Han har gjort ett bra jobb med de förutsättningar som fanns.
Enes Kaya
Enes Kaya är mäklare på Fastighetsbyrån Farsta
.Enes Kaya har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Enes Kaya har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 52 omdömen med ett betyg på 4.9. Enes Kaya har haft 27 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
52 omdömen om Enes Kaya
Otroligt tillmötesgående och väldigt proffsig, hade anlitat igen!
Alltid tillgänglig! Löser allt snabbt och smidigt!
Jag vill varmt rekommendera Enes. Han var alltid tydlig, tillgänglig och väldigt professionell genom hela processen. Jag fick hela tiden känslan av att han verkligen ville mitt bästa och arbetade engagerat för att allt skulle bli så bra som möjligt. Jag kände mig trygg och välinformerad från start till mål.
Engagerad och trevlig mäklare som kan sitt
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att du upplevde mig som engagerad och kunnig – det betyder mycket. //Enes K
Enes har varit engagerad från början till slut. Han informerade oss väl om hur allting skulle gå till.
Tack snälla för ert förtroende och fina ord! Det har varit ett nöje att hjälpa er genom hela försäljningen. //Enes Kaya
Saklig, kunnig och snabb hantering av försäljningen. Han hade en vilja att upplysa oss om hur det går till vid försäljning. Han var alltid tillgänglig via mobil./Rolf
Tack så mycket, Rolf! Jag uppskattar verkligen ditt fina omdöme. Det gläder mig att du upplevde processen som smidig och tydlig. //Enes Kaya
Var väldigt noggrann med detaljer, han ville förtydliga saker så vi var väl medvetna om att t.ex. det inte fanns tvättstuga utan bara tvättmaskin i lägenhet. Var överlag väldigt trevlig och tillmötesgående.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Jag tycker det är viktigt att vara tydlig och noggrann så att allt känns tryggt för mina kunder – roligt att ni uppskattade det! //Enes Kaya
Enes var trevlig och hjälpsam under försäljningen.
Tack för ditt omdöme! Ses på tillträdet :) //Enes Kaya
Enes Kaya är väldigt duktig i sitt jobb och vet vad han ska göra och ärlig. Vi är väldigt nöjda med honom. Tack ! Mvh / Samini
Stort tack för ditt fina omdöme, Samini! Det gläder mig verkligen att ni är nöjda och att ni uppskattade mitt arbete. Tack för ert förtroende och ett fint samarbete! //Enes K