Marianna Maatouk

Marianna Maatouk

Marianna Maatouk är mäklare på Bronze Fastighetsförmedling

Marianna Maatouk har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Marianna Maatouk har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 209 omdömen med ett betyg på 4.9. Marianna Maatouk har haft 28 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

209 omdömen om Marianna Maatouk

Sedan starten hos Reco 2020
Tony L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marianna Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
Hagastaden

Proffsig, snabb och kommunikativ.

Sebastian H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marianna Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
Vasastan / Hagastaden

Kan stark rekommendera Marianna Maatouk på Bronze fastighetsförmedling! Köpet av min nya lägenhet har gått väldigt smidigt och snabbt. Marianna har hela tiden varit behjälplig när jag haft eventuella frågor och funderingar. Med det sagt kan jag tack vare Marianna och teamet på Bronze säga att jag är otroligt nöjd. Stort tack! Mvh, Sebastian

Sina R
Hagastaden

Marianna is truly outstanding at what she does. We bought our apartment with her, and from start to finish she was incredibly organized, responsive, and on top of every detail. She kept us calm and confident throughout the process, explained things clearly, and made everything feel smooth and stress-free. An excellent experience overall — highly recommended!

Henrik L
Hagastaden

Marianna var närvarande, tillmötesgående och aktiv under hela processen. Vi upplevde hela tiden att hon har koll och är påläst inför varje möte och visning. Mycket nöjd!

Elin B
Hagastaden

Vi är mycket nöjda med Marianna som var professionell, engagerad och lätt att få tag på genom hela processen. Försäljningen gick smidigt och vi kände oss trygga från start till mål. Rekommenderas varmt!

Rebecka F
Vasastan / Hagastaden

En driven, kunnig mäklare som visat stort engagemang och jobbat hårt för att hitta lämplig köpare. Processen har varit smidig och kommunikationen mycket bra. Hon har varit effektiv, tillmötesgående, lyhörd och proffsig.

Jakob V
Vasastan

Marianna skötte hela processen från första mötet till kontraktsskrivning på ett otroligt professionellt och smidigt sätt helt enligt våra önskemål. Rekommenderar starkt!

Yuwei D
Vasastan / Hagastaden

Jag är otroligt nöjd med Marianna och vill varmt rekommendera henne till alla som funderar på att sälja i Hagastaden. Hon har varit helt fantastisk genom hela processen — både i sitt engagemang och i sitt bemötande. Hennes kommunikation har varit tydlig, snabb och trygg, och jag har känt mig välinformerad varje steg på vägen. Hon visade ett genuint engagemang för min försäljning, var alltid tillgänglig och gav mig ett lugn även när jag själv var stressad. Tack vare hennes professionalism och driv fick vi till en bra affär...

Victoria H
Vasastan

Vi är otroligt nöjda med Marianna, skötte processen supersmidigt och helt enligt våra önskemål! Otroligt bra jobb!

Madeleine S
Vasastan / Hagastaden

Tillmötesgående och svarar snabbt vid frågor.