Isabell Askerfors

Isabell Askerfors

Isabell Askerfors är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte

Isabell Askerfors har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Isabell Askerfors har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 202 omdömen med ett betyg på 4.7. Isabell Askerfors har haft 32 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

202 omdömen om Isabell Askerfors

Sedan starten hos Reco 2014
Malin W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Isabell Askerfors en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Kålltorp

Isabell är en genuin mäklare med stenkoll på allt! Vi kände oss trygga i hela processen och är glada att hon bistod oss i vår försäljning. Kan varmt rekommendera Isabell till andra säljare!

Felix M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Isabell Askerfors en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Kålltorp

Proffesionellt bemötande, svarar i god tid och otroligt trevlig! 5 av 5

Kjell J
Munkebäck

Allt var bra. mycket bra och trygg genom gång av avtalet på kontoret vid kontraktsskrivningen med säljaren.

Anna Karin S
Björkekärr

Kunnig mäklare med fint bemötande.

Anna Karin S
Björkekärr

Engagerad och mån om att det ska bli bra både för säljare och köpare!

Ludwig S
Strömmensberg

Väldigt snabb på att ge information genom hela processen samt bjöd på en bra och lugn visning av lägenheten!

Stina A
Strömmensberg

Enkel i sin kommunikation. Ställer inga krav och är inte för ”på” utan lyhörd till oss och våra frågor.

Tobias E
Örgryte

Enkel att ha att göra med, tydlig och tillgänglig.

Nina H
Lunden

Vi er superfornøyd med service, hurtighet, imøtekommenhet og det profesjonelle rundt vårt kjøp av Ulfsparregatan. Isabella hjalp oss fantastisk godt i en meget presset bosituasjon ved å få vår datter inn i en bolig på en uke- all ære til Isabell.

Anna-Karin D
Bagaregården

Isabell bemötte mig proffsigt men ändå personligt. Hennes realism och lugn fick mig trygg med min försäljning. Hon bemötte mig precis som jag önskat eftersom jag inte ville stressa fram försäljningen. Jag kände mig hörd och respekterad,. Jag skulle gärna anlita henne som mäklare igen. Sen fick hon ju sålt min lägenhet också som är det egentliga syftet. Allt annat är bara plus i kanten. Jag ger 6 + av fem möjliga 😊