Christian Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån Ronneby

Christian Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Christian Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.9. Christian Gustafsson har haft 45 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

41 omdömen om Christian Gustafsson

Sedan starten hos Reco 2022
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Ronneby
    2023-03-10 Verifierad kund
    Tycker att han varit väldigt bra, lätt tillgänglig och fått väldigt bra information. Varit väldigt tydlig och förståligt vilket varit väldigt bra då det var mitt första köp av en bostad
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Ronneby
    2023-03-09 Verifierad kund
    Christian är trevlig, noggrann, hjälpsam och snabb
    Affären gick över förväntan
    Rekommenderar Christian
    i alla lägen!
    Tack för dina fina ord Louise, det är alltid en fröjd att arbeta tillsammans med er, hoppas vi ses snart igen.

Mvh Christian.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Christian Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Ronneby
    • Persborg
    2023-03-05 Verifierad kund
    Trevlig tillmötesgående kunnig
    • Lugnet
    2023-02-05 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande och ingav ett förtroende vilket gjorde det lätt att köpa av honom
    Tack för ett gott omdöme Emil och jag önskar er all lycka till med nya huset, vi ses!

Mvh Christian
    2023-01-14 Verifierad kund
    Han har varit bra än så länge.
    Stort tack för förtroendet, lycka till framöver.

/Christian
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Christian Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Ronneby
    • Påtorp
    2023-01-07 Verifierad kund
    Mycket tillmötesgående, Kunnig och hjälpsam tycker vi Inger och
    jag. . MVH / Inger o Lars Åstrand
    Hej Lars, stort tack för ett gott omdöme.

/Christian
    2023-01-03 Verifierad kund
    Blev bra bemött. Hade frågor som jag fick svar på så det är bra. Tycker det är en bra mäklare och kan verkligen rekommendera honom till andra. Har svar på dom flesta frågor.
    Tack Andreas för ett gott omdöme! Christian Gustafsson
    • Risatorp
    2023-01-02 Verifierad kund
    Proffsig, kunnig. Var lite segt i början men det berodde inte på mäklaren utan snarare på omvärlden med krig, skenande elpriser osv. Allt föll på plats under 24 kaostimmar ;-) vi sålde vår fastighet fick köpa vårt nya hus till rätt pris. Christian fixade allt med bravur.
    Tack för ett fint omdöme Gudrun, vi ses framöver. Christian Gustafsson
    2023-01-01 Verifierad kund
    Proffsigt och ett väldigt trevligt bemötande.
    Tack så mycket Ann-Sofie för ett gott omdöme. Christian Gustafsson
    2022-12-31 Verifierad kund
    Trög start då omvärlden blev väldigt rörig, elpriser, räntehöjningar, krig osv. Christian höll oss hela tiden underrättade. Hade vi frågor hade han svaren och plötsligt så hände allt på 24 timmar. Proffsig och kunnig.
    Tack för ett gott betyg, alltid lika trevligt :) Christian Gustafsson