Det är min son som haft kontakt med Robin. Därför är det svårt för mig att göra en rättvis bedömning men allt har fungerat väl.
Robin Modarresi
Robin Modarresi är mäklare på Fastighetsbyrån Farsta
.Robin Modarresi har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Robin Modarresi har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 153 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Modarresi har haft 69 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-08
153 omdömen om Robin Modarresi
Tack Lena, hoppas du har haft en fin sommar!
Robin är en mycket duktig och driven mäklare. Han är väldigt hjälpsam, lyhörd och förstår kundens behov. Han svarar dessutom snabbt och är enkel att ha att göra med. Jag rekommenderar honom varmt.
Tack för din trevliga rekommendation Uffe, önskar dig all lycka till i framtiden!
Robin är mycket trevlig och pålitlig. Han återkommer när han har lovat och har alltid svar på eventuella frågor. Kan verkligen rekommendera Robin!
Tack för ett bra samarbete Maria!
Professionell, engagerad och tillgänglig från första visning till kontraktsskrivning. Snabb återkoppling på våra frågor.
Tack Susanne och skönt att det löste sig till slut!
Vi är supernöjda med Robin! Trevlig från första stund på och extremt lyhörd och fick oss att känna oss trygga från start
Tusen tack Jasmine för en smidig affär! Vi ses på tillträdet :)
Very professional and nice agent,bought the apartment within 5 days
Thank you Marco and I'm sure you will like your new apartment! :)
Trevlig, hjälpsam och professionel
Tack Joel! Kul att jag kunde hjälpa er med både sälj och köp!
Robin helped us find our dream home and sell our apartment. He is very calm, clear and responsive throughout the process. We feel that he has our best interest at heart. Highly recommend!!
Thank you for the kind words Adrina! :)
Robin är mycket professionell, skicklig och trevlig. Mycket bra och tydlig kommunikation, och ett djupt sympatiskt intryck gentemot såväl säljare som köpare. Ger mina varmaste rekommendationer!
Tack Torsten, kul att jag kunde hjälpa er med både sälj och köp!
Robin är grym, snabb, lyhörd och proffsig. Vi är väldigt nöjda med vår fsg av vår bostad som Robin hjälpte oss med. Rekommenderar varmt!
Tack bästa Emilia för ert förtroende!