Riktigt trevlig och magisk fin!
Barr & Lin AB
39 omdömen om Barr & Lin AB
Trevlig personal och fantastisk klippning
Riktigt bra klippning, smidigt att boka, rimligt pris. 👍
Missnöjd med resultatet. De blekta slingorna ser hemgjorda ut och jag blev mycket ljusare än jag ville. Jag skulle bara färga en utväxt men blev övertalad att bleka slingor. Kan inte rekommenderas.
Supernöjd med både slingor och klipp :)
Jonny, frisören, lyssnade på min förklaring av mitt hår. Han gjorde så fina slingor, toning och en perfekt klippning! Jag kommer definitivt boka mitt nästa besök på Barr & Lin! /H
Trevlig och kunnig personal, en frisörsalong jag varmt kan rekommendera!
Bra som vanligt efter många år som kund
Alltid nöjd med Johans klippning
Supertrevlig service. Alltid nöjd med klippningen.
Klippning. Mitt hår blev väldigt snett och han som klippte var hårdhänt och kammade så jag blev öm i hårbotten. Jag fick komma tillbaks och jämna till håret men det ser ändå inte ut som en bra klippning. Jag fick också små hår i nacken andra gången jag var där så behövde åka hem och duscha efteråt.
Väldigt nöjd med barr & lin. Rekommenderar verkligen
Alltid bra service och jag går därifrån nöjd med klippet!!!👏👏👏
Trevligt bemötande och fint slutresultat!
Alltid bra service, fixar alltid färgningen topp
Helt ok. Jag är nu välklippt och kan visa mig bland folk igen!
Hej! Jag är så glad att jag hittat Barr & Lin av en slump. Både jag och min dotter har klippt oss hos er och vi är väldigt nöjda. Både av resultatet, välkomnandet och av er proffisionella yrkeskunskap.
Trevligt bemötande! Snygg frisyr! Ingenting fancy!
Man känner sig välkommen och det finns ett genuint engagemang för att du som kund ska bli nöjd med den frisyr. Rådgivande å lösningsorionterad.
Proffsiga, yrkeskunniga. Utmärkt service och fint bemötande.
Bästa frisören i Stockholm! Trevlig personal
Johan är en fantastiskt duktig frisör och har dessutom en personlighet som gör att varje besök är mycket givande för såväl ut- som insidan
Den var bra och jätte trevligt
Mycket professionell och trevlig personal!
Nathalie is so good in using that thread to do your eyebrows. She has a great eye and she is always friendly and helpful. If you are looking for great eyebrow threading she is the best!!!
Så bra bemötande och kände mig så trygg när jag klippte mig hos Barr & Lin! Kommer absolut tillbaka
Bra, trevlig och prisvärd klippning på central adress. Rekommenderar!
Johan är grym, rekommenderar stark!
Barr o lin är ett utmärkt företag blir alltid väl bemött motsvarar alltid mina förväntningar.Har varit kund sedan 1981 och har aldrig blivit besviken.
Mycket bra klippning av en duktig frisör
Stamkund hos Barr & Lin sen många år. Johan är inte bara en riktig klippa på att klippa mig, han är dessutom väldigt trevlig att prata med liksom övrig personal! Rekommenderar alla att klippa sig hos Johan & co på Sveavägen.
Ljuvligt resultat som alltid, tack Johan!!!
Trevligt bemötande, bra behandlingar
Proffesionellt och trevligt bemötande! Jättenöjd med min upplevelse, kommer gå hit igen, har varit hos flera av frisörerna och alltid blivit nöjd.
Superbra klippning som håller formen länge. Stort tack!
Förstörde mitt hår helt vid klippning!
Hej Åsa! Tråkigt att höra att du inte blev nöjd. Hör gärna av dig till oss så kan vi göra om ditt jobb. Vår strävan är att göra alla kunder 100% nöjda. Mvh/ Johan
Har klippt mig några gånger hos Nessa och uppskattar hemskt mycket att hon är så lyhörd. Därför har jag återvänt. Jag försöker spara ut mitt hår och får lätt slitna toppar, men mitt hår växer fort så jag föredrar att ha lite slitna toppar men jämt hår som klipps ofta men lite. Jag vill till exempel att håret längst fram ska vara ganska långt för det är då jag känner mig mest bekväm. Nessa har alltid visat förståelse till detta! Jag har vågigt hår då mina toppar gärna viker sig utåt.Så till exempel en uppklippkning ser...
Gjorde slingor och blev väldigt imponerad av resultatet. Täta, fina slingor, perfekt lagda. Frisören Reka gjorde ett lika bra jobb som de dyra salongerna runt Stureplan som tar dubbelt så mycket. Dessutom är de trevliga och salongen är fräsch och trivsam. Rekommenderas verkligen!
Trevlig och opretentiös stämning och mycket bra bemötande! Emelie och Nessa samarbetade för att få till en bra färg och resultatet av både färg och klippning blev jättebra! Jag har gått på både enkla och exklusiva salonger och har aldrig gått till en frissa två gånger, men nu kommer jag göra det. Dessutom ok priser för att vara Sthlm.