Det var både det som vara bra och mindre bra.
Kim Ekholm
Kim Ekholm är mäklare på Fastighetsbyrån Farsta
.Kim Ekholm har varit registrerad mäklare sedan 2017-03. Kim Ekholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-01 och har fått 467 omdömen med ett betyg på 4.8. Kim Ekholm har haft 73 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
467 omdömen om Kim Ekholm
Kim är en gedigen mäklare med kunden i fokus samt tar fram det bästa om bostaden. Hjälper till med allt runt försäljningen och har fingertoppskänsla vilka kunder som är möjliga köpare.
Tusen tack för ditt fina omdöme Kjelle! Det är andra gången vi samarbetar och båda gångerna har varit lika trevliga erfarenheter. Jag hoppas du säljer snart igen så att vi får chansen att jobba ihop en tredje gång. Ta hand om dig och hälsa Titti!
Proffsigt bemötande genom hela processen. Kim är mycket kunnig och kommunikativ och har varit till stor hjälp med vår försäljning och även gett råd inför framtiden.
Kim är kunnig och gav bra support kring hur vi skulle göra vår bostad försäljningsintressant. Han är väldigt professionel och har ett brett kunnande kring fastighetsköp. Som helhet gjorde han ett bra jobb med att få vår bostad såld.
Kim Ekholm ansvarade för försäljningen av vår bostad under en mycket utmanande marknad. Slutresultatet motsvarade tyvärr inte våra förväntningar, vilket främst berodde på marknadsläget. Vi vill dock framhålla att han arbetade engagerat och försökte uppnå bästa möjliga resultat under dessa omständigheter.
Proffs. Jag fick svar på alla mina frågor.
Inkännande, tillgänglig, lyhörd, flexibel och envis
Kompetent och noggrann. Gick igenom hela processen inför köpet av fastigheten och vad som behövs inför övertagandet/inflyttningen i den nya bostaden
Grymt proffesionell och tillgänglig samt väldigt ärlig och rak på sak. Andra gången vi säljer via honom ! Väldigt nöjda!
Vi vill varmt rekommendera Kim Ekholm för hans exceptionella arbete och engagemang under bostadsaffären. Från första kontakten till avslutat köp har han visat prov på stor kompetens, lyhördhet och professionalism. Genom hela processen har han varit tillgänglig, kunnig och stöttande, vilket har gjort köpet både tryggt och smidigt. Kim Ekholm har överträffat våra förväntningar och vi är mycket nöjd med resultatet. Vi kan med förtroende rekommendera honom till alla som söker en kunnig och engagerad mäklare.