Thomas Sandelius

Thomas Sandelius

Thomas Sandelius är mäklare på Fastighetsbyrån Gotland

Thomas Sandelius har varit registrerad mäklare sedan 2009-01. Thomas Sandelius har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.6. Thomas Sandelius har haft 14 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

107 omdömen om Thomas Sandelius

Sedan starten hos Reco 2014
Catharina B
Sålde sitt hus med hjälp av Thomas Sandelius en del av Fastighetsbyrån Gotland

Förberedelserna och presentationen fungerade bra.

Fanny E
Köpte sitt hus med hjälp av Thomas Sandelius en del av Fastighetsbyrån Gotland

Thomas är glad, trevlig, kunnig och professionell. Han överträffade våra förväntningar. Han höll oss uppdaterade under hela förloppet och vi rekommenderar gärna honom till säljare i framtiden.

Svar från Thomas Sandelius

Hej Fanny Tack för ert fina omdöme och jag önskar er alla lycka i ert nya hus Thomas

Hanna B
Köpte sitt hus med hjälp av Thomas Sandelius en del av Fastighetsbyrån Gotland

Kändes tryggt och bra hela vägen med Thomas!

Stig H
Sålde sitt hus med hjälp av Thomas Sandelius en del av Fastighetsbyrån Gotland

Det var ett mycket trevligt första möte, förväntningarna blev som jag tänkt mig och upplevelsen var helt som jag tänkt mig.

Jonas Jesper D
Köpte sitt hus med hjälp av Thomas Sandelius en del av Fastighetsbyrån Gotland

Lugn, kunnig, och förtroendeingivande mäklare.

Patrick F
Norra Gotland

Thomas är en mycket glad och trevlig man. Tycker han är ärlig och uppriktig och förtroende givande person det är en bra tycker jag.

Vesna P
Östra Gotland

Trevligt och kunnigt bemötande! Thomas Sandelius tog sig tid att i lugn och ro visa huset och svara på alla frågor! Vi är mycket nöjda med både husköp och mäklarerfarenhet!

Sven Olof B
Södra Gotland

Bra bemötande redan från början. Hela processen genomfördes professionellt utan stress i väl anpassade steg. Rekommenderar Thomas.

Åsa W
Södra Gotland

Tillgänglig för svar och tillmötesgående för utmaning att göra fritidshusköp på distans och allt vad det logistiskt innebär. Nöjda!

Carina R
Sålde sitt hus med hjälp av Thomas Sandelius en del av Fastighetsbyrån Gotland

Trevligt och bra bemötande.ärlig mot köpare och säljare om husets värde.