Bättre Fötter - Bättre Hy

Välkommen till oss på Bättre Fötter - Bättre Hy!

Vår salong erbjuder dig allt från hårborttagning med laser till hudvård, medicinsk fotvård, vaxning, fransar och bryn samt behandlingar med botox och fillers. Oavsett om du är i behov av en behandling eller om du bara vill få en avkopplande stund i din vardag kan du alltid vända dig hit. Här är du i fokus.

Vi är medlemmar i Sveriges hudterapeuters riksorganisation (SHR), i Svenska Laser – Medicinska Sällskapet (SLMS) samt i Sveriges Fotterapeuter. Dessutom håller vi oss ständigt uppdaterade för att leverera den kvalitet vi utlovar.

Få bättre fötter, bättre hy och bättre livskvalitet - kontakta oss!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram: @battrefotterbattrehy

Utmärkelser

361 omdömen om Bättre Fötter - Bättre Hy

Sedan starten hos Reco 2018
    2023-03-19 Insamlad av företaget
    Mkt positiv upplevelse!
    Trevligt och proffsigt bemötande som ingav förtroende.Mina fötter blev lyckliga och längtar redan till nästa besök
    Tack snälla Anna Stina för din fina bedömning, uppskattas jätte mycket. Alltid trevligt när det är glada fötter som lämnar salongen :). Du är alltid varmt välkommen tillbaka. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2023-03-11 Insamlad av företaget
    Var jätte skönt trevlig bemötande kommer att gå dit igen
    Tack snälla Anne för din fina bedömning, det uppskattar väldigt mycket. Du är alltid varmt välkommen tillbaka. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2023-03-10 Insamlad av företaget
    Trevligt och högkompetent. Trogen kund
    Tack så hemskt mycket Anders för din fina bedömning, det värmer väldigt mycket.
    Alltid lika trevligt att träffa dig.
    2023-03-09 Insamlad av företaget
    Bra bemött. Levde upp till mina förväntningar. Bra jag är återkommande kund.
    Tack snälla Lars för din fina bedömning, det uppskattas mycket. Alltid lika trevligt att träffa dig. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2023-03-08 Insamlad av företaget
    Kompetent, engagerat och väldigt trevligt bemötande. Fräsch lokal och smidigt att ta sig dit både kommunalt och med bil. Rekommenderas varmt!
    Tack snälla Helena för din otroligt fina bedömning, det uppskattas väldigt mycket och jag blir jätte glad för dina fina ord. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2023-03-07 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande. Jätte nöjd.
    Tack snälla Cecilia för ditt fina omdöme. Det värmer väldigt mycket. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2023-03-07 Insamlad av företaget
    Veldigt trelig och profsit!
    Jag skulle lät recomendera Bättre fötter till väner och familjen!
    Tack Mark för ditt fina omdöme, det uppskattas jätte mycket.
    Blir glad att höra att du även skulle rekommendera oss till nära och kära.
    2023-02-07 Insamlad av företaget
    Trevligt, Fantastiskt och välgörande
    Tack snälla Anita för den fina bedömningen som du gav oss. Det uppskattas jätte mycket. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2023-01-18 Insamlad av företaget
    Mycket bra behandlingar och fin service!
    Tack Ana-Maria för din fina bedömning, jättekul att höra=0)! Bättre Fötter - Bättre Hy
    2023-01-16 Insamlad av företaget
    Fotvård:
    Helt OK. Inget att anmärka på.
    Tack Birgitta för din fina bedömningen, det uppskattar jag väldigt mycket. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2023-01-16 Insamlad av företaget
    Mycket trevligt bemötande och den medicinska fotvårdsbehandlingen motsvarade väl mina förväntningar.
    Tack snälla Cecilia för dina vänliga ord och den fina bedömningen, det värmer. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2023-01-14 Insamlad av företaget
    Bra resultat, trevlig miljö. Går gärna dit igen.
    Tack Eva för din fina bedömning, det uppskattas väldigt mycket. Du är varmt välkommen tillbaka när du vill. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2023-01-14 Insamlad av företaget
    Jag bokade fotvård och den är jag jättenöjd med. Fick bra bemötande, lokalen var ljus och fräsch. Ett företag jag gärna rekommenderar till släkt och vänner.
    Tack Jessica för din fina bedömningen, det uppskattas otroligt mycket. Trevligt att du gillade behandlingen och också vår lokal. Tackar också för att du gärna rekommenderar oss till dina vänner och bekanta. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2023-01-13 Insamlad av företaget
    Super bra och vänliga vet vad dom gör jag som kund är väldigt nöjd
    Tack snälla Susanne för din fina bedömning, det värmer och vi uppskattar det väldigt mycket. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2023-01-12 Insamlad av företaget
    Jag tycker att hon var väldigt trevligt/kunnig
    Tack så hemskt Björn för den väldigt fina bedömning. Det uppskattas väldigt mycket. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2023-01-12 Insamlad av företaget
    Blev mycket väl bemött. Upplevde det proffsigt och mycket rent. Supernöjd! Jag kommer åter.
    Tack snälla Charlotte för din fina bedömning, uppskattas väldigt mycket.
    Du är alltid välkommen tillbaka.
    2022-12-10 Insamlad av företaget
    Positivt bemötande , fick tips om hur jag skulle hantera min vårta fr att bli av ned den.
    Tack snälla Agneta för din fina bedömning, det värmer. Blir glad att höra att du även uppskattar de tips du fick gällande din vårta.
    Önskar dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År.
    2022-12-10 Insamlad av företaget
    Proffsig service! Rekommenderas!
