Upplevde Reza Parsa som en lugn och trygg person, det minskade min oro inför operationen. Reza Parsa bemötte mej vänligt, sakligt och korrekt. Förklarar för mej på ett pedagogiskt sätt, HUR och VAD som ska ske under operationen. En STOR Cysta skulle opereras bort. Han förvissar mej om , att jag kommer att vara fullt bedövad och inte känna någonting, och att även mer bedövning kunde ges, OM så skulle behövas. Förväntningar… Trodde operationen skulle ske under tystnad, med endast korta kommando till assisterande...
229 omdömen om Reza P
Tycker jag blev väl mottagen och informerad. På kliniken. Kändes tryggt och professionellt
Kände mig trygg Han förklarade hela tiden vad han gjorde, Och jag mådde bra efter behandlingen
Reza Parsa är en begåvad Käkkirug som bemöter sina patienter trevligt och professionellt!
Väldigt kunnig, snabb och effektiv, framförallt lugn och jag behövde det. Dock hade jag inte riktigt insett hur det skulle gå till så om jag hade fått någon standardinfo från själva kliniken innan t.ex på mail ”inför ditt besök” så hade jag varit mer förberedd… Men det gick bra ändå och jag har inte ens ont. Tack!
Fantastiskt trevlig och kompetent tandläkare och personal. De skapar en trygghet och ett lugn både innan, under och efter utfört ingrepp. Över förväntan då jag har tandläkarskräck och fick tanden borttagen samt ett implantat utan att jag upplevde ingreppet obehagligt eller smärtsamt.
Trevligt bemötande och proffsig.
Lugn, informativ och ett mycket trevligt bemötande!
Reza var professionell, lyhörd och pedagogisk. Jag fick ett mycket fint bemötande av Reza och hans kollegor.
Professionellt utfört arbete och med ett mycket fint kund/ patient-bemötande