Robin Modarresi

Robin Modarresi

Robin Modarresi är mäklare på Fastighetsbyrån Farsta

Robin Modarresi har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Robin Modarresi har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 134 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Modarresi har haft 70 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

134 omdömen om Robin Modarresi

Sedan starten hos Reco 2023
Anna Lena M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Modarresi en del av Fastighetsbyrån Farsta
Centrala Tyresö

Robin var genom hela processen mycket trevlig och tillmötesgående. Han tog stor hänsyn till båda parters önskemål vilket medförde att affären gick smidigt att genomföra. Vi ger Robin de varmaste rekommendationer.

Belen S
Hagsätra

Robin is great professional, he knows the market, does very closely follow up with clients and have exceptional negotiation skills when it come to selling strategies. He is also friendly in the client partnership. Great to have him as an agent if you are thinking to buy/sell your flat

Belen S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Modarresi en del av Fastighetsbyrån Farsta
Hagsätra

Robin is a great professional. He does close follow ups with clients, good flat evaluation, he is fast in spotting opportunities, provide good advise when the opportunity comes, knows well the market and good strategist when it comes to selling your flat. He managed buying and selling my flat and it was smoth and fast. I highly recommed Robin as your agent

Vitor M
Rågsved

Det var bästa mäklaren som jag träffade någonsin.

Andreas Bylund K
Hagsätra

Toppen, lätt att prata med, kunnig och snabb på att svara.

Aday A
Rågsved

Bra tro värdig vänlig men långsamt

Svar från Robin Modarresi

Stort tack för din rekommendation, det uppskattas verkligen! Ibland tar en försäljning lite längre tid än man tänkt, men vi höll ut och det känns extra skönt att vi fick den i mål till slut. Tack för förtroendet och ett fint samarbete!

Nertila T
Skogås

Han var jättesnäll, diplomatisk,förklarade tydligt hade god kommunikationsförmåga.

Svar från Robin Modarresi

Tusen tack Nertila och vad roligt att ni är så nöjda med affären, vi ses på tillträdet! :)

Sefko O
Rågsved

Vi är mycket nöjda med hur Robin har hjälpt oss. Han var till stor hjälp både vid köpet av vår nya bostad och vid försäljningen av vår gamla lägenhet. Vi rekommenderar verkligen denna mäklare.

Svar från Robin Modarresi

Tack Sefko för förtroendet och jag önskar dig och din familj all lycka i framtiden! :)

Egerta A
Skogås

Robin är en väldigt snäll och smart kille. Han var väldigt tålmodig med mig och blev aldrig uttråkad. Han var tillgänglig när som helst när jag kontaktade honom. Jag skulle rekommendera honom till 1 miljon procent. Han är väldigt professionell och framför allt en bra person, vilket är svårt att hitta bra människor i dagens läge.

Svar från Robin Modarresi

Tack Egerta, blir verkligen både glad och rörd av att läsa detta. Tack för ditt tålamod, våra samtal och för ett väldigt fint samarbete. Jag önskar dig all lycka framåt!

Malin E
Rågsved

Har både sålt och köpt via Robin och jag har alltid varit super nöjd. Ringde och frågade om en lägenhet, fick visning en dag senare, skrev kontrakt 3 dagar senare. Jag gillar att han möter kundernas olika behov och alltid anpassar sig efter det! Alltid tillgänglig och har bra kommunikation. ❤️

Svar från Robin Modarresi

Stort tack för dina fina ord Malin det betyder verkligen mycket! 🙏 Det har varit ett nöje att få hjälpa dig både med köp och försäljning, och jag är så glad att du är nöjd med processen.