    Blir väldigt glad för din fina bedömning och att du vill rekommendera oss, det uppskattas otroligt mycket.
    Önskar dig en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År.
    2022-12-08 Insamlad av företaget
    Bemötandet var väldigt bra och jag var nöjd med behandlingen.
    Tack!
    Tack Maria för din fina bedömning, det uppskattas väldigt mycket. Önskar dig en God Jul och Ett Gott Nytt År. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-10-06 Insamlad av företaget
    Så trevligt. Kunnig. Härlig stund
    Tack snälla Camilla för din fina bedömning. Det uppskattar jag jätte mycket. Alltid lika trevligt att träffa dig. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-10-04 Insamlad av företaget
    Det var bra och jag fick råd om några besvär.
    Tack Awatef för din fina bedömning, det uppskattas mycket. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-09-14 Insamlad av företaget
    Gott och vänligt bemötande. Proffs.
    Tack snälla Ragnhild för din fina bedömning, det uppskattas otroligt mycket. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-09-12 Insamlad av företaget
    Trevligt och proffsigt bemötande och utförande.
    Fotvård.
    Tack Stefan för den fina bedömning och de fina orden. Uppskattas otroligt mycket. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-09-11 Insamlad av företaget
    Alltid god service och kunskap från Barbro på Bättre fötter - Bättre Hy. Har varit hos henne x antal gånger och alltid lika bra fotvård varje gång.
    Tack snälla Aleks för dina fina ord och bedömning, det uppskattas otroligt mycket. Det är alltid lika trevligt att få ta hand om dina fötter. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-09-11 Insamlad av företaget
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Tack så mycket för din fina bedömning av oss. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-09-08 Insamlad av företaget
    Professionell och trevlig personal!
    Tack snälla Catharina för ditt fina omdöme, det uppskattas jätte mycket. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-09-08 Insamlad av företaget
    Utmärkt fotvård på alla sätt som levde upp till mina högt ställda förväntningar. BFBH har mycket gott rykte och det infriades.
    Tack så hemskt mycket Anders för ditt fina omdöme , det värme otroligt mycket. Blir också otroligt glad över att jag lyckats leva upp till dina förväntningar. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-08-09 Insamlad av företaget
    Jag har alltid blivit mycket väl, vänligt och professionellt bemött. Jättebra fotvård och bra tips. Högsta betyg!
    Tack snälla Gunilla för din fina bedömning och de fina orden. Alltid lika trevligt att få besök av dig.
    Önskar dig en fortsatt trevlig kväll.
    2022-08-07 Insamlad av företaget
    Blev bemött på ett bra och proffsigt sätt. Hjälpte till på ett bra sätt med fotproblem.
    Tack så hemskt mycket för din fina bedömning. Det uppskattas och värmer mycket. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-07-12 Insamlad av företaget
    Mycket nöjd med nagelklippnen som jag fick..Väll omhändertagen. MVH hälsning Lennart Söderman.
    Tack snälla Lennart för din fina bedömning, det värmer. Önskar dig en fortsatt skön sommar. Bättre Fötter - Bättre Hy
    Mycket trevligt bemötande.
    Proffsigt utförande
    Eftersom jag var första gången på fotvård så hade jag stora förväntningar som jag tycker blev infriade.
    Upplevelsen var bra och jag köpte en flaska nagellack.
    Tack Mildred för dina fina ord. Blir väldigt glad att höra att dina förväntningar blev infriade.
    Önskar dig en riktigt skön sommar och hoppas att du blev nöjd med nagellacket.
    2022-07-12 Insamlad av företaget
    Mycket vänligt och bra bemötande.
    Upplevde en trivsam timmes behandling av mina trötta fötter.
    Kommer snart att göra om det. Jag inhandlade en jätteskön fotkräm.
    Tack Inga för din fina bedömning, det uppskattas och värmer verkligen. Du är varmt välkommen tillbaka när du känner för det. Önskar dig en riktigt skön sommar. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-07-06 Insamlad av företaget
    Samma fina bemötanf som vankigt
    Tack Anita för dina fina ord! Det värmer. Önskar dig en fortsatt trevlig sommar. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-07-05 Insamlad av företaget
    Jag har gått på medicinsk fotvård hos Barbro i flera år och rekommenderar henne varmt!
    Tack snälla Kristina för din fina bedömning, det uppskattas jätte mycket. Alltid lika trevligt att träffa dig när du kommer på behandling. Önskar dig en riktigt skön och härlig sommar. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-06-17 Insamlad av företaget
    Alltid vänligt och proffsigt bemött.
    Får goda råd hur jag ska sköta mina fötter mellan besöken
    Mina fötter mår jättebra efter och mellan fotvården hos Bättre fötter.
    Tack snälla Inger för din fina bedömning, uppskattas jätte mycket. Blir glad att höra att dina fötter mår bra efter behandlingarna. Önskar dig en riktigt skön och härlig sommar. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-06-15 Insamlad av företaget
    Toppen med behandlingen och bemötande.
    Tack snälla Elisabeth för dina fina ord. Uppskattas och värmer mycket. Önskar dig en riktigt skön sommar. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-06-14 Insamlad av företaget
    Vänligt bemötande med kunden i fokus.
    Tack Joakim för dina fina ord! Det värmer verkligen! Önskar dig en riktigt fin sommar och vi ses efter sommaren=0). Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-06-11 Insamlad av företaget
    Blev otroligt välkomnade och trevligt sätt

