick därefter göra om jobbet. Installerade sedan vår spishäll på ett inkorrekt sätt. Inte nöjd alls. Trevlig var han iaf.
    2023-04-22 Verifierad kund
    Jag fick smnabb tid och arbetet
    var proffsigt utfört.
    2023-04-21 Verifierad kund
    Hade ett mycket bra och trevligt telefonsamtal där jag ingående förklarade vad jag behövde hjälp med. Problemet diskuterades och lösning togs fram under samtalet. Fick intrycket att de exakt visste vad som skulle göras.
    När dagen kom och elektrikern kom, så hade han ingen som helst aning om vad som skulle göras! Försökte förklara, men hans svenska var så dålig att han fick ringa upp en kollega som var bakfull men kunde bättre svenska. När elektrikern till slut visste vad som skulle göras, så behövde han åka iväg och köpa grejer!! En enkel kopplingsdosa var han tvungen att åka iväg för att skaffa...
    Inte superimponerad...
    2023-04-11 Verifierad kund
    Enkelt att boka och duktig elektriker
    2023-04-09 Verifierad kund
    Bra utfört jobb till bra pris.
    2023-04-03 Verifierad kund
    Vill verkligen varna för detta bolag. Fanns poster på fakturan som inte alls utförts. Dessutom är påslaget på materialpriserna skyhöga och allmänt otrevlig personal.
    2023-04-02 Verifierad kund
    Mycket bra kontakt! Tillmötesgående, effektivt. Bra pris. Mycket trevlig och kunnig hantverkare.
    2023-03-24 Verifierad kund
    Kunniga, självsäkra och löste mina elektriska utmaningar jag hade i mitt hus! Bästa rekommendationerna!
    2023-03-18 Verifierad kund
    Mycket bra service,,kunniga personal
    Jag stark rekommenderar de
    2023-03-11 Verifierad kund
    Blev bemött myvket bra.
    Snabb service.
    Mycket nöjd och kommer att anlita em igen.
    Hälsningar Peter Brattlund
    2023-03-06 Verifierad kund
    Snabbt svar, snabb hjälp. Seriösa, duktiga och trevliga. Anlitat för flera mindre elektronikjobb nu och varit nöjd varje gång.
    2023-02-28 Verifierad kund
    Vi fick hjälp samma dag. Bra pris och de är professionella.
    2023-02-13 Verifierad kund
    Trevligt bemötande o kunnig personal
    2023-02-08 Verifierad kund
    Killen som kom av trevlig, men inte speciellt kompetent. Nio timmars arbete för att borra hål genom en vägg, dra en kabel, och koppla in den i gruppcentralen känns som dubbelt så mycket som det borde ha varit. Sen ska jag väl säga att det var en överraskning även för mig att väggen var 70 cm tjock just där.
    2023-02-07 Verifierad kund
    Har anlitat ampere-specialisten ett antal gånger, kan inte bli mer nöjd. Det självklara valet när man behöver en elektriker. Rekommenderas utan tvekan!
    2023-01-28 Verifierad kund
    Snabbt, effektivt och inte så dyrt..
    2023-01-28 Verifierad kund
    Fint kundbemötande men dem hade inte kunskapen om det jag behövde (smart dimmer, Shelly). Fick anlita annat företag.
    2023-01-19 Verifierad kund
    Snabb återkoppling, hjälp och trevligt bemötande.
    2023-01-18 Verifierad kund
    Bra på alla sätt och vis. Pålitliga, duktiga oc trevliga.
  • LARS K
    2023-01-16 Verifierad kund
    Fick hjälp med golvärme som trasslade. Trevligt och proffsigt bemötande från början till slut.
    2023-01-08 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och tydlig information trots att de inte hittade felet. ( elen fungerade)
    2023-01-06 Verifierad kund
    Rekommenderar starkt detta företag. Jag hade elproblem med installationen av en spishäll och kontaktade dem strax före jul och inom några dagar kom de och fixade problemet. Jag har haft en mycket bra erfarenhet av detta företag och deras kunniga och framför allt vänliga personal.
    2023-01-06 Verifierad kund
    Jag fick hjälp redan samma dag trots jullov. Engagerad elektriker som verkligen ville lösa mitt problem.
    2023-01-05 Verifierad kund
    Vi har anlitat Ampere-specialisten två gånger. Första gången var vi mycket nöjda med allt - 5 plus. Denna gången blev det godkänt, inte mer. Strul med installation, strömavbrott och jobbet tog längre tid och blev kostsammare än vi förväntat. Fick dock kompensation och ett bra bemötande från företaget när vi vädrade vårt missnöje, vilket de ska ha en eloge för.
  • NILS ERIK M
    2022-12-25 Verifierad kund
    Mycket kompetent och trevlig elektriker som kom hem till mig för felsökning och installation. Rimligt pris med rotavdrag. //Nils
    2022-12-24 Verifierad kund
    Mycket nöjd med arbetet och servicen. Rekommenderas
    2022-12-22 Verifierad kund
    Mycket bra bemött. Snabb hjälp, då vi snarast behövde hjälp med stickpropp till vår nya spis och inte fick det från Elgiganten. Elektrikern mycket trevlig och fixade snabbt problemet.
    2022-12-20 Verifierad kund
    Bra bemötande.
    Utförde uppdraget på ett bra och snabbt sätt.
    Flytt av eluttag.
    2022-12-20 Verifierad kund
    Bra utfört jobb på snabb tid. Lite långsamma att återkomma innan tid var bokad, förmodligen pga jultid. Fick ändå snabb hjälp inom 2 veckor. Bra uppföljning efteråt!
