Marianna Maatouk

Marianna Maatouk

Marianna Maatouk är mäklare på Bronze Fastighetsförmedling

Marianna Maatouk har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Marianna Maatouk har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 237 omdömen med ett betyg på 4.9. Marianna Maatouk har haft 47 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

237 omdömen om Marianna Maatouk

Sedan starten hos Reco 2020
Jimmy D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marianna Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
Vasastan / Hagastaden

Superbra! Finns ingenting att anmärka på!

Cira W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marianna Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
Gröndal

Det här var andra gången jag anlitade Marianna för en försäljning, och jag är precis lika nöjd med resultatet nu som förra gången. Marianna är superlätt att jobba med; professionell, lyhörd och mån om att jag som säljare ska känna mig bekväm med alla steg och beslut och driver processen framåt på ett tryggt sätt. Kan varmt rekommendera Marianna!

Anna E
Hagastaden

Jag kan varmt rekommendera Marianna! I all kontakt vi har haft har hon varit oerhört proffsig, transparent, kommunikativ och lyckats balansera sitt uppdrag både mot säljaren och mig som köpare på ett väldigt fint sätt. Jag är jätteglad att jag kom i kontakt med just Marianna i min jakt på drömlägenheten!

Ankit G
Hagastaden

Marianna has been a professional, warm, informative and patient broker throughout our home viewing and buying journey. We would highly recommend Marianna as a trusted partner for others looking to buy a new home!

Björn E
Vasastan / Hagastaden

Vi är otroligt nöjda med vårt samarbete med Marianna som mäklare. Från första kontakt till avslutad affär har hon varit professionell, engagerad och alltid tillgänglig för våra frågor. Hon har guidat oss genom hela processen på ett tryggt och smidigt sätt, och vi har känt oss i mycket goda händer hela vägen. Vi vill även lyfta fotografen som användes, bilderna blev fantastiska och gjorde verkligen att bostaden presenterades på bästa möjliga sätt. Vi kan varmt rekommendera Marianna till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare. Toppbetyg från oss!

Marie L
Ör

Effektiv kreativ stort kontakt nät

Philip S
Hagastaden

Supernöjd med hela processen. Väldigt kunnig, tydlig och snabb med återkoppling. Kände mig trygg hela vägen och kan varmt rekommendera henne.

Bewar A
Hagastaden

Fantastisk. Marianna är otrolig och verkligen på tårna. Lyhörd, driven och med stor kunskap om marknaden. Gjorde hela bostadsaffären enkel och trygg.

Joel Q
Vasastan

Marianna var genom hela affären tillgänglig, lyhörd och realistisk. Framförallt så var hon konstant tillgänglig, försvann aldrig och uppdaterade oss genom alla processer och genom hela affären. Vi var väldigt imponerade av hennes professionalitet och efter att varit på jakt efter vår drömbostad närmare 3 månader så var Marianna ett praktexempel i hur man driver affär för båda parters bästa. Vi kommer absolut att vilja använda oss utav Marianna den dagen vi vill sälja denna bostad. Stort tack!

Bill Ö
Vasastan

En mycket kompetent trevlig och engagerad person. Hjälper till och är superbra när det blir lite stökigt. Vi kommer att använda oss av henne igen.