Automotor i Stockholm AB

Automotor i Stockholm AB

automotoristockholm.se
4.4

Vi grundades med tydlig vision att förändra upplevelsen av att köpa begagnad bil. För oss ska det kännas tryggt, tydligt och enkelt från första kontakten till dess att du sitter bakom ratten. Varje bil vi erbjuder väljs ut med stor omsorg och genomgår noggranna kontroller. Vi kompromissar aldrig med kvalitet, eftersom vi vet...

9 omdömen om Automotor i Stockholm AB

Sedan starten hos Reco 2026

Ali E
Skrev om Automotor i Stockholm AB

Gick snabbt och smidigt affär jag rekommenderar

Alexander D
Skrev om Automotor i Stockholm AB

En superbra upplevelse att köpa bil hos Automotor, handlaren var trevlig och ärlig. Jag rekommenderar detta företag starkt!

Selim O

Bra bilhandlare , bra köp Helt nöjd och hjälpsam

Tveta Ventilation Ab T
Skrev om Automotor i Stockholm AB

Mycket bra bemötande och hantering av bilköp

Matilda L
Skrev om Automotor i Stockholm AB

Det gick lätt och smidigt att provköra och köpa bilen

Kajsa R
Skrev om Automotor i Stockholm AB

Bra kontakt och smidig upplevelse!

Asef A
Skrev om Automotor i Stockholm AB

Jag är nöjd med affären med det här företaget. Mycket trevligt bemötande, bra kommunikation och allting fungerade väldigt bra. Jag kan varmt rekommendera företaget!

Peter Alexande A
Skrev om Automotor i Stockholm AB

Smidigt bilköp. Ali är fantastisk. Han förklarar hur processerna går till på ett enkelt sätt. Rekommenderar starkt om du går i tankarna att handla bil eller endast stöt på problem med din bil och behöver servicehjälp.

Adan H
Skrev om Automotor i Stockholm AB

Oproffsigt företag, luriga, ARN bedömde avtalsbrott juni 2026 (Säljer bilar med felaktiga uppgifter) är just nu under rättslig process. AKTA!

Svar från Automotor i Stockholm AB

Hej Adan, Vi har accepterat ARN:s rekommendation och erbjudit omedelbar återbetalning i samband med att bilen återlämnas och kontrolleras. Vi är fortfarande beredda att genomföra återgången med samtidiga prestationer på ett tryggt och korrekt sätt. Eftersom ärendet även är föremål för rättslig handläggning kommenterar vi inte ytterligare detaljer offentligt. Med vänlig hälsning Automotor i Stockholm AB