Buyn AB

3.7

3 omdömen om Buyn AB

Adam B
Skrev om Buyn AB

Varning: Fabricerar utlåtanden från tillverkare vid reklamation Jag köpte ett originalskal (Google PixelSnap) hos dem för 370 kr. Efter bara åtta månader började silikonet spricka och lossna i stora bitar. När jag reklamerade detta började en väldigt märklig och oseriös hantering från butikens sida. Först nekade de reklamationen och försökte skylla på tillverkaren. I två olika mejl skrev de följande till mig: "Skickade vidare bilderna till Google som tyvärr klassar det som slitage.", "Från de bilder som skickats in så...

Svar från Buyn AB

Hej Adam, Jag ber verkligen om ursäkt för hur detta har hanterats och för den missvisande formuleringen kring Google. Det var fel av oss att uttrycka oss som att Google hade gjort en bedömning och vi förstår att det har skapat både frustration och bristande förtroende. Då du nekade kompensation vill jag ändå förtydliga att erbjudandet kvartstår ifall du ändrar dig. Vi beklagar verkligen den här upplevelsen och tar med oss detta i vårt fortsatta arbete med att hantera reklamationer på ett tydligt och korrekt sätt. Mvh Linus Andersson VD

Elin A
Skrev om Buyn AB

Buyn är ett proffsigt och bra företag!

Svar från Buyn AB

Hej Elin, Tack för din recension. Kul att du är nöjd och tycker vi gör ett proffsigt arbete.

Alexander N

Jag vill med ett stort leende tacka Buyn för deras snabba service, och hjälpen dem erbjudit mig som konsument. :)

Svar från Buyn AB

Tack så mycket för dina fina ord. 😊 Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunnat hjälpa dig. Varmt välkommen tillbaka till Buyn när du behöver oss igen.