Boetten Bygg AB

Mätslingan 17A, 187 66 Täby — Visa karta

1.0 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Boetten Bygg AB

 • Leszek K

  2020-04-12

  Spontant omdöme
  Leszek K skrev om Boetten Bygg AB
  svensk firma med utländsk arbetskraft ,ytlig??? bra jobb men nu efter 10 år och garanti inte gäller har vi fått massor med vattenskador i våran brf,,, jag skulle aldrig rekommendera den firman Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  EnskedeByggarna AB
  4.7 / 5 i betyg — 24 omdömen
  Badge2018
  "Jag hörde av mig med kort varsel och en väldigt otydlig version av vad jag ville ha gjort i min lägenhet. Det var inget som helst problem f"
 • 2017-07-04

  Spontant omdöme
  Carola J skrev om Boetten Bygg AB
  OSERIÖSA OCH OTREVLIGA! UNDVIK!

  Jag upplever Boetten som mycket oseriösa och otrevliga! Vår Brf anlitade Boetten för stambyte. Vi tog in ett flertal offerter och Boetten var billigast då. Smart sätt att vinna offertgivning på och låta medlemmar betala ockerpriser för minsta ändring. Jag önskade en prydnads pelare i duschen ca 30cm bred av samma klinker som fanns på golvet och ingick gratis, precis som väggkaklet. Trots att man inte hade behövt göra extra kapningar, skulle man debitera 3000kr extra för varje pelare! Det hade definitivt inte krävt merjobb, eftersom måtten synkade. Även slutnotan för föreningen blev betydligt dyrare än offerten! Föreningen hamnade i rättstvist. Hela stambytet drog oerhört ut på tiden. Boetten skyllde bl.a. på att medlemmar inte gjort sina val i tid. Jag hade inte bytt ut några kakel i mina 2 badrum, jag använde det föreslagna som ingick för mig gratis. Trots det fick jag tjata på dem att de skulle göra klart min lägenhet, eftersom jag hyrt ut den när stambytet beräknades vara klart, för jag skulle åka till USA på 6 månader. Om man nu från Boettens sida fått vänta på andras kakel, varför kunde man inte göra mitt badrum klart då under tiden? Jag fick återbetala hyra till mina frustrerade hyresgäster. Oljudet var enormt och Boetten respekterade inte mina hyresgäster, utan öppnade med egen nyckel och klampade rakt in, trots vår skriftliga överenskommelse om att anmäla tillträde i god tid. Mycket nonchalant. Fick klagomål att man exv. en morgon klampat rakt in när kvinnan som hyrde kommit ur duschen med bara en handduk runt sig.

  De gjorde även inbrott i mitt sovrum, genom att ha sönder mitt detektivlås. I sovrummet hade jag placerat alla mina värdeföremål. Fruktansvärt kränkande och kriminellt! Hade man behövt tillgång till mitt sovrum kunde man ha ringt mig. Jag bodde hos min dotter och hade kommit inom 5min o mitt nummer fanns på dörren.
  Slutbesiktningen uteblev, eftersom föreningen hamnade i ekonomisk tvist med Boetten. Huset hade inte ens värme i flertalet element 2 år efter stambytet! Jag får själv bekosta åtgärdande av en massa fusk jobb. Bl.a. får jag leva med att man gjorde fogarna i badrummet enormt breda och fula, trots att vi skriftligen kommit överens om 2mm. Även för kabeln från eldosan till tvättmaskinen gjorde man fult hål i bänkskivan 1,5cm från väggen, i stället för att den skulle gå vackert längs väggen. Man rev även en ventilationstrumma i köket, som var litet i vägen för stammarna, utan att bygga tillbaks den. Nu finns ett gapande stort hål, som drar ut en massa luft, så att det viner i hela lägenheten och orsakar enormt vakuum. Luftflödet går inte att reglera längre.
  Alla eluttag håller på att ramla ur väggen i ett av mina rum, efter att Boetten skulle byta ut gammal el. Man tog ut dem och inspekterade, utan att sätta i nya. De blev helt lösa. Jag hade även köpt en stor spegel till badrummet, som skulle täcka större delen av väggen ovan tvättstället. Utan att fråga monterar man upp min nya lampa i ena ändan av spegeln, där det gamla eluttaget satt, utan att fråga om jag ville flytta på lampan, eftersom spegeln var stor. Lampan skulle ju sitta mitt ovan spegeln. Men Boetten är totalt kommunikationsskygga! Jag var tvungen att köpa en ny lampa som skulle täcka hålet och fick även bekosta installationen. Tyvärr syns fortfarande en del av hålet.

  En inspektionslucka av plåt i badrummet har även ramlat ner. Den är dåligt fäst. Boetten gjorde även en inspektionslucka ca 70cm x 50cm i min stenmur i köket. Man sågade upp den befintliga gipsväggen. Nu har alla stenarna ramlat ner, för man har fuskat. Boetten har satt tillbaks stenarna med fix, rakt på en spånskiva. Det är väl allmänt känt att organiskt material rör på sig efter luftfuktigheten och man måste använda oorganiskt material som underlag. Gummiliknande lim hade kanske funkat. Nu ljuger Boetten att de inte har gjort luckan! Men originalväggen är av gips o där sitter stenarna fortfarande kvar!

  Jag skulle då aldrig kunna rekommendera Boetten! Låt inte er luras av de billigaste offerterna. Läs mer
  Leszek K, Johan S gillar detta

Bästa byggföretagen i Täby:

4.9 i betyg av 91 omdömen
Karin J Karin J tycker:
“Almasi har hjälpt mig att reno...” Läs mer
4.6 i betyg av 107 omdömen
4.8 i betyg av 44 omdömen
4.7 i betyg av 22 omdömen
4.3 i betyg av 16 omdömen

Karta

Kategorier