    2022-12-19 Verifierad kund
    STORT Varning för fakturabedrägeri, för detta bolag ! Överenskommet tid och pris stämde inte alls. Ni kan få faktura för INGET utförd arbete.
    2022-12-05 Verifierad kund
    Arbetet var större än förväntat men det bokade av de andra och slutförde mitt på ett professionellt och trevligt sätt!
    2022-11-17 Spontant omdöme
    Varning för detta bolag !!!
    Överenskommet pris stämde inte. Fakturan var "saltad" med 30 procent.
    Vilket dom ryckte på axlarna åt.
    Eltetrikern gjorde ett bra jobb och super trevlig, när han var klar strålade han upp och sa "min sista dag på det här företaget". Han såg lättad ut ! Jag skulle då redan anat oråd. Så tänk er för. Stor varning !!!
  • STELLAN S
    2022-11-14 Verifierad kund
    Kunde komma snabbt och gjorde ett bra jobb till ett bra pris!
    2022-11-11 Verifierad kund
    Supernöjd med Ampere-Specialisten! Vi hade ett lite bökigt ärende med sammanslagning av gammal och ny el i ny kapsling, samt installation av laddbox. Mycket el draget av förra ägaren av huset och det var allmänt trassligt i skåpen. Andra elektriker har kikat och tackat nej till jobbet (tackat nej med attityd ska tilläggas...). Första killen som kom, vars namn jag ej skriver även om jag vill (GDPR), var magisk! Trevlig och serviceminded. Självklart otroligt frustrerad men höll god min. Han jobbade på som en galning hela dagen, bröt inte ens för lunch trots att jag bad honom. :) Han hann klart så pass att elen kunde slås på igen.
    Jobbet krävde tre hela dagar att bli klart. Dag två och tre var de två killar som jobbade tillsammans. Båda fantastiskt trevliga, hjälpsamma och lösningsorienterade. Alltid glada.
    Stefan som driver bolaget är oerhört mån och flexibel och det känns som att de vänder sig ut och in för att allt ska bli bra. Högst rimlig prisnivå dessutom! Ingen saltning på varken arbete eller material. Rekommenderas starkt!
    2022-11-09 Verifierad kund
    Jättebra och så trevliga!
    Kom snabbt och löste allt.
    2022-11-07 Verifierad kund
    Fick hjälp med att installera ett par vägguttag, ersätta 4 spotlights, fixa en trasig dimmer och en trasig fläkt. Totalt landade det på 9000 kr.
    2022-10-31 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och mycket tjänstvilliga elektroker på plats!
    2022-10-29 Verifierad kund
    Trevligt bemött vid beställning,och trevlig serviceminded elektriker som gjorde ett mycket bra jobb. Kommer att anlita dem igen nästa gång jag behöver en elektriker,rekommenderas.
    2022-10-07 Verifierad kund
    Supersnabba och effektiva. Vi fick turen att få hjälp av Hasan. Ung kille som var effektiv och duktig. Felsökte våra spotlights och på under 4 timmar var allt åtgärdat och fixat med nya inköp mm. Supernöjda med all hjälp. Kan rekommendera!
    2022-10-07 Verifierad kund
    Vi behövde hjälp med att flytta stickproppen från befintlig spishäll till en ny (den befintliga hade fått en spricka och den nya saknade stickpropp). Begärde in offerter från flera närliggande elföretag och det var ApereSpecialisten som svarade snabbast och erbjöd också ett skäligt pris - de andra företagen skulle ta betalt för minst 2 timmars arbete som vi visste skulle ta en kvart, vilket det också gjorde! Fick också ett trevligt, smidigt och personligt bemötande via telefonsamtal och sms. Har bakom oss flera, större jobb som fått vänta länge nu p g a brutna löften och uteblivna elektriker, samt jourbesök med ockerpriser (känner oss vid det här laget ganska utbrända), så nu törs vi anlita ApereSpecialisten för flera jobb. Mycket viktigt för en villaägare att vara kund till en pålitlig och schysst elfirma! (P.S. Att det inte blev högsta betyget beror på att elektrikern inte kom överenskommen dag och tid p g a sjukdom, utan kom dagen efter, har med vår egen utbrändhet att göra...)
    2022-10-02 Verifierad kund
    45min sena, hjälpte inte att lösa problemet, och försökte merdibetera arbetstid med 60%
    2022-10-02 Verifierad kund
    Samtal och överenskommelsen gick snabbt samt arbetet hemma hos mig. Killen som var hos mig var väldigt duktig och kunnig. Men det som jag kom överens med chefen blev inte respekteras. Jag fick betala mer än det som vi kom överens om. Det var lite tråkigt eftersom jag var tydlig och sa att jag kunde betala en viss summa för 2 timmar arbete. Det hade vi kommit överens av men fakturan kom med högre summa.
    2022-10-01 Verifierad kund
    Toppen! Trevligt bemötande och bra jobbat.
    2022-09-30 Verifierad kund
    Efter missad kontakt pga sjukdom mycket snabb och bra kontakt
    2022-09-30 Verifierad kund
    we are happy with the service offered by Stefan from Ampere-specialisten. Electrician came on time and fixed the taklampa.
  • Henrik E
    2022-09-27 Verifierad kund
    Snabbt svar på offertförfrågan. Därefter hittades snabbt en tid för utförande av arbetet vilket gjordes av trevlig personal på ett mycket proffsigt sätt. Rekommenderar varmt företaget, och tvekar inte att vända mig till den igen för framtida arbeten.