Mina förväntningar överträffade allt, företaget har goda kunskaper i allt hon utförde. kunde förklara bra och kunde ge rekommendation på vad man kan göra själv

sammanfattningen av upplevelsen var bra, proffsigt och kunnig
    jag skulle absolut gå dit igen och kommer så göra.

min tjänst var fotvård.
    Tack snälla Anette för din otroligt fina bedömning. Blir väldigt glad för allt det positiva som du skriver det värmer otroligt mycket. Du är varmt välkommen tillbaka när du vill och kan. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-06-11 Insamlad av företaget
    Fräsch lokal och trevlig personal, mycket proffsigt!
    Tack snälla Jesper för ditt fina omdöme. Roligt att höra att du uppskattar både vår lokal och personal.
    Det är trevligt när kunderna uppskattar vår lokal som vi själva är väldigt nöjda med. Vi utbildar oss också kontinuerligt för att kunna upprätthålla ett proffsigt arbete.
    2022-06-10 Insamlad av företaget
    Professionell och kunnig. Också vänlig.
    Tack snälla Héléne för de fina orden, uppskattas mycket. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-05-18 Insamlad av företaget
    Vänligt bemötande och bra behandling
    Tack för din fina bedömning, trevligt att höra att du uppskattade behandlingen och att du känner väl bemött hos oss.
    Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig bekväma med våra behandlingar.
    2022-05-17 Insamlad av företaget
    Mycket bra fotvård med härlig fotmassage. Lung miljö, gott kaffe. Motsvarade alla förväntningar!
    Tack snälla Ulla för ditt fina omdöme. Trevligt att höra att du upplever miljön lugn och förhoppningsvis avslappnande. Roligt att du även gillade vårt kaffe ;), det kan vara gott med en kopp kaffe då behandlingen tar nästan en timme. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-04-19 Insamlad av företaget
    Väldigt bra helt enkelt. Trevligt och bra både i bemötande och omvårdnad.
    Tack så mycket för din fina bedömning, det uppskattas jätte mycket. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-04-19 Insamlad av företaget
    Utmärkt behandling,trevlig upplevelse, infriad förväntning, kort sagt,med utmärkt beröm godkänd, köpte ringblom special fotvårdssalva
    Tack snälla Ivar för din fina rekommendation, det uppskattas jätte mycket.
    Att jag även fick med beröm godkänt av dig känns verkligen underbart.
    2022-04-18 Insamlad av företaget
    Underbart skön fotvård med benmassage. Alltid lika trevligt att komma till Bättre Fötter -Bättre Hy.
    Går hit några gånger per år.
    Hej Inger, tack så mycket för din fina bedömning. Uppskattas mycket. Alltid lika trevligt att träffa dig. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-04-17 Insamlad av företaget
    Finfina fötter efter behandlingen
    Tack snälla Pernilla för din fina bedömning. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-04-17 Insamlad av företaget
    Bästa medicinska fotvården man kan tänka sig! Barbro är mycket proffsig och stället mycket rent och fräscht.
    Tack snälla Anna för det fina bedömningen du gav oss, uppskattas mycket och värmer i hjärtat.
    Alltid lika trevligt att träffa dig när du kommer in på behandling.
    2022-04-12 Insamlad av företaget
    Väl bemött o omhändertagen! Gick som på moln därifrån. Fotvård!
    Tack snälla Inger för den fina bedömningen, uppskattas jätte mycket. Härligt att du kände det som att du gick på moln. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-03-23 Insamlad av företaget
    En skön och avkopplande stund i trevlig miljö. Kom ut på lätta fötter!
    Tack så hemskt mycket Gunnel för ditt fina omdöme, det värmer och jag uppskattar det väldigt mycket. Bättre Fötter - Bättre Hy
    2022-03-21 Insamlad av företaget
    Tack snälla Mikael för ditt fina omdöme. Bättre Fötter - Bättre Hy