Reza P

Reza P

182 omdömen om Reza P

Sedan starten hos Reco 2023
Mahboubeh M

Jag blev bemöt väldigt professionellt . kändes väldigt trygg under min käk operation . Dr Reza var proffsigt samtidigt noggran . Fick bra bedövning . Efter operation som gick väldigt bra tröts svåra omständigheter i min käk och tandrot. Efter operation fick bra förklaring om processen efter operation och skötsel av såret som gick precis som de Reza förklarade för mig . Fick tid för återbesök och kontroll . Bra resultat av operation och remitterades till folk tand vården för vidare åtg . Väldigt bra bemötande av sjuksköterskan...

Leif Ö

10 poäng, väldigt pedagogiskt och proffessionelt bemötande. Gillar att man får förklarat i detalj vad som görs under ingreppet(implantat).

Carl Axel S

Akut mottagits trots timmar till semester. Tanden togs bort HELT UTAN SMÄRTA ! Heller ingen eftervärk. Toppen !!.

Per B

Snabb, proffsig och smärtfri utdragning av visdomstand. Dessförinnan snabb diagnos av rotspecialist. Allt gick att ordna vid samma tillfälle. Tryggt med käkkirurg vid utdragning av tand. Slapp fortsatt värk i väntan på tid hos ordinarie tandläkare b

Ingrid B

Lugnt, proffsigt och vänligt bemötande vid min tandoperation. Vet ju inte än hur det blir men än så länge känns det ok.

Mia S

Otroligt förtroendeingivande och proffsig! Jag kom dit med lite oro för ingreppet men gick därifrån med lätta steg, tack!

Maud P

Jag tycker att det gick otroligt bra för min del som har fobier för både det ena och andra. Dom var proffs!!!!!!!

Hillevi B

Det var toppenbra bemötande. Kände mig väldigt trygg med tandläkaren. Inte det minsta orolig.

Helen E

Jättebra upplevelse, professionellt och vänligt bemött, kändes väldigt bra för mig som har tandvårdsrädsla. Kan verkligen rekommendera Reza!

Paul B

Mycket professionellt och trevligt bemötande. Kände mig väl omhändertagen. Mvh /Paul