Reza P

Reza P

302 omdömen om Reza P

Sedan starten hos Reco 2023
Bettina S

Jag drog ut en kintand och det var längesen sist! Jag har inte tandläkarskräck och inga problem med sprutor heller. Allt gick snabbt och bra och jag kände mig otroligt väl omhändertagen. Mycket bra tandläkare och kirurg som jag varmt kan rekommendera!

Nina H

Trevligt bemötande och proffsig! Är så nöjd!

Alfred S

Jag var och tog bort två visdomständer vid två olika tillfällen. Första gången var jag nervös men Reza och hans kollegor var så professionella och duktiga så jag kunde känna mig lugn. Båda operationerna gick snabbt och smärtfritt till. Jag fick även bra information efteråt om hur jag skulle äta och sköta om det opererade området. Jag kan verkligen rekommendera Reza!

Jenny

Lugn. Pedagogisk. Kunnig. Fantastisk.

Ingrid B

Väldigt väl omhändertagande. Personligt och trevligt. Linda var mycket trevlig. Så högsta betyg Vänligen Ingrid

Jan J

Tydlig och informativ. Trevligt bemötande av samtliga involverade. Bara positivt omdöme.

Miorita L

Mkt erfaren, social och professionell.

Lago Ludvig Malte L

Reza P är trevlig som person, kunnig tandläkare och informativ under operationen . Mina förväntningar var positiva och de infriades mycket väl . Behandlades för tandproblem med två tänder utdragna för senare behandling Just nu har jag viss tandverk (9 timmar senare) Lago Wernstedt

John H

Reza var lugn och tog hand om mig på bästa sätt. Han kändes kunnig och förklarade allt han gjorde. Personalen var väldigt omhändertagande på kliniken.

Simon P

Väl bemött och snabbt besök. Reza talar med en genom hela proceduren så man känner sig trygg genom operationen.