Eteritique AB
5.0 i betyg av av
9 omdömen
Eteritique är en unik ekologisk butik & salong med en bred sortiment av certifierade produkter för skönhet och hälsa. Du hittar oss på den stillsamma Högalidsgatan 34, nära till Högalidskyrkan. Hos oss hittar du nordens största sortiment av det brittiska Neal´s Yard Remedies, vegan kosttillskott i premium kvalité från australiensiska PranaOn. Vi tar kontinuerligt in nya trendiga produkter för att kunna erbjuda dig det senaste inom holistisk skönhet och välmående. Välkommen att besöka butiken eller handla online 24/7 i webb shopen!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag9 omdömen om Eteritique AB
skrev om Eteritique AB
Bra utbud. Snabba leveranser.
Köpte Solkräm Biarritz
Reseförpackningar från Neal's Yard Remedies -
skrev om Eteritique AB
Bra pris och snabb leverans......................
skrev om Eteritique AB
Mycket nöjd att handla hos er.. smidigt sätt och snabb leverans 📦
Tack 🙏👍 -
skrev om Eteritique AB
Alltid service och engagerat bemötande. Det finns mycket kunskap som jag som kund får ta del av.
Helt underbar ansiktsbehandling! Besöker alltid butiken när jag är i Stockholm! Kan inte vara utan Beauty Balm!🙏♥️ -
skrev om Eteritique AB
Snabb leverans. Fint packat paket.
skrev om Eteritique AB
Snabb leverans. Vacert dilkesspapper och prover
skrev om Eteritique AB
Eteritique säljer Prana On som kommer från Australien och är helt klart det bästa protein pulvret någonsin. Salted caramel smaken är min favorit men den hade dem inte tyvärr men annars topp betyg.
skrev om Eteritique AB
Allt har funkat bra och jag har inget att klaga på! Mkt fint utbud av ekologiska produkter!
skrev om Eteritique AB
Bra produkter och fantastisk service .