Isabell har från första kontakt varit mycket professionell och visat på stort lugn. I en tuff marknad gick hela processen mycket smidigt och snabbt, där både säljare och köpare var nöjda med utfallet. Isabell svarade snabbt på frågor jag som säljare hade. Jag vill ge Isabell mina varmaste rekommendationer!
Isabell Askerfors
Isabell Askerfors är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
.Isabell Askerfors har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Isabell Askerfors har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 181 omdömen med ett betyg på 4.7. Isabell Askerfors har haft 1 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
181 omdömen om Isabell Askerfors
På ett profsigt, varmt och engagerat sätt hjälpte Isabell oss med försäljningen och det har vart ett nöje att ha med henne att göra!
Allt väldigt professionellt med Isabell. Jordnära, lugn och trygg. Otroligt nöjda med allt, en mäklare vi varmt skulle rekommendera till alla!
Hej, Proffsigt genomfört totalt sett. Lugn och lyhörd inför våra behov. Effektiv med att söka upp oss, återkomma när vi har frågor och hålla uppgjorda tidsplaner. Med vänliga hälsningar Britt och Staffan
........................................................................
Korrekt, lugn och trygg. Vad mer behöver man skriva?
Isabell var mycket tillmötesgående och informativ. Arrangerade visning och möten snabbt och på ett bra sätt. Lyssnade. Är tacksam för att köpet hittills gått snabbt och smidigt. Med vänlig hälsning Siv Loggert
Bra bemötande, inget att anmärka på.
Väldigt trevlig och vänlig mäklare men också professionell. Jag fick hjälp väldigt snabbt och hon kunde alltid svara på alla mina frågor.
Isabell har ett proffsigt och trevligt sätt, allt gick väldigt smidigt med min försäljning.