Joakim Ernstsson
Joakim Ernstsson är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
.Joakim Ernstsson har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Joakim Ernstsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 260 omdömen med ett betyg på 4.8. Joakim Ernstsson har haft 55 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
260 omdömen om Joakim Ernstsson
Sedan starten hos Reco 2014
skrev om Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Vi är jättenöjda med Joakim och det arbete han lade ner när han hjälpte till att sälja vårt hus. Han är förtroendeingivande, lugn och engagerad. Som säljare blev vi alltid uppdaterade och hade en bra dialog kring planering osv. Vi sålde huset i en tuff marknad och är tacksamma att Joakim lyckades ro det i hamn.
sålde sin lägenhet med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Fint och proffsigt bemötande. Blev regelbundet uppdaterade, hög tillgänglighet. Inget negativt att anmärka på. Levde helt klart upp till förväntningarna.
Efter att ha träffat flera mäklare inför försäljning av min lägenhet var valet av Joakim enkelt. Han ingav redan vid första mötet ett lugn och en känsla av att ha bra koll på marknaden i området. Då jag skulle sälja lägenheten först ett år senare var det ett stort plus att Joakim inte upplevdes som stressad utan lät hela processen ta sin tid och låta lägenheten ligga publicerad som "På gång". När försäljningen väl blev aktuell sköttes kontakten med mig och intressenterna smidigt, och slutpriset landade på en nivå över förväntan, trots pågående lågkonjunktur.
köpte sitt hus med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Kunnig och gav ett starkt förtroende. Kändes tryggt och säkert för oss köpare genom hela processen.
Trevlig, genuin och korrekt. Skapade trygghet genom hela köpprocessen och hanterade alla delar på ett proffsigt sätt. Han agerade tillmötesgående och hade tid för alla frågor och funderingar. Rekommenderar Joakim starkt!
Mycket bra bemötande och professionell handläggning under hela processen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Från första stund var Joakim tydlig och guidade oss fram till köp av lägenheten. Han visade stort tålamod och var lätt att få kontakt med vid frågor. Vi är väldigt nöjda och glada.
Väldigt professionell mäklare med mycket bra kommunikation och kunskap. Vi värdesatte verkligen Joakims bemötande och lugn. Vi märkte hela tiden att han arbetade hårt för vår försäljning och vi rekommenderar honom varmt!
Mycket proffsig med ett innerligt bemötande.
sålde sitt hus med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Otroligt bra mäklare samt lätt att prata med! Uppskattas!!